تاریخ انتشار : ۲۴ تير ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۰  ، 
شناسه خبر : ۱۰۰۷۶۱
رادیو رژیم صهیونیستی:

رادیو رژیم صهیونیستی با اشاره به موضعگیری مدیر مسئول کیهان در مورد مؤثر بودن بستن تنگه هرمز که به گونه دیگری قبل و بعد از این موضع گیری توسط بعضی از مقامات مسئول کشور نیز بیان شده بود، گفت: ایران واقعاً می تواند تنگه هرمز را ببندد و برای این کار تمرین کرده است.
این رادیو سه شنبه شب گفت: «همزمان با ادامه مانور بزرگ زمینی و دریایی سپاه پاسداران ایران با هدف قدرت نمایی در آبهای خلیج فارس، اعلام شد که بستن تنگه استراتژیک هرمز در حالی است که فرماندهان سپاه ایران و مسئولان بالاتر سیاسی حکومت دینی در سخنان خود هیچگونه اشاره ای به این امر نکرده و همواره به امیرنشینان جنوبی خلیج فارس تأکید می کنند که نباید از این مانور دل نگران باشند.
این رادیو افزود: «شریعتمداری» مدیر مسئول روزنامه «کیهان» و از چهره های بارز اصولگرایان و از حامیان مهم «احمدی نژاد» و همفکران وی گفت در صورت برقراری تحریم علیه جمهوری اسلامی از سوی شورای امنیت، ایران می تواند تنگه هرمز را ببندد.
رادیو اسرائیل گفت: «سرتیپ پاسدار صفاری» فرمانده نیروی دریایی سپاه از آزمایش یک موشک جدید خبر داد و گفت، اکنون شناورهای غربی که وی آن را شناورهای استکبار جهانی نامید، در تیررس موشک های ایران قرار دارند.
این رادیو افزود: «فرمانده نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس در مصاحبه با شبکه تلویزیونی «فاکس نیوز» گفت: رزمایش دریایی سپاه ایران در خود پیام گسترش ترس و سلطه طلبی را دارد و هدف از این رزمایش ایران ایجاد محیط ترس و وحشت در میان مردم ساکن کشورهای ساحلی خلیج فارس است.