صفحه نخست >>  عمومی >> نبض تحلیل
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳  ، 
شناسه خبر : ۳۷۲۹۴۲
امام جمعه استان اردبیل
حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن عاملی امام جمعه استان اردبیل در سلسه جلسات اخلاق ستاد کل سپاه تاکید کرد: دنیا نباید رژیم صهیونیستی را رها کند این رژیم 60 هزار نفر را کشته است این مسئله کمی نیست. الان هم به چادر نشینان غزه جسارت می‌کند و می‌تازد؛ از طرفی هم ترامپ می‌گوید من جهنم به پا می‌کنم این ادعای خدایی است چرا که جهنم از آن خداست. این ادعا به سبب کم‌کاری دنیا در برابر جنایت‌های بی‌شمار مستکبران است.
سلسه جلسات اخلاق ستاد کل سپاه با سخنرانی حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن عاملی امام جمعه استان اردبیل و دریادار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه و با حضور کارکنان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این مراسم دریادار علی فدوی جانشین فرمانده سپاه اظهار داشت:  امید است که از این دوماه رجب و شعبان بیشترین بهره را برده باشیم تا با آمادگی وارد ماه مبارک رمضان شویم. اگر هم نتوانسته‌ایم از این دوماه بهره کافی را ببریم لازم است که در روزهای باقی مانده از ماه شعبان استفاده وافی را ببریم تا بتوانیم آداب مهمانی ماه مبارک را رعایت کنیم.
در ادامه مراسم حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن عاملی ابراز داشت: نخستین مرحله از مراحل شش گانه انسان عالم ذرو است بنابر روایات این مرحله را از آن جهت ذرو می‌گویند چون خودش را ذره‌ای در برابر عظمت خداوند می‌بیند. پیامبر اسلام(ص) در برابر عظمت خداوند متعال از همه انبیاء خود را پایین‌تر دید؛ این موضوع در روایات در مورد امام صادق(ع) نیز وجود دارد که ایشان در دعاها خود را به عنوان کمترین موجود در برابر عظمت پرودگار می‌دید.
وی تاکید کرد: بی‌ادب ترین فرد انسان بی‌نماز است. چرا که نماز خضوع است در برابر پرورگار است کسی نمی‌تواند بگوید این جهان بدون فرآیند علمی است چون انسان هر کجا را که نگاه می‌کند فوران علم است.
امام جمعه اردبیل اظهار داشت: انسان‌ها خداوند را ملاقات خواهند کرد آن هم زمانی که تمام حقایق برای او مکشوف شده است و آن زمانی است که خواهد فهمید دنیا چقدر جدی بوده است.
عاملی خاطرنشان کرد: روایتی از پیامبر اسلام می‌گوید که قبر را انسان‌ها حفر نمی‌کند بلکه اعمال انسان آن را حفر می‌کند برای همین برخی از قبرها را می‌گویند باغی از باغ‌های بهشت برخی را دروازه جهنم می‌نامند. انسان‌ها در حال حیات از پل صراط عبور می‌کنند بنابراین اگر انسان باید بداند که اگر از صراط مستقیم منحرف شود سقوط کرده است.
وی تاکید کرد: انسان باید بین خود، خدا، پیامبران، ائمه معصومین(ع) و رهبر یک رابطه‌ای ایجاد کند؛ شما از این رابطه سهم می‌برید.
امام جمعه اردبیل یادآور شد: مرحوم مشکینی می‌فرمود در سیر و سلوک سه کتاب را بخوانید تکوین، تشریع و نفس؛ یادمان نرود که ما هم اکنون در حال گذر از پل صراط هستیم. نفس انسان را خدا نقش زده است ما باید بتوانیم آن را بخوانیم؛ نباید روی این نقش را با گناهان تار و سیاه کنیم.
وی اذعان داشت: ما 50 روایت داریم که امام معصوم(ع) به دیدار ما می‌آیند. امروز می‌توانیم با امام معصوم(ع) ارتباط بگیریم یک روزی می‌آید که دیگر نمی‌توانیم اسمشان را هم بیاوریم؛ باید برای آن روز خودمان را مراقبت کنیم.
امام جمعه اردبیل تاکید کرد: دنیا نباید رژیم صهیونیستی را رها کند این رژیم 60 هزار نفر را کشته است این مسئله کمی نیست. الان هم به چادر نشینان غزه جسارت می‌کند و می‌تازد؛ از طرفی هم ترامپ می‌گوید من جهنم به پا می‌کنم این ادعای خدایی است چرا که جهنم از آن خداست. این ادعا به سبب کم‌کاری دنیا در برابر جنایت‌های بی‌شمار مستکبران است.
عاملی یادآور شد: دویست و خرده‌ای دین در آمریکا شکل گرفته است. این به سبب انحراف از حقیقت است. در طول تاریخ شقه شدن‌های دین به سبب اولین انحرافات بوده است. داعش‌ها و القاعده‌ها در دوره کنونی نتیجه همین انحرافات است.
امام جمعه اردبیل تاکید کرد: باید باور داشته باشیم که خداوند متعال مصلح جهانی را خواهد فرستاد چون این دنیا بیهوده آفریده نشده است.