حماسه 9 دي چگونه آفريده شد؟
در حالي که کينه و نفرت ملت به اوج خود رسيده بود, بعدازظهر روز چهارشنبه نهم دي‌ماه، در تهران و ديگر شهرها به‌عنوان روز «برائت از منافقين» تعيين شد. ملت خداجو از سراسر شهر آماده حرکت شدند و ميدان انقلاب تهران از ساعت‌ها قبل از آغاز رسمي مراسم (ساعت 15) مملو از اقشار مختلف مردم بود. در اين روز، ميليون‌ها عاشق اباعبدالله الحسين(ع) به خيابان‌ها آمدند تا ارادت خود را به امام شهيدشان نشان دهند و از دشمنان ايشان اعلام انزجار کنند.
9 دي حماسه بزرگ بصيرتي ملت ايران بود
حجت الاسلام و المسلمين سيد احمد خاتمي در گفتگو با بصيرت:
: مردم عزيز ايران در حماسه 9 دي بار ديگر ولايتمداري خود را با شعار اين همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده به نمايش گذاشتند بنابراين اگر حوادث سال 88 را که از خرداد 88 شروع شد و با حماسه 9 دي خاتمه پيدا کرد مرور کنيم، درمي‌يابيم که 9 دي حماسه بزرگ بصيرتي ملت ايران بود.
9 دي؛ روز اعلام وفاداري به نظام و رهبري است
گفتگو با حجت الاسلام و المسلمين دري نجف آبادي
در روز 9 دي مردم اعلام کردند که با همه وجود وفادار به نظام، اسلام، رهبري، امام و خون مقدس شهدا هستند، اعلام کردند که بر سر مقدسات با هيچ کس شوخي و تعارفي ندارند. ولايت فقيه هم مانند عاشورا و امام حسين(ع) جزء مقدسات مردم است و مردم ايران نشان دادند که هرگز نمي‌گذارند به مقدسات‌شان اسائه ادب شود.
آيت الله حسيني بوشهري: 9 دي يکي از امتحانات بزرگ الهي بود
به طور طبيعي جريان نفوذ احساس مي‌کند که حماسه 9 دي و 9 دي‌هايي که در تاريخ اين کشور اتفاق افتاده مانع و سد محکمي در مقابل هر نفوذ و حتي فکر هر نفوذي که توسط دشمن طراحي مي‌شود است. در حقيقت 9 دي يک دژ تسليم ناپذير در برابر تمام طراحي‌هاي دشمن و جريان‌هاي نفوذي است.
شيرين عبادي: پدر مرا ببخش که قدر تو را ندانستم!؟
سيري بر عملکرد پدر معنوي فتنه سبز - قسمت سوم و پایانی
تعريف و تمجيد از شيخ مطرود امام نيز سناريوي ديگري براي سوء استفاده از وي در ماجراي فتنه بود. به عنوان نمونه در همين ايام عناصر فاسقي چون محسن مخملباف كه در سينما و هنر مرزهاي ابتذال را در نورديده ‌و در حوادث پس از انتخابات به يکي از فعالان پر جنب و جوش فتنه در خارج كشور مبدل شده بود، جايزه "آزادي براي خلق هنري" را كه از جشنواره اي در لندن كسب كرده بود را به منتظري؛ "پدر معنوي فتنه سبز" تقديم کرد.
از انزوا تا ارتقاء به جايگاه پدر معنوي فتنه گران
سيري بر عملکرد پدر معنوي فتنه سبز - قسمت دوم
يکي از اين چهره‌ها که مورد سوء استفاده تبليغاتي کودتاگران قرار گرفت, شيخ ساده لوح مطرود حضرت امام(ره) بود که هيچ گاه حاضر نشد به رهنمودهاي استادش در پرهيز از ورود به سياست گوش جان بسپرد. وي متاسفانه در اين سالها بازيچه عناصر سياسي شد که جز به تضعيف نظام اسلامي و جايگاه رهبري نمي‌انديشيدند. ارتباط تنگاتنگ و مستمر سران کودتاي سبز در اين ايام با بيت آقاي منتظري از سوء استفاده دوباره اين جريان از بيت ايشان حکايت داشت.
خسارات فتنه 88 براي نظام و مردم
گروه زيادي از اراذل اجاره‌اي، منافقان، كمونيست¬ها و بهايي¬ها برابر يك برنامه از قبل تعيين شده و در قبال دريافت وجوهي طي هشت ماه آشوب و اغتشاش، خسارات بسياري به كشور وارد كردند كه آتش زدن اتوبوس‌هاي شهري، بانك‌ها، مساجد، سطل‌هاي زباله، اماكن دولتي و عمومي و... بخشي از خسارات‌ ميداني فتنه‌گران در آشوب‌هاي فتنه سبز بود كه اگر خساراتي چون؛ تعطيلي مراكز دولتي در مركز شهر اعم از بانك‌ها، ادارات و حتي مراكز خريد و... را به آن اضافه كنيم، قطعاً رقم بسيار زيادي خواهد شد. البته همه اينها تنها بخشي از خسارات ظاهري وارد شده به كشور مي‌باشد، حال اگر خساراتي را كه اين آشوب‌ها براي كشور در عدم عقد قراردادهاي سرمايه‌گذاري خارجي به بار آورد، اضافه كنيم ارقام بالاتري را در بر خواهد گرفت.
