از بدو حیات بشر، تلاش برای کسب دارایی، از نوع مادی و معنوی وجود داشته است و گذر زمان نه تنها آن را از بین نبرده بلکه ارتقاء نیز داده است، ولی ضمن به دست آوردن قدرت مادی، سیاسی و ...، باید انصاف را هم به عنوان زکات قدرت دانست، چرا که در صورت نبود انصاف، رانت و فساد سازمانیافته به وجود میآید.
همواره وقتی موضوع انقلاب اسلامی و آرمانها مطرح می شود، عده ای خود را پیرو آن و بعضاً در تراز آن میدانند و بر این موضوع تأکید دارند که انقلاب همان است که زائیده ذهن آنهاست
به بهانه گرامی داشت هفته بسیج، یادی می کنیم از امام راحل و بسیجیان بصیر و مجاهد ایشان که در به ثمر نشستن آیه آیه موفقیت ها و بالندگی های انقلاب اسلامی، تا به امروز سهم داشته و خواهند داشت. در مطلب کوتاه پیش رو ذکر چند ویژگی در توصیف بسیجی و مرام بسیجی گری از زبان امام حیّ بسیجیان بیان شده است.
ابتکار عمل، برنامه ریزی برای مقابله با دشمن قبل از عملی نمودن نقشه وی است. مرور فعالیت های دشمن در گذشته و به دست آوردن الگوریتمی که دشمن مطابق با آن کار میکند، ضمن ایجاد امکان اخذ تصمیمات درست و برنامه ریزی و تدوین دقیق یک طرح مقابله را منجر میشود، همچنین دقیقاً زمانی که دشمن نقشه خود را آغاز می کند ، نه تنها نقشه وی خنثی میشود، امکان پیشروی برای شما نیز فراهم میگردد.
بعد از موضوع آشوب سال ۱۳۸۸، هر اعتراض کوچک و بزرگی که در کشور و نقاط مختلف صورت گرفته است، اغتشاشگران وابسته به کشورهای معاند وارد عمل شده و نظام و مردم عادی و حتی معترضان را به خاک و خون کشیدهاند و امنیت و نظم کشور را مختل کردهاند.
اساساً هرآنچه که در یک زندگی اجتماعی وجود دارد، شامل آن است و با پیشرفت مراحل زندگی اجتماعی از خانواده به قبیله، از قبیله به روستا، از روستا به شهرها و کشورها، دامنه آن نیز وسیعتر و طویلتر میشود و از آنجایی که شرایط زمانی و مکانی، که سازنده اولویتها هستند، متفاوتاند.
وقتی یک وسیله نوین ارتباط جمعی پا به عرصه زندگی ما میگذارد، در پنج مؤلفه اساسی، کشورها را مورد هجوم و حمله قرار میدهد؛ ۱. تضعیف فرهنگ بومی کشورها ۲. ترویج محصولات فرهنگی وارداتی و همسو کردن ملتهای هدف با فرهنگ تولید کننده محصول ۳. ایجاد بدبینی نسبت به آینده کشور در کشورهای هدف و امید آفرینی کاذب در آنها به کشور تولید کننده این محصولات فرهنگی ۴. الگوسازی و تقویت نمادها و عناوین و برندسازی همسو با کشور تولید کننده محصولات رسانهای و فرهنگی ۵. نابودی خرده فرهنگها و ایجاد وابستگی فرهنگی با جهانی سازی.
ژاپن و آلمان هر دو از گروه متحدین در جنگ جهانی دوم هستند، جنگی که ایالاتمتحده به عنوان قدرتی نوظهور به آن وارد شد و سرنوشت شومی را نصیب آن دو کشور کرد.
ایران و عربستان از گذشته دور و حتی قبل از پیروزی انقلاب 1979 ایران روابط حسنهای با یکدیگر نداشتهاند و دلایل مختلفی در هر دوره از تاریخ در این خصوص وجود داشته است.
مروری بر طرح فدرالی کردن حکومت در ایران:
حکومت محلی خودمختار در مناطق مختلف ایران به جز آنچه که بعد از جنگ جهانی دوم از آذربایجان و کردستان آن هم به مدت بسیار محدود وجود نداشته است و بدین ترتیب دلیلی برای تشکیل حکومت فدرالی در ایران وجود ندارد چرا که اصلا حکومتهای محلی در کار نیستند که بخواهند قدرت دولت مرکزی را بین آنها تقسیم کنند.