تاریخ انتشار : ۲۹ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۸:۴۵  ، 
شناسه خبر : ۱۰۰۴۸۶

محقق: مصطفی نظری
فعالیت‌های صهیونیسم در کردستان عراق
فعالیت‌ها و اقدامات اقتصادی:
بهره برداری اقتصادی ادامه سیاست مهار عراق توسط صهیونیسم بین الملل گسترش سیطره و نفوذ آنها را بر ارکان اقتصادی عراق به دنبال داشته است .
بی تردید کنترل پایه های اقتصادی دولت عراق در آینده ابزار بسیار مناسبی برای وابستگی و تسلیم این کشور به سیاستهای سودجویانه صهیونیسم و نماینده خاورمیانه ای آن یعنی رژیم صهیونیستی خواهد بود. بی ثباتی موجود در عراق فضای بسیار مناسبی را برای شناسایی آسیب پذیریهای اقتصادی عراق توسط جاسوسان و عوامل وابسته سیاسی ـ اقتصادی صهیونیسم فراهم آورده است و آنان توانسته اند حاشیه امنی برای بازرگانان یهودی و موسسات صهیونیستی ایجاد کنند. به نحوی که این شرایط باعث حضور تجار و بازرگانان و مدیران شرکت های اقتصادی وابسته به سردمداران صهیونیستی در عراق تحت حمایت و راهنماییهای افسران اطلاعاتی موساد شده است . از جمله دلایل موفقیت اقدامات و فعالیتهای اقتصادی ـ بازرگانی صهیونیسم در طی مدت اخیر حضور مستقیم عناصر سازمان اطلاعاتی موساد در پوشش موسسات و شرکتهای تجاری است . در حقیقت صهیونیسم با رویکرد رخنه در ارکان اقتصادی و هدایت شریانهای مالی رژیم خاورمیانه به خصوص عراق در شرایط فعلی از فرصتهای موجود در منطقه بهترین بهره را می برد. این رهیافت سیاسی ـ اقتصادی صهیونیستی حتی در صورت موفقیت نسبی در عراق بازار مصرف بسیار مناسبی را به استعداد 20 میلیون نفر دراختیار کالاهای صهیونیستی قرار خواهد داد . پس از اشغال عراق و تقویت موضع اکراد در شمال عراق حضور « جلال طالبانی » در پست ریاست جمهوری عراق و همچنین امتیازاتی که کردها از قانون اساسی این کشور بدست آوردند شرایط برای حظور اقتصادی و تجاری صهیونیسم در شمال عراق به نحوی مناسبتر و امن تر فراهم گردید.
فعالیت شرکت‌های تجاری صهیونیستی در کردستان عراق:
شرکت های صهیونیستی یا هماهنگی و حمایت اطلاعاتی سرویس جاسوسی « موساد » و یا حتی به طور مستقل در پی روابط قبلی با اکراد عراقی وارد شمال عراق شدند و تعدادی از آنها بطور مستقل قراردادهایی را با دولت اقلیم کردستان عراق امضا کردند. روزنامه صهیونیستی « یدیعوت آحرنوت » در این خصوص می نویسد : شرکت های « موتورولا » و « موگال کام » موفق به اخذ قراردادهایی به ارزش چند صدمیلیون دلار با دولت اقلیم کردی شده اندکه ساخت فرودگاه بین المللی « اربیل » از مهم ترین این قراردادها می باشد. شرکت بزرگ دیگری به نام « شیونی میخائیل » شریک کامل تجاری با دولت اقلیم کردی شده است و در زمینه های اقتصادی و امنیتی همکاریهای گسترده ای دارد.این شرکت مشاوره مدیریتی به وسیله رئیس سابق موساد « دونی یاتان » تاسیس گردید. شرکت های صهیونیستی به صورت کاملا سری در مناطق صحرایی شمال عراق مستقرند و تاکنون انواع مختلفی از کالاها و تجهیزات از جمله وسائل نقلیه موتوری تراکتور تجهیزات صنعتی و الکترونیکی و کشاورزی و ... را وارد منطقه کردی شمال عراق کرده اند. همچنین این شرکت ها در اجرای پروژه هایی در زمینه جاده سازی پل سازی ساختمانی کارخانه های صنعتی و کشاورزی در منطقه کردستان فعالیت دارند.