رفتارشناسي غرب در قبال فتنه 88
دانيل كالينگرت عضو برجسته سيا در سايت گذار، ارگان اينترنتي خانه آزادي صريحاً دستورالعملي را براي شبهه افكني در انتخابات آن هم در پوشش صيانت از آراء صادر كرده و می نویسد:‌ « بايد با انتخابات مهندسي شده مقابله كرد و از آراء‌ مردم صيانت نمود. افشاي اعمال كنترل در انتخابات در سرنگوني حاكمان ديكتاتور صربستان درسال 2000 و در گرجستان در جريان انقلاب سرخ سال 2003، در اوكراين در جريان انقلاب نارنجي سال 2004، در قرقيزستان در انقلاب لاله سال 2005 ميلادي موثر واقع شد». تشكيل كميته صيانت از آرا از سوي كانديداهاي اصلاح طلب حاصل چنين القائاتي در انتخابات دهمين دوره رياست جمهوری ايران است.
چارچوب تحليلي براي تبيين حماسه ۹ دي و بازخواني فتنه ۸۸
جريان فتنه و حاميان اين جريان، علاقه‌مند به فراموش شدن حوادث سال ۸۸ هستند و با تظاهر به ضرورت تحکيم وحدت در جامعه، با بازخواني و کالبدشکافي فتنه ۸۸ به ‌عنوان يک مسئله اختلافي در جامعه مخالف هستند. آنان از تبيين‌کنندگان فتنه با عنوان کاسبان فتنه يادکرده و مي‌گويند، چه ضرورتي دارد که مسائل سال ۸۸ که براي کشور خسارت‌بار بود، مرتب بازخواني شود.
در هيچ كار سياسي دخالت نكنيد!
سيري بر عملکرد پدر معنوي فتنه سبز - قسمت اول
و اللَّه قسم، من از ابتدا با انتخاب شما مخالف بودم، ولي در آن وقت شما را ساده لوح مي‏دانستم كه مدير و مدبر نبوديد ولي شخصي بوديد تحصيلكرده كه مفيد براي حوزه‏هاي علميه بوديد و اگر اين گونه كارهاتان را ادامه دهيد مسلماً تكليف ديگري دارم و مي‏دانيد كه از تكليف خود سرپيچي نمي‏كنم. و اللَّه قسم، من با نخست‏وزيري بازرگان مخالف بودم ولي او را هم آدم خوبي مي‏دانستم. و اللَّه قسم، من رأي به رياست جمهوري بني صدر ندادم و در تمام موارد نظر دوستان را پذيرفتم.
پيشينه حضور تاريخي علما در راهپيمائي اربعين
بسياري ها شيخ ميرزا حسين نوري را احياء كننده مراسم راهپيمايي اربعين حسيني در تاريخ معاصر مي دانند. حسين محدث نوري فرزند محمد تقي محدث نوري مازندراني مؤلف كتاب «مستدرك الوسايل» و از چهره سرشناس علماي شيعه در قرن چهاردهم هجري بود. بنابر اذعان بسياري ها اين مراسم در دوره اين بزرگوار به فراموشي سپرده شده بود كه توسط «شيخ ميرزا حسين نوري» دوباره احيا مي‌شود. اين عالم بزرگوار اولين بار در عيد قربان به پياده‌روي از نجف تا كربلا اقدام مي كند كه 3 روز در راه بوده و حدود 30 نفر از دوستان و اطرافيانش وي را همراهي مي‌كرده اند.
اهميت مطالعه تاريخ معاصر و دغدغه‌هاي امام خامنه‌اي
امام خامنه ای: متأسّفانه تاريخ معاصر کمتر مورد توجّه جامعه‌ي کتاب‌خوان ما قرار ميگيرد؛ بخوانيد ببينيد در هند چه گذشت از استعمار، در برمه چه گذشت، در منطقه‌ي آفريقا چه گذشت، در آمريکاي لاتين چه گذشت، در الجزاير و تونس و مانند اينها به‌وسيله‌ي همين فرانسه‌ي ظاهرالصّلاحِ منظّمِ مرتّبِ مؤدّب چه گذشت و استعمار چه کرد با اينها.
قبلی۷بعدی