کاهش نرخ تورم، بهترین شیوه حمایت دولت از مستأجران است
کارشناس و تحلیلگر اقتصادی گفت: دولت با کاهش نرخ تورم و سیاست گذاری‌هایی که می‌تواند در این حوزه موثر باشد بهترین و مهمترین حمایت از مستأجران و تمامی اقشار ضعیف و آسیب پذیر جامعه را به عمل می‌آورد.
اتحاد و یکپارچگی جهان اسلام رمز شکست صهیونیسم جهانی است
کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل منطقه گفت: برائت از مشرکینی، چون آمریکا، غرب و اسرائیل به عنوان شیاطین اکبر که در دنیای امروز جنایت‌های متعددی مرتکب می‌شوند باید مورد توجه مسلمانان و حجاج باشد از این رو انتظار می‌رود حجاج امسال صدای خود را بلندتر، رساتر و آشکارتر از سال‌های گذشته به گوش مردم دنیا برسانند و جنایت‌های دشمنان اسلام را فریاد بزنند و از آنها بیزاری بجویند.
ساخت و ساز مسکن با پشتوانه‌های قوی عملیاتی امکان‌پذیر است
رئیس انجمن صنفی انبوه‌سازان تهران گفت: بی‌‌تردید برای پیشرفت و به نتیجه رسیدن طرح‌های ساخت مسکن دولت چاره‌ای جز بها دادن به بخش خصوصی برای ورود به این حوزه را ندارد چرا که نهضت ملی مسکن با سرمایه دولتی و سرمایه و آورده ابتدایی مردم نمی‌تواند منجر به تولید انبوه مسکن شود.
طرح ابراهیم، تحمیل نسخه اسلام آمریکایی - انگلیسی
کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل بین‌الملل گفت: طرح ابراهیم طرح نابودی کشور‌های اسلامی است چرا که تنها مانع گسترش صهیونیزم جهانی، وجود مسلمانان ضد اسرائیل است.
حمله به دانشگاه‌ها نشان داد ترامپ درکی از تمدن ایرانی متکی به خود ندارد
عضو هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت گفت: آمریکا با حمله به صنایع ایران هیچگاه نمی‌تواند تمدن ما را نابود کند چرا که ایران شبیه به کشور‌های عربی نیست که با پول نفت مسائل خود را حل کند و تکنسین و کارشناس خارجی خریداری کند.
زلنسکی موسس رژیم فاشیستی نئو نازیسم جدید در اوکراین است
کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل بین‌الملل گفت: رئیس‌جمهور لهستان اعلام کرد نشان عقاب سفید که بالاترین نشان رسمی این کشور که قبلا به زلنسکی هدیه داده شده را پس می‌گیرند.