تاریخ انتشار : ۰۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۹  ، 
شناسه خبر : ۱۳۲۳۰۰
ولیعهد عربستان:

امیر سلطان بن‌عبدالعزیز اظهار داشت: در حال حاضر عراق شاهد جنگ داخلی است و این مساله نتیجه استبدادگری‌های نظام صدام است. به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری کویت، امیر سلطان بن‌عبدالعزیز ولیعهد عربستان در کنفرانس مطبوعاتی در ریاض اظهار داشت: عراقی‌ها می‌توانند با تشکیل دولت متحدملی حاکمیت و استقلال خود را حفظ کنند. وی در خصوص پرونده هسته‌ای ایران گفت: حق ایران است که از انرژی صلح آمیز هسته‌ای برخوردار باشد.
وی در این راستا افزود: سلاح هسته‌ای اسرائیل تبدیل به مساله نگران کننده‌ای در منطقه شده است.
ولیعهد عربستان در ادامه درباره نشست سران کشورهای عربی در خارطوم اظهار داشت: ما حمایت کامل خود را از تلاش مشترک کشورهای عربی برای حفظ وحدت میان کشورهای عربی در قبال مسائل مختلف منطقه اعلام کردیم. ولیعهد عربستان درباره خرید سلاح از فرانسه تصریح کرد: عربستان این مساله را با توجه به استراتژی و نیازهای فعلی‌اش بررسی می‌کند.
وی در خصوص اصلاحات عربستان تاکید کرد: ملک عبدالله پادشاه عربستان در برابر پارلمان بر ادامه سیاست اصلاحات و مشارکت زنان در پارلمان تاکید کرد.