تاریخ انتشار : ۰۷ آبان ۱۳۸۸ - ۰۸:۱۵  ، 
شناسه خبر : ۴۱۸۷۵
کریستین ساینس مانیتور:

یک روزنامه آمریکایی نوشت: مردم ایران در صورت حمله آمریکا با هم متحد و با یکپارچگی کامل به مقابله با آن خواهند پرداخت.
«کریستین ساینس مانیتور» دیروز در مقاله ای به قلم «علی اسکاتن» یک جامعه شناس معروف که شش ماه گذشته را در ایران بوده است با اشاره به احساسات ضد استکباری در میان مردم و مقامات ایران، می نویسد: هرچند مردم ایران احساس خوشایندی نسبت به مردم آمریکا دارند اما به طور یکپارچه مخالف دخالت کاخ سفید در امور کشورشان هستند.
روزنامه مذکور در ادامه نوشت: فضای حاکم بر ایران دقیقا برخلاف ادعای «دیک چنی» معاون رئیس جمهور و دیگر سیاستمداران آمریکایی که می خواهند ایران را به یک اردوگاه مرگ تشبیه کنند می باشد، زیرا مردم ایران با وجود اختلاف نظرهایی که ممکن است داشته باشند قویا مخالف هرگونه دخالت دولت آمریکا در مسائل داخلی خود هستند و در صورت هرگونه تعرض نظامی به شدت با آن مقابله خواهند کرد.
این روزنامه نوشت: هر یک از ایرانیان- صرف نظر از طبقه اجتماعی و شیوه تفکر- که هم اکنون در کشور خود به زندگی روزمره مشغولند و در بسیاری موارد از دولت نیز انتقاد می کنند اگر مورد حمله آمریکا قرار بگیرند بدون شک به یک رزمنده تبدیل خواهند شد.
کریستین ساینس مانیتور دلیل اشتباهات بیشمار سیاستمداران آمریکایی در قبال جمهوری اسلامی ایران را ناآشنایی آنها با مردم و کشور ایران دانسته و می نویسد: تصور سیاستمداران آمریکایی مبنی بر امکان تغییر رژیم ایران احمقانه ترین طرز تفکر است.