تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۹:۲۰  ، 
شناسه خبر : ۲۰۳۹۵
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی:

فشار آمریکا هیچ تاثیری بر فعالیت هسته‌یی ایران ندارد 

به اعتقاد نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، از آن‌جا که بحث فعالیت هسته‌یی در ایران به خواست ملی در کشور تبدیل شده است، بنابراین فشارهای آمریکا علی‌رغم گزارش البرادعی هیچ تاثیری در فعالیت ایران نخواهد داشت.

محمدنبی رودکی با اشاره به گزارش البرادعی در خصوص پرونده‌ی هسته‌یی ایران به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، گفت: از بخش‌هایی از گزارش البرادعی روشن می‌شود که ایران هیچ نوع انحرافی در فعالیت هسته‌یی خود برای داشتن مصالح نظامی ندارد

وی افزود: هم‌چنین این گزارش اقتضاء می‌کند تا پرونده‌ای که شفاف است و همکاری‌های کامل ایران با آژانس را اعلام می‌کند، به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بازگردانده شود.

نماینده‌ی مردم شیراز در خانه‌ی ملت، با اشاره به این گفته‌ی البرادعی که جمهوری اسلامی ایران همکاری خود را با آژانس به خوبی انجام داده است و هیچ مانعی برای بازرسی وجود ندارد، تصریح کرد: متاسفانه جز فشار و زورگویی آمریکا در پشت پرونده، مساله‌ی دیگری دیده نمی‌شود، چرا که اصرار دارند تا حتی با ارایه‌ی چنین گزارشاتی؛ پرونده در شورای امنیت بماند تا قطعنامه‌های بعدی را صادر کنند.

رودکی با اشاره به افزایش فعالیت ایران در بحث هسته‌یی نسبت به چند سال گذشته، خاطرنشان کرد: کشور در سال گذشته 2 زنجیره، 164 سانتریفیوژ نصب کرده بود، اما امسال نزدیک به 12 زنجیره به اتمام رسیده و به زودی باقی زنجیره‌های 164 سانتریفیوژ نصب خواهد شد تا به سه هزار سانتریفیوژ در این مرحله برسیم.

وی با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران با داشتن مقاصد صلح‌آمیز به 50 هزار سانتریفیوژ تاسیسات نطنز ایران مجهز خواهد شد، تصریح کرد: با این هدف تولید سوخت هسته‌یی برای مصارف برق، پزشکی و کشاورزی را در آینده نزدیک خواهیم داشت.

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی، بازگرداندن پرونده‌ی هسته‌یی ایران به آژانس را جزء اولویت‌های گفت‌وگو میان لاریجانی و سولانا عنوان کرد و گفت: دبیر کل آژانس نیز خواستار این است که موارد مربوط به کشورهای عضو آژانس در این سازمان دنبال شود.

وی در پایان به آمریکا توصیه کرد تا دست از فشار و زورگویی نسبت به ملت ایران بردارد، چرا که خود ضررکننده خواهد بود.