تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۶  ، 
شناسه خبر : ۲۳۰۹۳۷
تلاش محصولی برای ابقای یاران احمدی‌نژاد در قدرت

فرزانه آیینی
فرقی نمی کند به جریان انحرافی شهره باشند یا جبهه پایداری، عزم نزدیکان محمود احمدی نژاد برای تصاحب اکثریت کرسی های مجلس نهم جدی است.
این روزها که بحث تغییر نظام از جمهوری به پارلمانی – ریاستی نقل هر کوی و برزن است و از تئوریسین های جناح راست گرفته تا نمایندگان این جریان در مجلس درصدد تنظیم قواعد و قانون ها برای تغییر نظام سیاسی حاکم بر کشور هستند رقابت احزاب و گروه های سیاسی برای ورود به مجلس آینده فشرده تر از گذشته شده است. محرک امر هم چیزی نیست جز وقوع تغییرات احتمالی که به سبب آن تنها فرصت باقی ماندن در عرصه قدرت در ورود به بهارستان خلاصه می شود.
در همین راستاست که در غیبت اصلاح طلبان، احزاب وابسته به جناح راست در رقابتی تنگاتنگ برای تصاحب مجلس نهم از هر حربه یی برای به در راندن رقیب هم طیفی شان استفاده می کنند.
جمعی رقیب وابسته به قدرت را متهم به وابستگی به جریان مشهور به جریان خاص می کنند که اتهاماتی از نادیده گرفتن آرمان های انقلاب گرفته تا اختلاس سه هزار میلیاردی را در کارنامه دارد و در مقابل، خود به انحصارطلبی و تلاش برای یکدست کردن فضای سیاسی کشور متهم می شوند.
در این میان جریان سومی متشکل از نزدیکان غیر پاستورنشین احمدی نژاد نیز راه گریزی یافته اند تا در قالب جبهه یی به نام پایداری هم از اتهام وابستگی به جریان مشهور به جریان خاص که این روزهای قریب به اتفاق دولتمردان را هدف قرار داده مبرا شوند و هم از حمایت احمدی نژاد بهره مند.
به این ترتیب جبهه پایداری بستری برای خود فراهم ساخته که در آن نشانی از کج روی و انحراف نمایان نیست و برخلاف برخی نزدیکان پاستورنشین احمدی نژاد که این روز ها مورد مذمت جناح راست هستند، مهر تایید بزرگان اصولگرا را نیز بر تابلوی فعالیت هایشان دارند: جبهه یی متشکل از یاران قدیمی دولت که سابقه همکاری و دوستی آنها با احمدی نژاد همچون مشایی به زمان فرمانداری احمدی نژاد بر استانداری باکو برمی گردد و جز ماه های اخیر که استارت انتخابات زده شد همواره در کنار احمدی نژاد بوده اند و هنوز هم به صراحت از تفکر او حمایت می کنند و خود را حامیان دولت دهم و رییس آن منهای جریانی موسوم به خاص می دانند.
از جمله این افراد صادق محصولی وزیر کشور پرحاشیه احمدی نژاد در سال پایانی دولت نهم و برگزاری انتخاباتی ریاست جمهوری دهم بود که پس از به قدرت رسیدن مجدد احمدی نژاد در دولت دهم از این سمت کنار نشست و سکانداری وزارت رفاه را تا قبل از ادغام آن بر عهده گرفت و حالاهم با خروج از کابینه به تدوین برنامه های انتخاباتی در جبهه پایداری مشغول است.
محصولی می کوشد با پیشبرد فعالیت های انتخاباتی که موازی با تلاش های انتخاباتی نزدیکان متهم به وابستگی به جریان مشهور به انحرافی تعبیر می شود راه دومی برای ابقای طیف احمدی نژاد در قدرت از طریق تصاحب اکثریت مجلس نهم بیابد.
مصداق این مدعا سخنان اخیر وی در جمع دانشجویان دانشگاه امام صادق است که به دفاع از گفتمان سوم تیر پرداخت و گفت: گفتمان سوم تیر چیز جدیدی نیست و جبهه پایداری نیز این ادعا را ندارد و این گفتمان همان گفتمان انقلاب است و قبل از دولت نهم نیز وجود داشته است، اما به شکل جبهه پایداری ظهور نداشت.
وی با تاکید چند باره بر اینکه جبهه پایداری بیشترین ایستادگی را در مقابل انحراف داشته وشاخص ما رهبری است و به دنبال عمل به تکلیف خودمان هستیم، ادامه داد: ما به دنبال اصلاحیم و نه تضعیف. به دنبال این نیستیم که ضدانقلاب از فعالیت های ما سوءاستفاده کند. در داخل دولت چه من و چه آقای لنکرانی در مقابله با تفکر انحرافی هم نظر بودیم.
محصولی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برداشت برخی این است که شما (جبهه پایداری) عامل تفرقه در جبهه متحد اصولگرایی است، گفت: این حرف دروغ است. متهم کردن دیگران مالیات ندارد اما به فکر قیامت نیز باشید.
وی همچنین با تاکید بر اینکه آیت الله مصباح هدایتگر معنوی جبهه پایداری هستند به همگرایی این جبهه با دیگر طیف های اصولگرا که جریان انحرافی را مورد مذمت قرار داده اند اشاره کرد و ادامه داد: از لحاظ سازمانی اینگونه نیست که در راس آن به عنوان رهبر و لیدر حضور داشته باشند. ما به وحدت امیدواریم و بین علما نیز هیچ اختلاف مشکل سازی وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، وی در عین حال بر حمایت این جبهه از دولت اشاره کرد و گفت: در کنار انتقادهایی که به دولت و جریان مشهور به انحرافی وارد می دانیم همواره از احمدی نژاد و دولت حمایت می کنیم.
از حمایت محصولی از دولت به عنوان یکی از اصلی ترین مهره های جبهه پایداری پیداست که تصاحب اکثریت بهارستان از سوی یاران احمدی نژاد در انتخابات اسفند امری دور از ذهن نخواهد بود چرا که اگر چرخ اقبال به نفع این منتقدان حامی بچرخد یا برنامه های نزدیک ترین یاران پاستورنشین احمدی نژاد برای انتخابات به ثمر برسد و مجلس به تصاحب کاندیداهای گمنام آنها درآید این نزدیکان احمدی نژاد خواهند بود که به قدرت رسیده و پیروز رقابت درون جناحی اصولگرایان خواهند بود.