خرید زمین واملاک:
سران صهیونیستی برای تثبیت موقعیت و حضور خود در شمال عراق از استراتژی همیشگی خود یعنی خرید پنهانی املاک و تسخیر آن با تکیه بر پیشینه حضور یهودیان در این منطقه و سابقه همکاری و کمک به اکراد در این راستا گام بر میدارند بطوریکه صهیونیسم به بهانه بازگرداندن تعدادی از 130 هزار یهودی عراقی الاصل که در سال 1954 توسط عوامل موساد و « ساواک » رژیم معدوم شاهنشاهی به سرزمین های اشغالی منتقل شدند اقدام به خرید زمین واملاک نموده اند.
در این راستا طبق اطلاعات و اخبار نیروهای صهیونیستی با یک برنامه از پیش تعیین شده و با همکاری دولت و دستگاه اطلاعاتی (میت ) ترکیه و همچنین با هماهنگی حزب دمکرات کردستان عراق (پارتی ) روزانه اقدام به انتقال تعدادی از خانوادهای کرد عراقی که طی سالها پیش به اسرائیل گریخته بودند از مرز ابراهیم خلیل به کردستان عراق می نماید.
اکثر این خانواده ها دارای گذرنامه اسرائیلی هستند اما پس از ورود به آنکارا و با هماهنگی سازمان میت ترکیه تحت پوشش آوارگان کردستان که خواستار بازگشت به عراق هستند انتقال داده می شوند
بنابه گزارش (خبرگزاری ملی عراق 82 4 7 ) روزنامه « الاشرق الاوسط » ادعا کرد یک هیات بلندپایه صهیونیستی در دیدار سری با « مسعود بارزانی » و مسئولین دیگر اکراد درباره خرید زمین های با وسعت بسیار زیاد در شمال عراق گفتگو کرده است .
« ایسنا » به نقل از روزنامه « الشرق الاوسط » نوشت محور گفتگو با « بارزانی » درباره خرید زمین های شمال عراق و بازگشت یهودیان کرد به این منطقه متمرکز بود.
یک منبع موثق که در این نشست ها شرکت کرده بود اظهار داشت تمام این فعالیت ها و ورود هیات صهیونیستی به شمال عراق با موافقت آمریکا صورت گرفته است.
سران صهیونیستی با هدف تاسیس شهرک های صهیونیست نشین در شمال عراق است اقدام به خرید زمین واملاک می کنند تا از این طریق بتواند بر نفت شمال عراق و نبض اقتصادی آن کشور تسلط پیدا کند. بطوریکه بر اساس اخبار منتشره از سوی خبرگزاری ها و سایت های اینترنتی در آبان ماه سال 82 بانکی به نام « بانک قرض کردی » با سرمایه گذاری یهودیان عراق و با حمایت و پشتیبانی دو حزب عمده کردستان « اتحادیه میهنی و پارتی » در سلیمانیه تاسیس شده است این بانک با ارائه تسهیلات لازم به یهودیان تجار در عراق آنان را جهت خرید زمین های اعراب در عراق تشویق می نماید . یهودیان کرد عراقی که 50 سال قبل از شمال عراق کوچ کرده بودند مجددا توسط عوامل « موساد » به مناطق شمالی عراق کوچ داده می شوند . کردهای یهودی ازطریق عناصر پیشمرگ کار خرید اراضی وسیعی درکرکوک را با پرداخت 5 برابر قیمت آغاز کرده اند . بطوریکه کردهای یهودی در اردوگاههایی که به شکل موقت ساکن هستند تا اقدام به خرید زمین در شمال عراق بکنند این در حالی است که دو حزب عمده کردستان عراق ماهانه مبلغ دویست دلار برای هر خانواده یهودی که به شهر کرکوک باز می گردد اختصاص داده اند. در همن زمینه پرفسور « اومیت اوزداج » رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک اوراسیا نسبت به اصطلاحی که برخی محافل صهیونیستی به کار می برند هشدار داده و « برگه کردی یهودی » درشمال عراق و برنامه صهیونیسم برای خرید زمین در شمال عراق و منطقه مربوط به « طرح گاپ » در جنوب شرقی ترکیه را تهدید صهیونیستی برای کشورهای همجار کردستان عراق معرفی می کند.
