سیاسی >>  امنیتی - دفاعی >> آخرین اخبار
تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۵  ، 
شناسه خبر : ۳۷۷۳۰۵
امیر عزیز نصیرزاده با اشاره به تهدیدات اخیر دشمنان علیه ایران گفت: دست نیروهای عملیاتی پر است و هفته گذشته آزمایش موشکی موفق با سر جنگی دو تن داشتیم.

امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: در صورت اشتباه دشمن و هرگونه تجاوز به کشورمان قطعاً تلفات طرف مقابل بیشتر از ما خواهد بود و در آن صورت آمریکا باید منطقه را ترک کند، چون تمام پایگاه‌هایش در دسترس ماست و ما به همه پایگاه‌های آمریکا در منطقه دسترسی داریم.

وی تاکید کرد: بدون ملاحظه آن پایگاه‌ها را در کشورهای میزبان مورد هدف قرار خواهیم داد.

وزیر دفاع ادامه داد: موفقیت‌های خوبی در حوزه عملیاتی داشته ایم و دست نیروهای مسلح ایران پر است. آخرین موفقیت ما تست موشک در هفته پیش با سر جنگی دو تن بود. نه ما می‌پذیریم و نه کسی مجاز است که در مذاکرات موضوعات دفاعی را مطرح کند.