مصطفی رضانیا
اقدام 25 بهمن ماه کروبی و موسوی در دعوت از ضدانقلاب،از جهاتی دارای تأملاتی بود که باید به آن توجه کنیم.
نخست آنکه این اقدام در سالروز اقدام مشتی ضدانقلاب در سال 1359 برگزار گردید.
دوم آنکه بنا به گفته سردار رادان تماس های مکرری از آمریکا با سران فتنه جهت متقاعد کردن آنان برای برگزاری این آشوب انجام شد.
سوم آنکه پیش از برگزاری این آشوب جو بایدن مشاور صهیونیست رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده بود قرار است در ایران تظاهراتی به نفع مردم مصر وتونس برگزار شود اما در خلال آن برعلیه جمهوری اسلامی ایران اقدام شود.
با این اوصاف سئوال اینجاست که چرا آقایان کروبی و موسوی که مدعی دفاع از جمهوری اسلامی و امام و شهدا هستند دست به انجام چنین عمل وقیحانه و دشمن شاد کنی زدند!!!؟
و مگر نه این دو دائم از فراموش شدن اندیشه های امام سخن می گفتند؟آیا امام خمینی (ره) نفرمودند روزی که دشمن از ما تعریف کند آن روز ،روز عزای ماست!!! و مگر نه همان دشمنان دیروز انقلاب مانند آمریکا،انگلیس،اسرائیل،پهلوی ها، منافقین،سکولارها امروز اقدامات موسوی و کروبی را تائید می کنند و علیه دولت و رهبری ایستاده اند!؟
آیا این شاخص خوبی نیست که موسوی و کروبی به خود بیایند ؟آیا امروز نمی بینند که چگونه دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی در رسانه های خود ایشان را ستایش می کنند؟
جواب آری است امروزه آقایان موسوی و کروبی به خوبی می دانند که در حال خدمت به منافع دشمن و ضربه زدن به جمهوری اسلامی هستند اما باز هم به اعمال وقیحانه خود ادامه می دهند چون دچار نفاق گشته اند و می توان با توجه به ناامنی هایی که در طول این مدت بر علیه نظم ،امنیت حکومت اسلامی و آرامش مردم انجام داده اند و منجر به ریخته شدن خون تعداد زیادی شده اند طبق قوانین اسلام عنوان" مفسد فی الارض" را برآنان نهاد. اما نکته اینجاست که این دو سران فتنه که در تعریف منافقین نیز می گنجند از آیات قرآن و جملات امام خمینی (ره ) چنان سوء استفاده می کنند که باید گفت شاگرد خلف ابوسفیان شده اند .این خبیث که فرزند هند جگرخوار بود نیز برای ادامه اقدامات شیطانی خویش مدام به سیره رسول الله استناد می کرد و دم از قرآن می زد تا بدین وسیله خود را در نزد مردم از صحابی رسول الله (ص) قلمداد نمود مثلاً در جنگ صفین در حالی که با امیرالمومنین رو در رو بود با به نیزه کردن قرآن توانست تعداد زیادی از مسلمین را با خود همراه سازد .
حال دو منافق نوظهور موسوی و کروبی نیز این روزها شباهت خاصی به معاویه پیدا کرده اند.در حالی که دائم از امام وشهدا و امام حسین دم می زنند بیشترین ضربه را به آرمان های اسلامی می زنند .اینجاست که می فهمیم چرا وزیرکشور عربستان "نایف" که در محدود کردن و آزار شیعیان سابقه زیادی دارد و عناد شدیدی با شیعیان دارد این گونه در سفر آقای کروبی به جده از او به گرمی استقبال می کندو برای پیروزی او در انتخابات 88 وعده های مالی می دهد.اینجاست که می فهمیم چرا باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از آقای موسوی دفاع می کند و آنگلا مرکل صدر اعظم صهیونیست آلمان برای سلامتی کروبی ابراز نگرانی می کند!اینجاست که می فهمیم چرا مسعود رجوی رئیس گروهک منافقین که در قتل عام ملت انقلابی ید طولایی دارد می گوید آقای موسوی عمیقاً برای سلامتی شما نگرانم !امروزه دیگر ماهیت این دو عنصر منافق بر همگان روش شده است حتی مردم مصر و تونس نیز می دانند که این دو نوکر ورشکسته آمریکا می خواهند از انقلابشان سوء استفاده کنند و به راحتی می توانند از فرسنگ ها دورتر پرچم آمریکا را از پشت ریش های این دو عنصر منافق ببینند.
در پایان باید گفت اقدامات این چنینی نه تنها تمامی ندارد بلکه این گونه سوء استفاده از نام اسلام همچنان ادامه خواهد داشت و پس از سوخته شدن این دو عنصر منافق برای انتخابات سال 92 شمسی باید دید از کدامین شاخصه خود جهت سوء استفاده از اسلام و ضربه زدن به جمهوری اسلامی ایران به نام امام و شهدا استفاده خواهد کرد؟زیرا در طراحی دشمن برای انحراف انقلاب باید عناصری از خود انقلاب و با شعارهای انقلابی ،انقلاب اسلامی را به ورطه نابودی بکشانند!
امید است که ملت بصیر و متدین ایران با بررسی رخ دادهایی که از سال 76 تا کنون به نام اسلام وضربه زدن به اسلام صورت می گیرد آگاهانه عمل کنند و مانع از رویکار آمدن منافقین مکاری چون خاتمی و کروبی و امثالهم شوند.