حضور شرکت‌های نفتی صهیونیستی در کردستان عراق:
از آنجایی که که کردها در مقابل عربی کردن کرکوک بعنوان یک منبع نفت غنی در دوره صدام سعی می کنند تا بسیاری از ساکنان شهرهای اطراف را به این شهر روانه کنند تا بدین ترتیب از نفوذ بیشتری برخوردار شوند. در همین حال برخی از سیاستمداران عراقی به اقدام سران منطقه کردستان عراق در حفاری چاه نفت در شمال این کشور اعتراض کرده اند. البته کردهای عراقی براساس قانون اساسی عراق اقدام به حفر چاه نفتی کرده اند چرا که این قانون به کردهای عراق اجازه داده که در منطقه کردستان چاه نفت حفاری کنند و برای توسعه میدانهای نفتی جدید قرارداد منعقد نمایند.این امرسبب می شودکه بستری مناسب برای فعالیت های شرکت های نفتی صهیونیستی فراهم گردد. در همین راستا احیای خط لوله موصل « شمال عراق » به بندر حیفا « شمال اراضی اشغالی فلسطین در سواحل دریای مدیترانه » به طول 600 کیلومتر که در سال 1934 م عراق وابسته به دولت خودمختار انگلیس ساخته شده است بخشی از طرح کنونی صهیونیسم در عراق پس از صدام به شمار IPC توسط شرکت می رود. اظهارات « یوسف پاتیزکی » وزیر ساختارهای زیربنایی اسرائیل درباره راه اندازی مجدد خط لوله « نفت موصل حیفا » از مقاصد اسرائیل برای سو استفاده از اشغال عراق توسط آمریکا پرده برداشت .
این وزیررژیم صهیونیستی در سخنان خود تاکید کرد هدف اصلی واشنگتن از حمله به رژیم بغداد تصرف عراق و سلطه بر منابع نفتی این کشور بود که در نتیجه آن رژیم صهیونیستی هم پیمان دیرینه امریکا جهت حل بحران انرژی خود در این غنایم هنگفت سهیم خواهد شد. به ویژه اگر بدانیم که طبق آمارهای رسمی صهیونیستها روزانه 250 هزار بشکه نفت به ارزش 6 25 میلیون دلار مصرف می کنند وسالانه 12 میلیون تن نفت 80 درصد از روسیه و بقیه را از مصر و سایر کشورهای عربی وارد می کنند و در این صورت عجیب نیست اگر بدانیم که برخی صهیونیست ها در دولت امریکا عامل بروز جنگ و تصرف عراق و منابع نفتی آن جهت خدمت به اهداف صهیونیسم بودند. برهمین اساس شرکت نفتی صهیونیستی عمده فعالیت خود را در راستای کشف ذخایر نفت در مناطق نفتی کردستان عراق مانند روستای حمزه کورچل هویزه و شوریچه خورمره واقع در مسیر بین اربیل به کرکوک شروع کرده اند.
فعایت‌ها و اقدامات نظامی ـ اطلاعاتی:
برگزاری دوره‌های آموزش نظامی:
صهیونیسم جهت اهداف اطلاعاتی و امنیتی خود در شمال عراق به منظور فشاربر کشورهای همجوارکردستان از جمله ایران ترکیه و سوریه بر پایه اصل جنگ نیابتی « نبرد نامتقارن » اقدام به تربیت و تقویت « پیشمرگه کرد » بعنوان بازوی نظامی دولت اقلیم کردی و در نهایت صهیونیسم اقدام نموده است . « سیمورهرش » نویسنده آمریکایی در این باره می نویسد : « عوامل اطلاعاتی و نظامی رژیم صهیونیستی اکنون به آرامی در کردستان عراق مشغول فعالیت و واحدهای کماندویی « کرد » را برای انجام عملیات های مخفی در داخل مناطق کردنشین ایران ترکیه و سوریه آموزش می دهند. »
منابع اسرائیلی فاش کرده اند که فعالیت گسترده رژیم صهیونیستی درمناطق کردستان عراق به پیش از سقوط رژیم صدام بر می گردد. این منابع فاش کردند که حضور نیروهای اسرائیل درمناطق کردستان به بیش از سرنگونی رژیم صدام بر می گردد و سران احزاب و گروهها به صهیونیستها اجازه داده اند تا در کردستان عراق فعالیت نمایند.
