تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۸۷ - ۰۹:۳۳  ، 
شناسه خبر : ۶۵۸۴۲
علیرضا افشار:
اشاره: معاون سیاسی وزیر کشور تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را نشانی از اراده ملی خواند و تصمیم جمعی دانشجویانی را به عنوان انگیزه و عامل ظهور این واقعه نفی کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت کشور، علیرضا افشار در آستانه سالروز 13 آبان 58 و تسخیر لانه جاسوسی به تشریح ابعاد این رویداد تاریخی پرداخت و با اشاره به این که لانه جاسوسی امریکا توسط دانشجویان دانشگاه‌های تهران تسخیر شد، اظهار داشت: تسخیر لانه جاسوسی اراده ملی بود نه تصمیم جمعی از دانشجویان که با تغییر نظر چند نفر سازشکار از میان آنها بتوان نگاه به آن را تغییر داد.

وی خاطرنشان کرد که این اقدام پس از دعوت حضرت امام از دانشجویان دانش‌آموزان و طلاب علوم دینی برای گسترش مبارزه با استکبار جهانی و در رأس آن آمریکا بخاطر مقابله با توطئه‌ها، اقدامات جاسوسی و جنایات آمریکا‌یی‌ها صورت گرفت.

افشار گفت: در این سخنان حضرت امام، پیام‌هایی وجود داشت که دانشجویان بیشتر متوجه آن شدند و این را درک کردند که آمریکا کانون خطر علیه انقلاب اسلامی است، به همین دلیل تصمیم گرفتند که لانه جاسوسی یا سفارتخانه امریکا را تسخیر کنند و به این صورت اعتراض خودشان را به آمریکا نشان دهند.

وی که خود از جمله دانشجویان تسخیر کننده لانه جاسوسی است، شکل‌گیری جریان تسخیر و اقدام عملی برای آن را صد در صد دانشجویی عنوان کرد و گفت: در ابتدا پیش‌بینی نمی‌شد که این قضیه ابعاد گسترده چندانی داشته باشد و بیشتر فکر می‌کردند که یک اعتراض محدود و صرفاً یک حرکت تبلیغاتی است، اما با حمایت جدی حضرت امام از این اقدام، مردم هم طی روزهای متوالی در مقابل لانه جاسوسی به تظاهرات و حمایت از دانشجویان پرداختند.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به سخنان حضرت امام که جریان تسخیر لانه جاسوسی را انقلاب دوم و مهمتر از انقلاب اول دانستند، گفت: این سخنان باعث شد که دانشجویان به عمق حرکت خودشان پی بردند و تأثیر این اقدام در کوتاه کردن دست استکبار متجاوز و جنایتکار امریکا را دریافتند.

وی در ادامه به شعارهای سیاسی، اقتصادی و حتی حمله نظامی به ایران از طریق منطقه طبس و انتقام دست الهی از آنان اشاره کرد و گفت: پیام مهمی که انقلاب دوم به ما داد، این بود که ملت‌ها اگر بطور یکپارچه با اراده ملی در مقابل دشمنان و نفوذ استکبار بایستند می‌توانند نقشه‌ها و توطئه‌های آنان را نقش برآب کنند.

معاون سیاسی وزیر کشور سپس با اشاره به این که کشور ما هر از چندی با تهدید نظامی آمریکا روبرو است، اینگونه تهدیدها را بیشتر خوراک عملیات روانی دشمن تلقی کرد و گفت: فرار از مناظره پاسخ ندادن به مکاتبات و نامه‌ها و ترس از برقراری دیالوگ بخاطر نداشتن حرف حساب استفاده از منطق زور است، اما مردم دنیا با مواضع طرفین آشنا شده‌اند.

افشار افزود: جنگ روانی آمریکا برای فریب افکار عمومی جهان شکست خوره است و تمامی نظرسنجی‌ها از محبوبیت دولت و مسئولان ایران در نزد افکار عمومی مردم جهان و تنفر و انزجار آنها از هیئت حاکمه آمریکا خبر می‌دهند.

معاون وزیر کشور تأکید کرد: حمایت آمریکا از دیکتاتورها، عوامل تروریسم و انجام توطئه‌های جنایتکارانه عوامل جاسوسی و صرف هزینه‌های زیاد در این رابطه نمی‌تواند برای مردم آمریکا سرنوشت خوبی ایجاد کند.

وی مطرح شدن تحریم‌ها از سوی آمریکا را بحث جدی ندانست و گفت: این تحریم‌ها از قبل مطرح بوده و راهکارهای خنثی سازی آن نیز وجود داشته است و امریکایی‌ها با دنبال کردن بحث تحریم‌ها بیشتر خودشان متضرر می‌شوند.

افشار در بخشی از اظهاراتش از تاسیس دفتری در دبی خبر داد که آمریکایی‌ها با استفاده از این دفتر به جای لانه جاسوسی به توطئه علیه انقلاب اسلامی مشغول‌اند و افزود: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی کشور بر فعالیت‌های دفتر دبی در آمریکا تسلط دارند و همین موضوع باعث شده اقدامات این دفتر بصورت پوششی ادامه پیدا کند.

وی اضافه کرد: آمریکا و جریان وابسته و متمایل به غرب از تمامی مجرمان و متخلفان حتی قاچاقچیان و جنایتکاران محکوم به اعدام حمایت می‌کنند و این جای تعجب ندارد.

وی در پایان با تأکید بر اینکه عملیات روانی توطئه‌های امریکا علیه کشور و نظام جمهوری اسلامی به نتیجه نرسیده است، وحدت ملی و مشارکت سیاسی مردم را حول محور ولایت رمز و راز بقا و تداوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: بحمدالله مردم ما همیشه در صحنه هستند و برای دفاع از انقلاب و حفظ استقلال و عزت خودشان در برابر استکبار حاضرند سختی‌ها را تحمل کنند.