سیاست خارجی پیامبراکرم (ص)(۱)؛
فلسفه تاکید اسلام بر لزوم وفاداری بر عهد و پیمان، ایجاد زمینه توافق بر همزیستی و زندگی مسالمت آمیز است تا انسانها با آزادی و صلح و امنیت با یکدیگر زندگی کنند و اصول و قواعد حاکم بر زندگی مشترک بر اساس توافق و اراده مشترک تنظیم گردد.
وضعیت ایران شبیه غرب نبود، پیوند شاه، مذهب و فئودالیته به سبک غرب، وجود خارجی نداشت، بلکه نیروی مذهب خود در حالت اپوزیسیون به سر میبرد و دولت و شاه را نقد میکرد.
آخرین آیهای که خداوند فرو فرستاد طبق آیه ۳ سوره مائده، ولایت بود که یکی از بزرگترین نعمات الهی است و پس از آن فریضهای نازل نشد. ولایت باارزشترین و کاملترین نعمت برای بشریت است.
هدف از طرح فرهنگ اقتصادی، بررسی و تأثیر الگوی رفتاری جوامع غربی بر جامعهی ایران در حوزهی اقتصاد و ارائهی راهکارهایی برای تغییر و نزدیک نمودن این رفتار به الگوی مطلوب اسلام است.
دولت ترکیه از زمان به روی کار آمدن رجب طیب اردوغان به دنبال ایجاد تحولات گسترده در این کشور و تبدیل ترکیه به یک قدرت منطقهای و حتی فرامنطقهای بوده است که البته در این دوره شاهد پیشرفت چشمگیر ترکیه بودهایم.
اگر زمانی کشور درگیر یک جنگ همهجانبه با پشتیبانی ابرقدرتها بود، اکنون قدرت نظامی ایران به اندازهای رسیده است که در تلافی به شهادت رساندن یکی از سرداران خود، پایگاههای آمریکایی را موشکباران میکند و آمریکا جرات پاسخ به آن را به خود نمیدهد.
در حکمت ۳۹۵ نهجالبلاغه میخوانیم: مَن لَم یَصبِر عَلى کَدِّهِ صَبَرَ عَلَى الإفلاسِ؛ هرکس بر رنج کسب و کار صبر نکند، باید رنج فقر و نداری را تحمل کند. این آیه و روایت باید سرلوحهی اقتصاد مقاومتی باشد.
اهمیت حملات جمهوری اسلامی ایران در گشودن یک جبهه نبرد مستقیم با آمریکا در فضایی است که دوران دوقطبی تمام شده و آمریکا به عنوان یک ابرقدرت بزرگ از جنبههای مختلف نظامی، سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مطرح است.
دشمن در صدد است تا برای ملت ایران این یوم الله را بدون دستاورد معرفی کند و وقتی این تصویر برای مردم ایران و مردم دنیا جا افتاد، انفعال شروع میشود.