اقدامات ضد ایرانی عربستان، در سالی که گذشت
سیاست‌های ضد ایرانی عربستان در حالی است که مقامات دولت یازدهم و حامیان آن حتی پیش از روی کار آمدن، انتظار افزایش روابط برادرانه و دوستانه با دولت عربستان را داشتند؛ طوری که تقریباً افکار عمومی تصور می کردند روابط دوستانه ریاض- تهران به زودی به اوج خود می‌رسد و فرودگاه‌ پایتخت‌های دو کشور شاهد ترافیک مقامات سیاسی و رفت و آمدهای صمیمانه خواهد شد.
ترفند هزینه مبادله، دام امریکایی در مسیر اجرای برجام
رسیدن به پیشرفت واقعی جز با پرهیز از مصرف گرائی از یکسو و سرمایه گذاری در تولید و افزایش بهره وری از سوی دیگر بدست نمی آید و قرار بوده است برجام با برداشتن تحریم های ظالمانه بستری باشد برای برون گرائی سازنده در اقتصاد کشور
نتیجه اقدام اعتمادساز دولت در پسابرجام؛ غارت اموال ایران
دولت آمریکا فارغ از اندیشه‌های احزاب دموکرات و جمهوری خواه خود، در راهبرد و شیوه عمل با اصل نظام جمهوری اسلامی سر ستیز و جنگ دارد و وجود نظام مقدس ج.ا.ا - که استکبار ستیزی آرمان اصلی اوست- را برنمی تابد؛ لذا راهبرد دشمنی با نظام اسلامی امری واضح است که با برنامه‌های و رویکر‌دهای مختلف و متناسب با زمان و مکان توسط امریکا دنبال می‌شود.
چند نکته در خصوص پیش نویس آتش بس در یمن
این پیش نویس توسط سازمان ملل و احتمالاً با هماهنگی آل سعود تدوین شده و گروه‌های یمنی هیچ گونه دخل و تصرفی در تدوین آن نداشته اند و به نوعی یک پیش نویس تحمیلی است که توسط گروه‌های یمنی یا باید پذیرفته شود یا در صورت عدم پذیرش به عنوان مقصر اصلی در ادامه بحران یمن شناخته خواهند شد.
طراحی چند لایه برای حفظ دیوار تحریم
آمریکا نه‌تنها به دنبال لغو تحریم‌ها نیست، بلکه استمرار و تشدید آن را در دستور کار دارد؛ چرا که همچنان در توهم کارایی تحریم‌ها برای به زانو درآوردن ‌ایران است. توهمی که راهکار فروپاشی آن اجرای اقتصاد مقاومتی برای رسیدن به رشد و شکوفایی اقتصادی با بهره‌گیری از ظرفیت‌های داخلی کشور است
منازعه ناگورنو-قره باغ؛ علل و زمینه‌ها
مرزبندی های تحمیلی و ناهمخوان با واقعیت تاریخی و اجتماعی دوران شوروی موجب شد پایه های بسیاری از مناقشات قومی و سرزمینی نظیر قره باغ در فضای منطقه شکل گیرد که تنها ارمغان آن تنش و بی ثباتی برای ملت ها و دولت های منطقه بوده است. نقشه سیاسی قفقاز در دوران شوروی سابق با رویکرد خاص حزب کمونیست یعنی مهندسی ملیت ها دچار تغییرات فراوانی شد که منطقه قره باغ به نوعی در کانون این تغییرات قرار داشت.
اجرای برجام به سبک امریکایی/ اعمال تحریم های جدید علیه ایران
تحریم های جدیدی که روز پنج شنبه 5 فروردین توسط دفتر کنترل دارایی های خارجی وزارت خزانه داری امریکا، علیه ایران وضع شد، اشخاص و شرکت های جدیدی را به لیست تحریم ها به اتهام حمایت از برنامه ی موشکی ایران اضافه کرد.
عربستان؛ افزایش ایران‌هراسی و ایجاد تنش مذهبی در منطقه
دولت عربستان برای سرپوش گذاشتن بر ناکارآمدی سیاست‌های غلط داخلی و خارجی و از سوی دیگر برای ممانعت از نفوذ و توسعه دو چندان ایران دست به یک حرکت روانی در قالب اعدام شیخ نمر زد. اقدامی که متعاقب آن اعتراض ایران و سایر کشورهای مسلمان به‌خصوص شیعیان را در پی داشت و فرصت را برای انسجام و اتحاد از دست ‌رفته گروه‌ها و کشورهای سنی مذهب در قالب ایران هراسی و شیعه هراسی فراهم کرد.
ائتلاف عربستان ـ ترکیه برای کاهش نفوذ محور مقاومت در منطقه و راهکاری داخلی و منطقه ای ایران برای خنثی کردن آن
ایستادگی همه جانبه یمن در برابر زورگویی خارجی
در واقع گفتار و رفتار متناقض غربی‌ها و به‌ویژه آمریکایی‌ها و نیز سازمان‌های بین‌المللی وابسته به آنها در برابر حوادث و رخدادهای جهانی و در برخورد با کشورهای مختلف جهان،به ‌گونه‌ای است که جای هیچ‌گونه تردیدی در دشمنی آنها نه ‌تنها با ایران اسلامی بلکه با سایر ملت‌های محروم و مستضعف دنیا باقی نمی‌گذارد.
آزادسازی این دو شهرک از بعد نظامی دارای اهمیت های خاص است: الف. وضعیت و موقعیت ارتش برای ادامه عملیات در جبهه های شمالی سوریه هموارتر می شود.ب. قرار گرفتن این دو شهرک در کنار جاده بین المللی حلب – دمشق، حمایت های لجستیکی تروریست ها را برای مناطق مجاور با مشکل مواجه می کند.
قبلی۵بعدی