تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۷:۴۲  ، 
شناسه خبر : ۱۳۶۳۷۶

فتنه و آشوب های پس از انتخابات دهم ریاست جمهوری از همان ابتدا بر موج نمادسازی و کشته سازی سوار بود و در هر برهه ای در هفت ماه گذشته پروژه ای در این راستا طراحی و در سطوح مختلف شامل خبرسازی در سایت های اینترنتی، جنجال رسانه ای، واکنش های آشوب طلبانه و جلب حمایت رسانه ای و سیاسی غرب دنبال شد. این ترفند تاکنون در پروژه هایی همچون قتل ندا آقاسلطان، 72 تن سازی، قتل های دروغین همچون سعیده پورآقایی، ترانه موسوی و علیرضا توسلی مشهود بود و اکنون پروژه دیگری با عنوان «قتل خواهرزاده میرحسین موسوی» آغاز شده که مولود غائله حرمت شکنی روز عاشورا در تهران است.
در جریان اغتشاش آفرینی روز عاشورای حسینی در تهران همان طور که سردار رادان، جانشین فرمانده نیروی انتظامی اعلام کرد، چهار نفر کشته شده اند که وی درباره یکی از این کشته شدگان می گوید: «یک نفر نیز به طرز مشکوکی بر اثر شلیک گلوله کشته شده و این در حالی است که هیچ یک از نیروهای انتظامی حاضر در خیابان ها، از سلاح استفاده نکردند.» فرد مورد اشاره سردار رادان، همان فردی بود که دقایقی پس از آشوب های روز یکشنبه، سایت های اینترنتی نزدیک به میرحسین موسوی خبر از کشته شدن او به دست نیروی انتظامی دادند و بلافاصله تلویزیون ها و شبکه های ماهواره ای غربی سناریوسازی درباره آن را آغاز کردند. محسن مخملباف، کارگردان ایرانی که البته سناریو هم می نویسد، این بار شاهدی است که از غیب رسیده و ماجرا را در وبلاگ خود هزاران کیلومتر دورتر این گونه تصویر می کند: «سیدعلی موسوی حبیبی از چندین روز قبل تلفنی بارها تهدید به قتل شده است.
خانواده او از این تهدیدها باخبر بوده اند و برایش ابراز نگرانی می کرده اند. روز عاشورا یک پاترول جلوی در خانه آنها ابتدا چندین نفر را جلوی چشم سیدعلی موسوی زیر می گیرد، بعد از درون پاترول 5 نفر از نیروهای امنیتی پیاده می شوند و یکی از آنها از نزدیک ترین فاصله با کلت به سینه سیدعلی موسوی شلیک می کند به طوری که گلوله از پشت او خارج می شود. بعد آن 5 نفر با پاترول سراسیمه می گریزند. برادر زن سیدعلی او را به بیمارستان می رساند اما قبل از آن که سیدعلی موسوی به بیمارستان برسد، به شهادت نائل می شود. امشب نیروهای امنیتی به بیمارستان رفته اند و گفته اند جسد سیدعلی موسوی را با خود به پزشکی قانونی کهریزک می بریم و خانواده شهید را تهدید کرده اند که حق برگزاری مراسم را ندارند. روایت مخملباف در حالی است که شبکه بی بی سی که از نزدیک با اغتشاشگران ارتباط دارد، قتل وی را در مکان و به شیوه دیگری عنوان کرده است.
 مرگ دیگری در تهران
پروژه مرگ خواهرزاده موسوی در تهران همان گونه کلید خورد که پروژه مرگ «ندا آقاسلطان» آغاز شد و پیش بینی می شود همان گونه پیش رود که آن پروژه را تداوم بخشیدند و اگر نهایت جنجال سازی رسانه های مخالفان داخلی و حامیان غربی آنها ساختن فیلمی با عنوان «مرگ در تهران»بود، می توان گفت آنها پروژه «مرگ دیگری در تهران» را دنبال می کنند. ندا آقاسلطان، دختر جوانی بود که بدون هیچ گونه فعالیت و سابقه سیاسی و رسانه ای در درگیری های پس از انتخابات در تهران با شلیک گلوله کشته شد و بلافاصله تصاویر مربوط به قتل او در سایت های اینترنتی و رسانه های غربی به صورت گسترده منتشر شد. اولین شاهد این قتل فردی به نام آرش حجازی بود که به فاصله یک روز پس از این حادثه به انگلیس رفت و در تلویزیون بی بی سی به شرح ماجرا پرداخت.
