علی صالحی درباره پرونده شهادت حجت الاسلام والمسلمین علی رازینی رئیس شعبه ۳۹ و حجت الاسلام والمسلمین محمد مقیسه رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور، اظهار کرد: بلافاصله پس از وقوع حادثه، پرونده در دادسرای تهران تشکیل شد.
وی تصریح کرد: ضابطان در حوزه حفاظت اطلاعات قوه قضاییه، وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در رابطه با این موضوع در حال بررسی هستند و نتیجه این بررسیها متعاقبا اعلام میشود.
صبح روز شنبه ۲۹ دی، فرد مسلح نفوذی در دیوان عالی کشور در اقدامی برنامهریزی شده به ترور «حجت الاسلام والمسلمین علی رازینی» رئیس شعبه ۳۹ و «حجت الاسلام والمسلمین محمد مقیسه» رئیس شعبه ۵۳ دیوان عالی کشور، ۲ قاضی شجاع و پرسابقه در مبارزه با جرایم علیه امنیت ملی، جاسوسها و تروریسم اقدام کرد.
در پی شهادت دو تن از قضات برجسته قوه قضاییه، رهبر انقلاب اسلامی در پیام تسلیت، حجت الاسلام و المسلمین رازینی را «عالِم مجاهد» و حجت الاسلام و المسلمین مقیسه را «قاضی شجاع» خواندند.
سخنگوی قوه قضاییه پیش از این در پاسخ به سوالی درباره شناسایی و دستگیری افرادی مرتبط با حادثه تروریستی که منجر به شهادت دو قاضی در دیوان عالی کشور شد گفت: در رابطه با این ترور نوجوانمردانه بلافاصله تحقیقات گستردهای توسط نهادهای امنیتی با سرپرستی دادستان تهران شروع شده است. در بین شناساییشدگان حداقل سه نفر از کسانی که دستگیر شدند وابستگی آنها به گروهکها محرز شده و تحقیقات از آنها آغاز شده است. بررسیها در رابطه با ارتباط این افراد با قاتل و میزان تغذیه و پشتیبانی آنها از این تروریست همچنان ادامه دارد و در مجموع به نظر میرسد عامل نفوذی با یک خط گروهکی و منافق در ارتباط بوده است.
وی ادامه داد: در دو سه روزه اخیر تحقیقات با سرعت و به صورت ۲۴ ساعته انجام شده و اکنون این تحقیقات به صورت محرمانه است.
جهانگیر تصریح کرد: در نفوذی بودن این فرد هیچ شکی نیست و اینکه با کدام گروهکهای تروریستی در ارتباط بوده است نتایج جدیدی حاصل شده که اطلاع رسانی خواهد شد.
سخنگوی قوه قضاییه افزود: در یکی از استانها فردی شناسایی شده که اسلحه را برای این عامل نفوذی تهیه کرده بود و اقدام فرد نفوذی با اسلحه تهیه شده توسط وی صورت گرفته و اسلحه محافظ نبوده است.