به گفته این منابع رهبران احزاب کردستان عراق روابط مستحکم ومنحصر به فردی با سران صهیونیستی دارند. همچنین این منابع اعلام کردند. مربیان واحدهای مختلف اسرائیلی ماموریت های ویژه ای در مناطق کردستان عراق از اواخر دهه نود میلادی آغاز کرده اند و گروههای مسلح بزرگ اکراد دوره های آموزش امنیتی را تحت نظر کارشناسان امنیتی صهیونیستی فرا گرفته اند . در این راستا می توان به آموزش یک گروه 60 نفره به نام « مام ریشه » از گروههای کردی که در زمینه های تخریب ترور آدم ربایی در رژیم صهیونیستی دوره دیده انداشاره داشت .این آموزش باهدف افزایش توان نظامی امنیتی کردها در مقایسه با توان نظامی گروههای شیعی صورت گرفته که در دزدیدن دانشمندان هسته و نظامی عراق و ترور برخی دیگر و ایجاد فتنه و درگیری درعراق سهم اصلی را داشته اند . همچنین هفته نامه فلسطین در تاریخ 83 6 11 به نقل از منابع صهیونیستی گزارش داد عناصر واحد ویژه ارتش صهیونیستی متخصص جنگ شهری موسوم به « اگوز » برکار آموزش نیروهای عراقی نظارت خواهند داشت . این نیروها در مدرسه ویژه ای که اخیراة در مرکز فلسطین اشغالی برای آموزش شیوه های جنگ چریکی و افزایش تواناییهای واحدهای نظامی تاسیس شد تجارتی را که ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ علیه لبنان و فلسطین کسب کرده است در اختیار نیروهای عراقی قرار خواهد داد.
روزنامه صهیونیستی « یدیعوت آحارنوت » در تاریخ (1 و2005 12 2 ) اعلام کرد : شرکتهای صهیونیستی در منطقه صحرائی شمال عراق یک )برپاکرده که در این پایگاه مربیان اسرائیلی فارغ التحصیل یگانهای خودمختار جنگ مشغول آموزش نظامی کردهای z پایگاه محرمانه با رمز( عراق هستند.
این مربیان نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از سال 2004 با این عنوان که مهندس راه و کارشناس کشاورزی هستند از طریق مرزهای ترکیه و با گذرنامه های اسرائیلی به عراق تردد می کنند. این مربیان در ابتدا سعی می کردند با گویش به زبان انگلیسی هویت خود را پنهان کنند اما با گذشت زمان معلوم شد که اینها اسرائیلی هستند. این مربیان علاوه بر ایجاد یک پایگاه مبارزه با تروریسم در این منطقه کردههای جنگجو را آموزش می دادند. بطوریکه این همکاری نزدیک کارشناسان نظامی صهیونیستی با کردها موجب شده تا عناصر صهیونیستی همراه با راهنمایان کرد از مرزهای ایران عبور کرده و دستگاههای حساس رهگیری و شنود در برخی مناطق غربی ایران مستقر نمایند
منابع ترکمانی عراق فاش کردند که سازمان جاسوسی اسرائیل باهماهنگی برخی از رهبران اکراد اقدام به تشکیل یک ویژه کماندویی کردی به منظور ترور اشخاص برجسته مذهبی سیاسی شیعه و سنی عراق نموده و همه اعضای آن را اسراییل آموزش داده اند.
منابع خبری جبهه ترکمن های عراق در کرکوک تصریح کردند : سازمان جاسوسی صهیونیسم « موساد » با هماهنگی رهبران کرد عراق واحد کماندویی بانام « واحد ماموریتهای ویژه در عراق » تشکیل داده است که 60 عضو شبه نظامیان پیشمرگ کرد برای انجام ماموریتهای سری در این واحد بکار گرفته شده اند تا عملیات ترور و تفرقه افکنی میان شیعه و سنی عراق را برای تحقق اهداف ویژه آمریکا و اسرائیل در عراق انجام دهند.
منابع ترکمن تصریح کردند : این واحد سری در ماه ژانویه گذشته « دی 82 » تشکیل شد و اعضای این واحد برای گذارندن یک دوره آموزشی ویژه با یک هواپیمای اختصاصی از فرودگاه نظامی کرکوک به شهر نتانیا در اراضی اشغالی فلسطین در (بهمن ماه 82 ) منتقل شدند .
