تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۹۱ - ۱۱:۱۷  ، 
شناسه خبر : ۲۵۲۲۶۲

علیرضا نوری‌زاده، ضدانقلاب وابسته به صهیونیسم، روابط خود را با مهاجرانی و عبدالله نوری فاش کرد.
حریم که پیش از این خبری دربارۀ مکاتبه رفاقتانه این ضدانقلاب با ابطحی رییس دفتر رییس‌جمهوری درج کرده بود و این امر واکنش ابطحی مبنی بر مشکوک بودن اقدام نوری‌زاده را به دنبال داشت، در بررسی بعدی به بخش‌هایی از نامۀ این وابسته رژیم صهیونیستی دسترسی پیدا کرد. وی در آن نامه از ‌آقای منتظری به عنوان «مرد فرزانۀ به حصار نشستۀ قم» و از عبدالله نوری به عنوان «عزیز زندانی» و از نویسندگان روزنامه‌هایی که به پایگاه‌های دشمن تبدیل شده‌اند با تعبیر «دلاوران پایمرد عرصۀ مطبوعات دوم خرداد» یاد کرده است. نوری‌زاده در همین نامه که خطاب به ابطحی نوشته است اعلام کرده که بارها با آقایان مهاجرانی و عبدالله نوری نیز مکاتباتی داشته است. همچنین وی ادعا کرده است که فردی در لندن به دنبال دوربین ضبط صوت‌داری بوده است و می‌خواسته با این دوربین مکالمات آقای خاتمی و ابطحی را در زمانی که در فضای باز با هم سخن می‌گویند ضبط کند.
نوری‌زاده در این نامه می‌نویسد: «بله جناب ابطحی،‌ آن کس که بیش از هر صاحب قلمی، دربارۀ پیروزی ملت در نبرد مافیای مؤتلفه و امنیت خانۀ فلاحیان نوشت همان علیرضا نوری‌زاده صاحب نامۀ مشکوک بود».
وی خطاب به ابطحی می‌نویسد: «نه شما که خیلی‌ها در قصر مارینی پاریس و در جلسه مصاحبه مطبوعاتی ‌آقای خاتمی برخورد مرا با ایشان دیدند... و نه فقط شما که دکتر محمدرضا خاتمی و دکتر جلالی و برخی وزرا، لابد از یاد نبرده‌اید که آقای خاتمی با چه ادب و رأفتی به سؤال من پاسخ گفت که همۀ فرزندان ایران خودی هستند و تنها جمعی از خودبیگانه‌اند که در خانۀ دشمن نشسته‌اند و به شیشۀ خانۀ پدری سنگ می‌زنند.»
نوری‌زاده در این نامه اهانت‌های بسیاری را به مدیران رسالت، کیهان و نشریه «شما» روا داشته است.
او در قسمتی از نامۀ خود می‌نویسد: حرف‌های ابطحی و وقارش و آن آستین بالا زدن‌ها که کلاً با منش آخوندی فاصله داشت این امکان را می‌داد که او را از تیرۀ سیاه‌قبایان خزعلی ندانی و اگر نامه‌ای برای شما نوشتم از این رو بود و شما با صفت مشکوک زدن به نامه من از قدر خود نکاهید. مرا با شما کاری نیست. رفاقت قلندری می‌طلبد و ظاهراً دوم‌خرداد‌ی‌ها هم در خط‌کشی کردن دست کمی از پانزده خردادی‌ها ندارند. بله! آقای ابطحی، من اگر نوشتم به حرمت صاحب آن دار بود. خاتمی به تأنی راه می‌رود و در پاسخ دادن به انتظارات مردم، گاه چنان کند است که به فغانت می‌آورد و آن انتظاراتی که از او داشتیم برآورده نشد. او اهل نبرد جانانه نیست، اما اهل بحث صادقانه است.