تاریخ انتشار : ۲۶ خرداد ۱۳۸۷ - ۰۹:۴۱  ، 
شناسه خبر : ۳۳۰۹۳

اعلام موفقیت دانشمندان اتمی ایران در رسیدن به مرحله‌ای از غنی سازی صنعتی اورانیوم که نام جمهوری اسلامی ایران را در باشگاه اتمی جهان به ثبت می رساند، خبر بسیار مبارکی است که در آستانه میلاد مسعود رسول گرامی اسلام و امام جعفر صادق صلوات اله و سلامه علیهما به ملت ایران داده شد.

این موفقیت، هرچند مرحله‌ای مهم از دست یابی به دانش هسته ایست لکن از این نظر که راه یابی قطعی ایران به باشگاه اتمی جهان را تثبیت کرده، حایز اهمیت فراوان است. با اینکه هنوز کارهای زیادی در این زمینه وجود دارد که باید انجام شود، اما دانشمندان اتمی ما با آنچه هم اکنون بدست آورده‌اند، کمک بزرگی به دولتمردان کشور برای برخورداری از موقعیت و جایگاهی قدرتمند برای سخن گفتن با همه مدعیان جهانی که مایل نبودند ایران را در باشگاه اتمی جهان مشاهده کنند، نموده‌اند.

به همین دلیل، همه ملت ایران قدردان دانشمندان اتمی خود هستند و به خاطر این موفقیت بعد از حمد و سپاس به درگاه الهی، این عزیزان که افتخارآفرینان عصر ما هستند را گرامی میدارند. کما اینکه ملت ایران قدردان سایر دانشمندان ارجمند خود که در زمینه‌های پزشکی، دفاعی و صنعتی به قله‌های رفیع این علوم دست یافته‌اند نیز هستند.

در همین جا لازم است به دو نکته بسیار اساسی توجه شود.

اول آنکه موفقیت اتمی ملت ایران، مرهون همه دولتمردانی که در طول دو دهه گذشته با تمام توان از پا گرفتن و رشد این صنعت مهم حمایت کرده و برای آن برنامه ریزی نموده‌اند، می باشد. به همین جهت همه دولتمردان و دست‌اندرکاران در همه دولتها باید از اسلاف خود به نیکی یاد کنند.

دوم آنکه دشمنان و بدخواهان همزمان با دریافت خبر موفقیت ملت ایران در زمینه دست یابی به غنی سازی صنعتی اورانیوم باید این پیام را نیز دریافت نمایند که این ملت، قدرتمندتر از آنست که زورگویان بتوانند او را به عقب نشینی وادار کنند و خواسته‌های خود را بر او تحمیل نمایند.

این واقعیت نشان میدهد همه باید بپذیرند که ایران یک کشور قدرتمند است که با برخورداری از قدرت علمی و صنعتی بالا، از قدرت خود برای تامین و تقویت صلح و امنیت جهانی استفاده می کند.