افزایش توان نظامی «پیشمرگه‌های کرد»:
سران صهیونیستی برایافزایش توان نظامی و تسلیحاتی قوای « پیشمرگه های کرد » به تسلیح و تجهیز نظامی آنها همت نموده اند. بطوریکه کارشناسان نظامی رژیم صهیونیستی با همکاری دولت اقلیم کردی به ریاست « مسعود بارزانی » اقدام به تاسیس دانشکده نظامی « صلاح الدین » کرده اند که حتی در این دانشکده نظامی آموزش فنون جدید جنگی و استفاده از سلاح ها ی سنگین آموزش تدریس می شود. در این راستا « پیشمرگه های کردی » علاوه بر آموزش طرز استفاده از سلاح های جدید به این نوع سلاحها تجهیز خواهند شد.
فعالیت‌های اطلاعاتی و امنیتی:
در این بخش که از حساس ترین و مهمترین تلاشهای رژیم صهیونیستی در جریان است موساد و شبکه های اطلاعاتی و ارتباط با کردها و گروهها و شخصیتهای همسو و تیم های عملیاتی صحنه گردان هستند و فعال تر از گذشته از پوشش آمریکایی بهره مند می شوند. برخی منابع موثق معتقدند سفارت رژیم صهیونیستی در عراق از جولای 2003 فعال است و بیش از 750 عنصر دستگاه اطلاعاتی و دیپلماتهای آن مشغول به کار هستند. سفر محرمانه « مئیردغان » رئیس سازمان موساد به بغداد گویای سطح توجه و اولویتهای اسراییل در عراق است که منشا بسیاری از تحرکات طی هیجده ماه گذشته است . براساس گزارشهای قابل اتکا و نظر کارشناسان عراق در بسیاری از حوادث امنیتی مانند ترور آدم ربایی ردپای موساد وجود دارد. همچنین روزنامه السبیل اردن به نقل از اسامه عبدالمجید رئیس دایره تحقیقات در وزارت علوم عراق نوشته است : « موساد اسراییل پرونده دانشمندان عراقی را از آمریکا دریافت کرده و به دنبال مهاجرت دادن آنها از عراق می باشد و یا روزنامه اردنی الدستور اعلام کرده است که افراد مشکوک که اقدام به ترور دانشمندان عراقی کرده و نزد آمریکایی ها زندانی بوده اند بدون دلیل آزاد شده و پرونده های آنان نیز علنی نمی شود. این گزارش توسط منابع موثق نیز تایید شده است .
بطور کلی می توان اهداف فعالیت های اطلاعاتی و امنیتی صهیونیسم را در عراق به شرح ذیل برشمرد :
الف) تشکیل تیمهای عملیات ویژه شامل ترور ربایش خرابکاری و...
ب) نفوذ در تشکیلات دولت موقت عراق علی الخصوص وزارتخانه و موسسات دولتی
ج) شناسایی جذب بکارگیری و آموزش نیروهای عراقی و کرد و یهودیان مقیم عراق به منظور جمع آوری اطلاعات و اخبار فعالیت نیروهای اطلاعاتی ایران
د)انجام فعالیتهای جاسوس تحت پوشش سازمانهای بین المللی خیریه شرکتهای تجاری و ...
ه) پیگیری مواضع گروههای اسلامی سنی و شیعی.
