امروز سوم شعبان , سالروز ولادت با سعادت حضرت حسین بن علی علیه السلام و روز « پاسدار » است . این روز بزرگ و بیاد ماندنی در طول تاریخ را به همه پاسداران انقلاب اسلامی در هر مقام و موقعیت و رتبه ای که هستند و به همه دلسوزان اسلام و انقلاب و کشور که پاسداری از دستاوردهای انقلاب را جزو مسئولیت های تعطیل ناپذیر خود می دانند , تبریک و تهنیت باید گفت .
واقعیت اینست که همه آحاد مردم به تعبیری , جزو پاسداران انقلاب محسوب می شوند و در این میان , کسانیکه لباس مقدس پاسداری را بر تن کرده اند , « مسئولیتی مضاعف » را پذیرا شده اند و حقا بایستی این شجاعت و مسئولیت پذیری و تلاش در راه تحقق اهداف انقلاب اسلامی را ستود و بر آرمانها و ارزشهای اسلامی که محور اصلی این تلاش و کوشش خستگی ناپذیر است , مرتبا بایستی تاکید و اصرار ورزیم تا این اصول و آرمانها , « سینه به سینه » از نسلی به نسل دیگر , عینا منتقل شود و حتی اوج و اعتلای بیشتری پیدا کند.
افتخار بزرگ پاسداران انقلاب آنست که سالار شهیدان , حضرت حسین بن علی علیه السلام را الگوی خود قرار داده اند و برای قرب به درگاه الهی , کوتاهترین راه ممکن را برگزیده اند که همانا اطاعت از بهترین الگوی انسان سازی است که بشریت می تواند در برابر خود قرار دهد. اگر تا پیش از پیروزی انقلاب اسلامی فقط می شنیدیم که بایستی با پیروی از سیره امامان شیعه , الگوی چگونه زیستن را انتخاب کنیم فقط ذهنیتی در این باره داشتیم , اکنون بیش از یک ربع قرن تجربه موفق انقلاب اسلامی را در پیش رو داریم که جوانان این مرز و بوم , با الگو گرفتن از « فرهنگ شهادت » و بهره جستن از خط مشی اولیا خدا , توانسته ایم پرچم پرافتخار اسلام و انقلاب اسلامی را به اهتزار درآورند و با نثار جان و جوانی خویش در راه احیای مجدد عظمت از دست رفته اسلام , به مسلمانان جهان , عزتی دوباره ببخشند.
جا دارد که در اینجا از خمینی عزیز , آن اسطوره مقاومت در برابر طاغوت زمان هم یاد کنیم که چگونه توانست پرچم عزت و عظمت اسلام را برافراشته سازد و با کلام نافذ خود , قلب میلیونها انسان را صیقل دهد و با رفتار و گفتار صادقانه اش به انسانها امید و انگیزه و تحرکی جانانه ببخشد تا سختی های استقامت در راه احیای کلمه حق را تحمل کنند و ناملایمات را به جان خریدار شوند و برای پیمودن راه شهادت از یکدیگر سبقت بگیرند.
امروز در سالگرد ولادت با سعادت سالار شهیدان , فرصتی دیگر است که با امام خمینی و شهیدانی که باالگو قرار دادن سیره امامان شیعه , راه پیروزی اسلام را هموار ساختند , یکبار دیگر تجدید پیمان کنیم و بر استواری و استقامت در راه تداوم این حرکت عظیم اسلامی , تاکید ورزیم .
این افتخار بزرگی است که امروزه الگوی انقلاب اسلامی در سراسر دنیای اسلام , درکانون توجهات ملتها قرار گرفته و سایر ملتها امیدوارند که بتوانند از این روشها برای نجات خود و احیای ارزشهای اسلامی در سرزمین خود بهره مند شوند و نتیجه بگیرند.
تصادفی نیست که بطور همزمان , دشمنان اسلام نیز برای مقابله با امواج عظیم « نهضت جهانی اسلام » وارد عمل شده اند و بهر وسیله ممکن درصدد « اسلام زدائی » هستند. امروزه در قلب اروپا که خود را به دروغ « مظهر دمکراسی » معرفی می کنند , زنان مسلمان برای انتخاب نوع پوشش خود نیز آزادی لازم و مورد انتظار را ندارند و صرفا بخاطر مسلمان بودنشان در معرض انواع فشارهای سیاسی ـ تبلیغاتی و محرومیت های سیاسی ـ اجتماعی قرار می گیرند. ناگفته پیداست که مدعیان دمکراسی از خیزش اسلامی و از امواج عظیم بیداری اسلامی در چهار گوشه جهان وحشت دارند و بر خشم و تعصب کور خود علیه اسلام , با این شیوه های غیرانسانی , سرپوش می گذارند و حال آنکه این شیوه ها دقیقا , « قدرت اسلام » را و « عجز دشمنان اسلام » را به رخ می کشد.
درک این شرایط عینی در دنیای معاصر بما می فهماند که مسلمانان و بویژه پیروان نهضت جهانی اسلام در مقطع زمانی کنونی , مسئولیت بزرگی را برعهده دارند و هرکس به تناسب درک و آگاهی خود بایستی مسئولیتی را بپذیرد و برای به انجام رساندن آن وارد عمل شود.
« روز پاسدار » , روز تجدید میثاق با امام و شهیدان و روز تجدید پیمان برای پاسداری از ارزشهای ماندگاری است که امروزه دنیای اسلام را شیفته ساخته و آتش عشق و ایمان را در قلب صدها میلیون مسلمان در سراسر جهان برافروخته ساخته است . این روز بزرگ بر تمامی کسانیکه خود را پاسدار ارزشها می دانند و می خواهند جزو پیروان واقعی سالار شهیدان باشند , مبارک باد.