تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۸۷ - ۱۹:۳۴  ، 
شناسه خبر : ۴۶۲۵۱
نامزد دموکرات انتخابات آتی ریاست‌جمهوری آمریکا روز گذشته نام کسی را برای معاونت نخست‌ خود برگزید که این شخص پیش از این اعلام کرده است: من صهیونیست هستم.

به گزارش فارس، "باراک اوباما"، دیروز شنبه "جوزف بایدن" معروف به "جو بایدن"، رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا را برای پست معاونت اول خود برگزید.
سناتور جو بایدن که نام او دیروز برای معاونت بارک اوباما اعلام شد، فردی است که سال گذشته میلادی خود را "صهیونیست" معرفی کرد.
بایدن سال گذشته در مصاحبه با شبکه تلویزیونی صهیونیست "تلویزیون صلح" با اشاره به صهیونیست بودن خود تاکید کرد "برای صهیونیست بودن لزوما نباید یهودی بود".
"جو بایدن" سناتور ایالت "دلاور"، فردی 65 ساله و بسیار با تجربه در مسائل روابط بین‌الملل است که ریاست کمیته روابط خارجی سنا را بر عهده دارد. همچنین مدتی طولانی است که وی عضو سنای آمریکاست.
بایدن متولد 20 نوامبر 1942 در پنسیلوانیا، وکیل و سیاستمدار آمریکایی از ویلمینگتن در ایالت دلاور است. بایدن همچنین نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سال 2008 میلادی از حزب دموکرات آمریکا بود.
این سناتور آمریکایی با بیان این مطلب افزوده بود، پسر او نیز با دختری یهودی ازدواج کرده است.
بایدن همچنین در مصاحبه‌ای دیگر اعلام کرد، وی در سال 1973 وقتی عضو کنگره آمریکا نیز بوده است، با خانم "گلدا مایر" نخست‌وزیر هفتم رژیم‌صهیونیستی دیدار کرده است و این در حالی است که این دیدار در فاصله کمی با آغاز جنگ سال 1973 اعراب با رژیم صهیونیستی بوده است.
بایدن در آن دیدار به مایر گفته بود که "در مصر اتفاقی در جریان است". پس از این بود که کشور‌های عربی پس از شکست‌های پیاپی از رژیم‌صهیونیستی و خدشه‌دار شدن غرور ملی آنها، تصمیم به جبران شکست های قبلی خود مقابل این رژیم گرفتند و در عملیاتی غافلگیرانه در سال 1973 به استحکامات خط "بارلو" واقع در جنب کانال سوئز و بلندی‌های جولان حمله کردند و موفق شدند بخش‌های قابل توجهی از مناطق اشغالی 1967 را پس بگیرند.
گلدا مایر صهیونیست، در سال 1921 پس از انسجام صهیونیست‌ها در 23 سالگی از آمریکا به فلسطین اشغالی رفت و به عضویت تشکیلات "دیوید بن گورین" نخستین نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی درآمد.
مایر یک سال پس از عضویت در تشکیلات بن گورین، وزیر کار شد. سابقه او در دفتر سیاسی باعث شد در دولت بعدی دیوید بن گوریون وزیر خارجه اسرائیل شود. او تا 1966 و حدود 10 سال، در زمان جنگ‌های اعراب و رژیم‌صهیونیستی دیپلماسی این رژیم را اداره کرد.
در حالی که همه فکر می‌کردند عمر سیاسی خانم مایر به پایان رسیده، در 68 سالگی رهبر حزب "کارگر" شد و به مقام نخست‌وزیری رژیم‌صهیونیستی منسوب شد.
او رژیم‌صهیونیستی را همانند اولین نخست‌وزیر این رژیم (دیوید بن گورین) با توسل به زور و پاسخ‌های خشونت‌بار با اعراب برخورد کرد. همانطور که گفته شد، جنگ 1973 نیز نتیجه تصمیم او بود.
حال باراک اوباما نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آتی آمریکا، روز گذشته (شنبه) نامی را برای معاونت نخست خود اعلام می‌کند که نه تنها دوستار صهیونیسم است بلکه پیش از این با افتخار اعلام کرده بود که خود "صهیونیست" است.
به نظر می‌رسد باراک اوباما که در سفر اخیر خود به خاورمیانه و فلسطین اشغالی برای به دست آوردن حمایت "لابی صهیونیسم" مدعی شده بود "بیت‌المقدس" پایتخت رژیم‌‌صهیونیستی است، روز گذشته در گامی دیگر برای جلب نظر این لابی، کسی را برای معاونت نخست خود برمی‌گزیند که پیش از این "صهیونیست" بودن خود را اعلام کرده است.
اوباما حدود یک ماه گذشته نیز برای جلب حمایت لابی در فلسطین اشغالی مدعی شد "من تکرار می‌کنم که اورشلیم (بیت‌المقدس) پایتخت اسرائیل است. پیشتر نیز گفته‌ام و در شهر سدروت نیز این مطلب را گفتم".
اوباما حتی پیش از این نیز در کمیته روابط آمریکا و رژیم‌صهیونیستی موسوم به "ایپک" در واشنگتن نیز ادعا کرد، بیت‌المقدس پایتخت رژیم‌صهیونیستی باقی می‌ماند.