عمق و گستردگی اقدامات جاسوسی عوامل صهیونیستی در شمال عراق توسط روزنامه البیان چاپ امارات چنین توصیف شده است : « فعالیتهای اعضای موساد در شمال عراق گسترش یافته است و بسیاری از کارشناسان سیاسی و امنیتی اسرائیل با ورود به منطقه شمال عراق به بررسی و برآورد کردن اوضاع داخلی عراق به جهت سو استفاده از این اوضاع به سود منافع اسرائیل مشغول شده اند. سازمان اطلاعات اسرائیل دفاتر سری را در شمال عراق تاسیس کرده است که این دفاتر در نزدیکی مرزهای ایران و سوریه و ترکیه مستقر شده اند. این دفاتر در بزرگترین شهرهای شمال عراق از جمله دهوک موصل سلیمانیه اربیل تاسیس شده اند. از دیگر مقرهای عملیاتی موساد در شمال عراق می توان به پایگاه « ساویتا » نزدیک به مرز ترکیه اشاره کرد. این قرارگاه عملیاتی موساد در حقیقت به منظور نظارت بر تحولات جنوب ترکیه و اطلاع از وضعیت سیاسی سوریه تاسیس شده است . تاسیس و راه اندازی چنین پایگاههایی در جوار مرز همسایگان عراق به منظور کنترل ارتباطات و تعاملات این کشورها با عراق انجام می شود. به نحوی که تاسیس پایانه های جاسوسی پیشرفته و استراق سمع در حاشیه های مرزی ایران و سوریه در راس برنامه های موساد و در اولویت اقدامات عناصر این سازمان در عراق داد. به عنوان مثال « اسرائیل و ایالات متحده در یک جزیره عراق به نام » ام القصر « که در نزدیکی خرمشهر قرار دارد یکی از پیشرفته ترین تاسیسات شنود استراق سمع را برپا کرده اند و آنجا تحرکات نظامی و امنیتی حکومت ایران در جنوب آن کشور را زیر نظر دارند . اسرائیل و ایالات متحده رادارهای بسیار پیشرفته ای را در فاصله 800 متری از بندر خرمشهر به روی ستونهایی به ارتفاع 50 متر نصب کرده اند که همه مکالمات تلفنی و نظامی را زیر نظر دارد و می تواند امواج صوتی و مخابراتی را تا عمق 50 کیلومتری دریافت کند . علاوه بر پایگاه مذکور باید به مهمترین مرکز استراق سمع اسرائیل واقع در شهر کرکوک اشاره کرد که توانایی شنود شهرهای مرزی ایران و ترکیه را دارد. این پایگاه جاسوسی » پایانه مرکزی شنود رژیم صهیونیستی در شمال عراق است و دفتر فرعی این پایانه مرکزی برای جذب و برنامه ریزی انتقال 30 نفر به فلسطین اشغالی برای گذراندن دوره های آموزشی ویژه طراحی شده است
همچنین در گزارشی که توسط روزنامه « المنار » چاپ بیت المقدس انتشار یافت به وجود پایگاههای جاسوسی و عوامل وابسته به آن در جدار مرز ایران و عراق که توسط موساد هدایت می شود اشاره شده است . این گزارش می نویسد : یک مقام بلند پایه در موساد تصمیم گرفته است بیشترین بودجه را برای هفت ایستگاه اطلاعاتی وابسته به موساد در کشورهای نزدیک به ایران اختصاص دهد و از راه این مرکز اطلاعاتی اطلاعات از داخل ایران را جمع آوری و به اتاق عملیات موساد در مقر اصلی اش در اسراییل منتقل کرده تا در آنجا بررسی و تحلیل لازم از سوی کادرهای اطلاعاتی وابسته به موساد و متخصص در امور ایران انجام شود. برای جمع آوری حداکثر اطلاعات از نیروگاه هسته ای ایران اخیرا تجهیزات و وسایل پیشرفته که برای اولین بار در جنگ به کار گرفته می شود به طور سری به یکی از مراکز موساد در یکی از کشورهای اسلامی نزدیک ایران منتقل شده است . به گفته این منابع « این بخش مجموعه ای متشکل از 60 تا 80 نفر است که در سطح عالی انواع درگیری و کار در پشت خطوط دشمن را آموزش دیده اند و نفوذ به ایران هدف اساسی این مجموعه جنگجوی وابسته به موساد است .
فعالیت های اطلاعاتی و امنیتی صهیونیستی در کردستان عراق بدانجا پیش رفته است که « مائیر دوگان » رئیس موساد در مقرش در رژیم صهیونیستی با یک مقام مسئول بلندپایه که بر کار سازمان نظامی حزب جلال طالبانی رهبر حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق نظارت دارد دیدار کرده است . « مائیر دوگان » رئیس سازمان موساد اقدام به توسعه بخش عملیات ویژه در این سازمان کرده و حجم این سازمان مذکور و نیز افراد آن را ده برابر از زمان قبل از خودش افزایش داده است . این دیدارها از زمان سرنگونی صدام حسین قطع نشده است و اسراییل به کردها به عنوان عنصر مهمی برای تشکیل خاورمیانه جدید می نگرند و اسراییل و رهبران یهودی در جهان از مطالبات کردها در دستیابی به استقلال در مناطق شمالی عراق حمایت می کند و تشکیل یک دولت کرد مستقل در شمال عراق برای اسراییل به معنای در اختیار داشتن بزرگترین پایگاه فعالیتهای امنیتی و اطلاعاتی درمنطقه است .
