تاریخ انتشار : ۰۷ دی ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۷  ، 
شناسه خبر : ۲۳۵۷۳۱

*بسم‌اله‌الرحمن‌الرحیم* اجازه میخواهم بعنوان شهروندی که خود و خانواده‌اش به شما رأی داده و بعنوان برادر کوچک شما مطالبی را باستحضار برسانم:
برادرم بنی‌صدر، به حق تعالی سوگند یاد میکنم که جزء هیچ حزب و گروه و دسته‌ای نبوده و نیستم و فقط و فقط دلم برای اسلام و ایران و رهبر کبیر انقلاب می‌طپد و اعتقاد دارم که چون سخنانم از دل برمی‌خیزد لاجرم بر دل خواهد نشست.
برادرم بنی‌صدر، قبل از اینکه به ریاست جمهوری انتخاب شوید همواره در میان تودۀ مردم بودید و بآنان امید میدادید از روشهای تخریبی انتقاد و روشهای سازنده را پیشنهاد میکردید بطور مثال در موقع انتخابات ریاست جمهوری چه از طریق مطبوعات و چه از طریق رادیو و تلویزیون وقتی انتقادی بجا یا نابجا از شما میشد فریادتان به عرش میرسید که ای آقا اینها دارند از روشهای تخریبی استفاده میکنند نمیدانم شما را چه شده که در سخنرانی اخیرتان در میدان شهدا و در میدان آزادی خود به روشهای تخریبی متوسل شده‌اید چه شده شما را که افکار مردم را مشوش می‌کنید و از این طریق صدمات جبران‌ناپذیری بر اتحاد و وحدت مردم و نهایتاً بر اسلام و انقلاب می‌زنید.
به گمان من شما به علت مشغلۀ زیاد از تودۀ مردم فاصله گرفته‌اید و اطلاعاتی که از کانال بخصوصی به شما میرسد باعث تمام این گرفتاریهاست. بطور مثال وقتی در روز عاشورای حسینی قبل از سخنرانی شما مشاور فرهنگیتان در میدان آزادی یک دفترچه شعر نو بخورد تودۀ مردم میدهد این گمان در من قوت می‌یابد که ایشان از این مطلب غافلند که در فرهنگ ما این نوحه است که در روز عاشورا ملت را به خروش می‌آورد نه شعر نو البته من مخالفتی با ایشان و شعر نو ندارم ولی باید اذعان داشت که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد.
برادرم بنی‌صدر، باعتقاد من اگر شما میدانستید که با ایراد این دو سخنرانی چه گروههایی از شما حمایت میکنند صد در صد در روشهای خود تجدیدنظر میکردید.
برادرم بنی‌صدر، آیا میدانید در زمانیکه قلم‌های زهرآگین روزی نامه‌های معلوم‌الحال چون خاری در چشم انقلابیون بود من و امثال من برای نشر هر چه زودتر روزنامه انقلاب اسلامی با چه مشقاتی از این ملت مستضعف پول جمع‌آوری کردیم؟ و آیا میدانید همانهائیکه تا دیروز طرفدار پروپاقرص روزی نامه‌های آیندگان، امید ایران، کار، مجاهد و آهنگر و خلق مسلمان بودند همگی از روزنامه انقلاب اسلامی حمایت میکنند؟
برادرم بنی‌صدر، هیچکس معتقد نیست که در قوه قضائیه و یا قوه مقننه اشکالاتی وجود ندارد ولی آیا معیوب بودن دیگران دال بر بی‌عیبی شماست؟
برادرم بنی‌صدر، چرا بجای استفاده از روشهای تخریبی از رهبر کبیر انقلاب الهام نمیگیرید و با تفاهم با سایر دولتمردان بسازندگی و رفع معایب خود و دیگران نمی‌پردازید.
برادرم بنی‌صدر، بگذارید بی‌پرده بگویم که مردم انقلابی ما عاشق چشم و ابروی شما و هیچکدام از دولتمردان نیستند و فقط و فقط عاشق اسلام و ایران و انقلاب و امامت امامند و صدها بنی‌صدر، بهشتی، رفسنجانی و رجائی و هزاران قطب‌زاده و یزدی و آیت و سلامتیان و امثالهم فدای اسلام و ایران و مردم انقلاب ایران.
والسلام
حسن فرضیان ـ وزارت نفت امور پخش اداره کل مالی