تاریخ انتشار : ۱۳ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۸:۴۶  ، 
شناسه خبر : ۷۵۲۹۹

محمد دوامی
دکتر محمود احمدی‌نژاد رییس‌جمهوری اسلامی ایران در گفتگو با ایرنا بازگشت به ارزش‌های انقلاب اسلامی را موجب احیای روح برادری، محبت و تقوا در جامعه یاد کرد و آن را علاج بسیاری از دردهای جامعه نامید.
مردم ایران در بهمن سال57 برای حاکمیت بخشیدن به ارزش‌هایی مانند حاکمیت احکام اسلامی، عدالت‌خواهی و رفع فقر، فساد و تبعیض از کشور قیام کرده و رژیم وابسته به بیگانه پهلوی را سرنگون و نظام جمهوری اسلامی را در ایران مستقر کرد.
طبیعی است که پس از گذشت 27سال از پیروزی انقلاب اسلامی ممکن است در بعضی جاها ارزش‌های انقلاب کم‌رنگ شده باشد و همین باعث برخی ناهنجاری‌ها و مشکلات در جامعه گردد که مسئولان می‌بایست با بررسی دقیق نقاط آسیب‌پذیر را ترمیم نمایند.
عدالت‌خواهی که شعار اصلی انقلاب اسلامی است نه تنها نیاز امروز جامعه ایران بلکه جامعه بشری است که تحقق‌آن در ایران پاسخ به مطالبه بشر تشنه عدالت است.
مردم ایران پس از پیروزی ا انقلاب اسلامی در سایه ارزش‌های انقلاب اسلامی توانسته است در مقابل انواع توطئه‌های بیگانگان سربلند از آرمان‌های انقلاب خود دفاع و دشمنان را مایوس و ناکام نماید و اکنون نیز آمریکا و ایادی او درصدد محروم کردن ملت ایران از حق برخورداری از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای هستند تنها روحیه انقلابی مردم است که می‌تواند این حق را برای همیشه تثبیت و مکر مکاران را به خودشان برگرداند. یکی از رموز پایداری ملت ایران و پویایی نظام جمهوری اسلامی ایران که دشمنان را در مراحل مختلف ناکام و مایوس کرده است پافشاری به ارزش‌های انقلابی است و بر همین اساس بود که دشمنان درسال‌های اخیر تلاش‌های گسترده‌ای را برای کم‌رنگ کردن این ارزش‌ها در ایران به کار بستند ولی باز هم هوشیاری مردم ایران و رای به اصولگرایان در سه انتخابات گذشته تمام رشته‌های دشمنان را پنبه کرد.
امروز تنها راه مقابله با سلطه‌جویی‌های آمریکا، پیشرفت کشور، محرومیت‌زدایی و رفع نابسامانی‌های جامعه و تقویت ارزشهای انقلاب اسلامی است.