فعالیت‌های سیاسی:
ازآنجا که صهیونیسم در ساختار فدرالی عراق جدید بخصوص درمنطقه کردستان در شمال عراق اهداف بلند مدت و راهبردی را در ابعاد مختلف سیاسی اقتصادی نظامی امنیتی و فرهنگی وحتی دینی دنبال می کند لذا مهم ترین اقدام و فعالیت سیاسی صهیونیسم در شمال این کشور یعنی درمنطقه کردستانات عراق برقراری ارتباطات با رهبران و عناصر بانفوذ اکراد عراقی و دیدار با مقامات سیاسی دولت « اقلیم کردی » و برقراری روابط دیپلماتیک با این دولت و در نهایت جذب و بکارگیری افراد همسو با اهداف صهیونیستی در بدنه سیاسی عراق خلاصه می شود.در همین راستا پایگاه اینترنتی « القنات » صهیونیسم تلاش می کند تا مهاجران « کرد یهودی » نقش عمده ای را در عراق پس از جنگ به ویژه در منطقه کردستان واقع در شمال عراق ایفا کنند. صهیونیسم و آمریکا به طور مشترک به منظور جذب کردها به مسیحیت از طریق فعالیت های تبلیغی تلاش می کنند . آمریکا به منظور تحقق این هدف در شمال عراق ایجاد اتحادیه ای مرکب از 122 نفر از نظامیان تشکیل داده اما به نام این اتحادیه اشاره نشده است .
یک منبع امنیی ترک در منطقه شیرناک واقع در مرزهای مشترک با عراق گفت 800 مبلغ مسیحی وارد شمال عراق شده اند و کلیسای شهر حلب سوریه مرکز مهم برای انتقال مبلغان مسیحی به شمال عراق است .
نیروهای امنیتی ترکیه در منطقه مرزی این کشور با عراق نیز بالغ بر 10986 نسخه کتاب زبور را که به منظور ارسال به شمال عراق از « بندرهاتای ترکیه » در نزدیکی مرزهای مشترک با سوریه به شهرهای مرزی « شرناق ترکیه » بارگیری و منتقل شده بود ضبط کردند. همچنین تعداد زیادی کتاب مزبور در شهر سلوپی که در حال انتقال به شمال عراق بود توقیف شد.
نتیجه‌گیری:
بی تردید برنده اصلی حمله ایالات متحده آمریکا ومتحدانش به عراق و سرنگونی رژیم « بعث صدام » صهیونیسم بین الملل بوده است .اشغال عراق فضا و بستری مناسب را برای اجرای اهداف سلطه طلبانه صهیونیسم در منطقه استراتژیک خاورمیانه که نبض حیات صنعت و اقتصاد جهان امروز در آن می تپد فراهم ساخت . منافع و دست آوردهای صهیونیسم بین الملل از حضور در عراق قبل از هرچیز در عرصه جلوگیری و کنترل جریانات فکری و دینی اسلامی ضد صهیونیستی و یا شکل گیری ساختارهای حکومتی مذهبی خصوصا دولت شیعی و یا ناسیونالیست مطرح می باشد. در این سطح تلاشهای صهیونیسم بر ممانعت یا تضعیف و حذف توانمندیهای فکری اندیشه ای جریانها و گروههای اسلامی منطقه که امکان تهدید زایی علیه صهیونیسم را دارند متمرکز می باشد. برهمین اساس و بنا به دیگر اظهارات پیشین مقامات صهیونیستی گزینه های مطلوب صهیونیسم در عراق به ترتیب شامل حکومت وابسته و همسو باغرب تقسیم عراق و تشکیل دولت کردی و حداقل نظام فدراتیو که اختیارات ویژه برای « خودمختاری کردها » را تامین کند خواهد شد.
برهمین راستا بانگاهی به اقدامات صهیونیستی در عراق و خصوصا درشمال این کشور می توان به خوبی این مطلب را دریافت که صهیونیسم قصد دارد با الگوسازی جدید سیاسی در عراق علاوه براینکه منافع و اهداف خود را در این کشور پیگیری نماید به دنبال آنست تا نقشه سیاسی خاورمیانه را تغییر دهدتا فضای سیاسی و فرهنگی خاورمیانه برای تحقق اهداف بلندمدت اقتصادی و سیاسی صهیونیسم بین الملل فراهم شود.