سیاسی >>  مجلس >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۱  ، 
شناسه خبر : ۳۷۲۲۳۵
رییس مجلس در پیامی ضمن تسلیت حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان و جان باختن و مصدوم شدن تعدادی از دختران دانش آموز از کمیسیون عمران مجلس و سایر دستگاه‌ها خواست موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی ضمن تسلیت حادثه واژگونی اتوبوس دانش آموزان در کرمان و جان باختن و مصدوم شدن تعدادی از دختران دانش آموز از کمیسیون عمران مجلس و سایر دستگاه‌ها خواست موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کنند.

متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس به شرح زیر است:

«بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله واناالیه راجعون

وقوع سانحه تلخ واژگونی اتوبوس حامل دانش‌آموزان‌ دختر دبیرستان فرزانگان شهر کرمان‌ در جاده شهداد که منجر به جان‌باختن و مصدومیت جمعی از فرزندان معصوم و عزیزمان شد موجب تاسف و اندوه فراوان گردید.

لازم است نیروهای امدادی و درمانی با فوریت و سرعت عمل به مداوای مجروحین و آسیب‌دیدگان پرداخته و نیروی انتظامی و قضایی نیز با بررسی دلایل حادثه نسبت به شناسایی تخلفات و یا ترک فعل دخیل در این واقعه تلخ و ناگوار و برخورد قاطع و جدی با متخلفان در هر جایگاه و عنوانی اقدام‌ نمایند.

هم‌چنین‌ به کمیسیون‌ عمران ماموریت داده می‌شود موضوع این حادثه را از زوایای مختلف بررسی کرده و گزارش آن را به مجلس ارائه کنند.

ضمن اظهار تسلیت و همدردی‌ فراوان با خانواده‌های داغدار جان‌باختگان ، مردم شریف استان کرمان و جامعه‌آموزشی و فرهنگی کشور ، برای درگذشتگان رحمت و رضوان‌ الهی و برای مصدومان بهبودی کامل و شفای عاجل از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.»

به‌علت واژگونی اتوبوس حامل دانش آموزان در کرمان شب گذشته، ۶ دانش‌آموز در این حادثه به دلیل شدت جراحات، در دم جان خود را از دست دادند.