وی متولد 1349 نویسنده، مترجم، پزشک و ناشر ایرانی است و پزشکی است که هنگام شلیک گلوله به ندا آقاسلطان در فاصله نزدیکی از او قرار داشت و براساس آنچه در تصاویر ثبت شده، سعی کرد ندا را نجات دهد. قضیه تا اینجا چندان پیچیده نیست اما نکته آنجا است که حجازی تنها 2 روز پس از آغاز اغتشاشات به ایران آمد؛ در صحنه قتل دختری که فوراً در تمامی رسانه های ضدایرانی منعکس شد، نقش بسیار پررنگی داشت و نهایتاً یک روز پس از این ماجرا به انگلستان برگشته و به تشریح ماجرای قتل آقاسلطان، آن گونه که مطلوب رسانه های ضدایرانی است، پرداخت و البته اعلام کرد که به دلیل فاش ساختن جزئیات این داستان و احساس خطر شدید، قادر به بازگشت به ایران نخواهد بود.
ندا آقاسلطان بلافاصله به عنوان نمادی از کشته شدگان درگیری های پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران معرفی شد و مجله تایم تصویر وی را به عنوان یکی از 10 نماد اعتراضی برتر دنیا انتخاب کرد. تایمز لندن، ندا آقاسلطان را به عنوان شخص سال ٢٠٠٩ معرفی کرد، برای چندین روز شبکه های تلویزیونی عمده امریکا و بیگانه به طور دائم تصاویر ویدیویی لحظه مرگ ندا آقاسلطان را پخش کردند. در همین راستا در اکتبر سال 2009، کالج کوئینز، از کالج های تشکیل دهنده دانشگاه آکسفورد در بریتانیا به منظور یادبود ندا آقاسلطان، دوره بورس تحصیلی ندا آقاسلطان برای دوره های کارشناسی ارشد و دکترای رشته فلسفه را تاسیس کرد. شبکه خبری سی ان ان نیز به دنبال ساخت یک مستند در این باره بود.
شبکه پی بی اس فرونتلاین یکی از بزرگ ترین شبکه های رادیو- تلویزیونی در ایالات متحده امریکا نیز دست به کار شد و مستند «مرگ در تهران» را در مورد نحوه مرگ ندا آقاسلطان و تبدیل شدن وی به نماد مقاومت سبزها و اتفاقات قبل و بعد از انتخابات در ایران را به نمایش درآورد، بعد از آن نوبت به هالیوود رسید تا با ساخت فیلمی درباره ندا اقدام کند. عوامل ساخت این فیلم تاکنون تماس های تلفنی متعددی برقرار کرده و اسناد و مدارک و تصاویر مربوط به این پروژه فیلمسازی را نیز دریافت کرده اند. اوباما، رئیس جمهور امریکا نیز اشک هایش را چاشنی جنجال های رسانه ای کرد.
تمامی این جنجال ها و ادعای بسیجی بودن قاتل ندا از سوی شاهد فراری اما در حالی مطرح می شد که زن جوان ایرانی در روز 30 خرداد در محلی دور از منطقه درگیری به قتل رسیده و گلوله ای که به او شلیک شد نیز بر اساس گزارش رسمی پزشکی قانونی، گلوله شلیک شده به ندا آقا سلطان از نوع کالیبر کوچک (سلاحی غیر سازمانی) بوده است که متعلق به اسلحه کمری فردی است که از فاصله نزدیک و از پشت به او شلیک شده آن هم در حالی که خانم آقاسلطان در حال راه رفتن بوده است.
 پروژه 72 تن‌سازی
72 تن سازی پروژه دیگری است که بر شانه های غول اغتشاشات سوار شد و از سوی حزب مشارکت، حامی موسوی با اعلام اسامی جعلی دنبال شد. در این پروژه قرار بود که اسامی 72 نفر به عنوان کشته شدگان حوادث پس از انتخابات مطرح شود و به دلیل تشابه عدد 72 تن با شهدای کربلاو دفتر حزب جمهوری اسلامی، نوعی تقدس سازی چاشنی این پروژه سیاسی گردد. این پروژه در حالی دنبال می شد که پیش از آن علیرضا بهشتی به نمایندگی از موسوی و نیز مرتضی الویری به نمایندگی از کروبی، قرار بود مستندات خود را در این زمینه به کمیته ویژه مجلس ارائه کنند اما نتوانستند و هیچ گونه مدرکی ارائه نکردند و وقتی که با روشن شدن هویت جعلی افراد مورد ادعای آنها این پروژه به شکست انجامید، باز هم دست از ادعاهای خود برنداشتند.
آنها وقتی که در ماجرای ترانه موسوی دروغ بودن ادعایشان اثبات شد، باز هم دست برنداشتند و با شرکت در مراسم ختم کشته های خیالی، به پروژه نمادسازی و کشته سازی خود تداوم بخشیدند. بعد از ادعای کشته شدن ترانه، جانشین نیروی انتظامی اعلام کرد: پس از مطرح شدن نام ترانه موسوی، حساس شدیم و پیگیری های لازم را انجام دادیم. طبق آمار سازمان ثبت احوال متوجه شدیم تنها 3 نفر با نام ترانه موسوی در کشور هستند که یکی 2 ساله، دیگری چندین سال در خارج از کشور است و نفر سوم هم سال هاست که فوت کرده است.
موضوع سعیده پورآقایی، مورد دیگری بود که دروغ بافی های حامیان داخلی و خارجی اغتشاشات را بیشتر نشان می داد. سعیده پور آقایی دختری بود که مدعی بودند علاوه بر تجاوز، او را کشته و جنازه اش را با اسید سوزانده اند. این ادعا به طور جدی از سوی کروبی مطرح شد و میرحسین موسوی در مراسم ختم او هم شرکت کرده بود اما چندی بعد مشخص شد که این دختر زنده است و بعد از این همه جنجال سازی درباره او، به خانه باز گشته است. سعیده چندمین نفری بود که پس از انتخابات در سایه خواسته های برخی جریانات و اشخاص سیاسی توسط سایت های اینترنتی ربوده شده و در فضای مجازی به قتل می رسد.
هرچند که موضوع سعیده پورآقایی مجال مانور بسیاری از سوی سایت های نزدیک به کروبی و موسوی پیدا کرده بود و آنها همه توان خود را از قبل این جریان برای بی حیثیت کردن نظام به کار بستند اما کروبی پس از آن که مشت خالی اش باز شد، حتی به عذرخواهی از رنج دیدگان این حادثه و ملت ایران نپرداخت و مدعی شد که این مورد برای ایجاد انحراف در تحقیقات به او تحمیل شده است.
 پیگیری فتنه در عاشورا
به آشوب کشیدن پایتخت در عاشورای حسینی، برگ دیگری از اغتشاش طلبی حامیان موسوی بود که در تهران رقم خورد و البته علاوه بر هجوم به ارزش ها، قربانیان دیگری هم داشت. قتل خواهرزاده موسوی مورد دیگری از پروژه کشته سازی اغتشاشگران بود که از روز یکشنبه بر صفحه نخست تمامی سایت های خبری و در صدر اخبار رسانه های غربی جای گرفت.
پروژه مرگی دیگر در تهران در حالی رقم خورد که حتی یکی از سایت های وابسته به اصلاح طلبان اعلام کرد: خواهرزاده میرحسین موسوی به گونه ای شک برانگیز، هدف شلیک تیر قرار گرفت و کشته شد. به نظر می رسد قتل وی به صورتی هدفمند و به منظور دامن زدن به ناآرامی ها و تشنجات بیشتر در روزهای آینده صورت پذیرفته باشد.
اخبار منابع دیگر نیز از قتل مشکوک خواهرزاده میرحسین موسوی توسط تیم های ترور حکایت دارد. این اقدام مشکوک در حالی در محدوده چهارراه کالج، یکی از مراکز تجمع اغتشاشگران در روز عاشورا صورت گرفته است که گزارش ها حاکی از استفاده از اسلحه مخصوص تیم های ترور در این اقدام مشکوک دارد، چنانکه نوع سلاح و گلوله استفاده شده در این حادثه، نوعی خاص و کمیاب از گلوله و سلاح مخصوص تیم های ترور است. همچنین در جریان اغتشاشات روز عاشورای حسینی در تهران وزارت اطلاعات از دستگیری چند تن از اعضای گروهک منافقین در میان اغتشاشگران خبر داد. پیش از این نیز مسئولین امنیتی کشور در جریان روزهای منتهی به 16آذر از دستگیری برخی تیم های ترور که با هدف قتل و ایجاد درگیری سیاسی سازماندهی شده بودند، خبر دادند.
بر اساس اخبار سایت های خبری در روزهای اخیر، موسوی با اعتراف به از دست خارج شدن کنترل اغتشاشگرانی که به بهانه حمایت از وی اقدام به برهم زدن نظم عمومی می کنند، از اطرافیان خود خواسته است فکری به حال این جریان کنند. به نظر می رسد انتخاب یکی از نزدیکان موسوی به عنوان هدف در این حادثه مشکوک از طرفی نیز تلاشی برای انصراف موسوی از این تصمیمش بوده باشد.