تاریخ انتشار : ۲۷ خرداد ۱۳۸۹ - ۰۷:۵۶  ، 
شناسه خبر : ۷۵۶۶۸

ابوالقاسم شجاعی
در تاریخ اسلام، نخستین بار یزید در سال دوم به قدرت رسیدن‌اش به خانه خدا جسارت کرد و بعد از مدتی هم پس از بازسازی خانه خدا عبداللّه‌بن‌ زبیر برای سرکوبی «حجاج»، خانه کعبه را تخریب و به آن اهانت کرد و بعد از آن به حرم مقدس چهار امام شیعه و اولاد رسول خدا (ص) در کنار مضجع شریف نبوی اهانت شده و مورد تخریب قرار گرفت و مدت‌ها این گونه کارها از سوی دشمنان ادامه داشت. هدف اصلی در این گونه حرمت شکنی‌ها تفرقه و ایجاد اختلاف بین شیعه و اهل سنت بود که عمدتا توسط وهابیون و دشمنان اسلام در نقاط مختلف جهان اسلام صورت می‌گرفت. در همین ایران نیز حرم مطهر امام رضا (ع) یکبار به توپ بسته شد که یکی از شاعران ایرانی آن روزها سرود:
اعلان جنگ روس به سلطان توس داد                 توپ اش به گنبد رضوی بانگ کوس داد
بعد از سه سال شاه خراسان جواب او               با بمب آلمانی و توپ پروس داد
از آن سال به بعد همه ساله خراسانی‌ها در سالروز اهانت به حرم مطهر رضوی در مسجد گوهرشاد در حرم آن امام همام به عزا می‌نشینند. به نظر می‌رسد که این توطئه‌ها نشأت گرفته از صهیونیست‌ها و قدرت استعمارگران علیه‌اسلام است که روز به روز به پیش می‌رود و شعاعی را که از تشیع در عالم اسلام دگرگونی ایجاد می‌کند نشانه گرفته‌اند. گرایش زنان در کشورهایی همچون ترکیه و فرانسه و دیگر کشورهای اروپای به حجاب و همچنین اظهار علاقه جوانان سایر ملل به اسلام کار را به جایی رسانید که بسیاری از روشنفکران غربی این نظریه را در محافل خصوصی خود ارائه داده اند که اسلام در جهان در حال گسترش است.
آنها برای موفقیت در کار و تسلط بر کشورهای اسلامی خصوصا ایران به کار زشت هتک حرمت به حرمین عسکرین دست یازیدند. اما این دسیسه در نهایت با بیداری مراجع شیعه خصوصا رهبر معظم انقلاب که ضمن اظهار تأسف و یک هفته اعلام عزای عمومی به تمامی تشیع و اهل تسنن توصیه به وحدت کرده و هشدار به توطئه ایجاد تفرقه دادند، نقش بر آب شد. مسلما به زودی حرم تخریب شده توسط پیروان اهل بیت رسول (ص) بازسازی شده و مؤمنان نیز با مژگان خود این مضجع شریف امامان را غبارروبی خواهند کرد. امام هادی و امام حسن عسگری (ع) از آغاز زندگی در حبس و در محاصره امنیتی بودند و تبعید آن حضرات به سامرا نیز به این دلیل بود که دشمنان از قبل خبر حضور حضرت مهدی (ع) را از روایات اسلامی و حتی از منجمان خود شنیده بودند و از ظهور آن حضرت وحشت داشتند. این دشمنی سابقه قبلی دارد، برای اینکه امام جواد، امام هادی و امام حسن عسگری (ع) در شرایط سختی از نظر سیاسی به امامت رسیدند، اما با این حال نواب و نمایندگان آنان به اقصی نقاط کشورهای اسلامی سفر کرده و به تبلیغ دین اسلام می‌پرداختند، لذا در سن جوانی آنها را شهید کردند، از این رو یک کینه دیرینه از این امامان بزرگ در دل دشمنان اسلام باقی مانده است. یک ضرب المثل قدیمی در عرب مشهور است و آن این است که «لیس اول قاروره کثرت فی الاسلام» یعنی این اولین کوزه ای نیست که در اسلام شکسته شده و سابقه قبلی دارد. دشمنان اسلام هرگاه می‌خواستند بر عواطف و احساسات پیروان اهل بیت (ع) خدشه وارد کنند، دست به این گونه کارها می‌زدند و با ایجاد تفرقه بین فرق مختلف اسلامی سیاست‌های خود را پیش می‌بردند. از این رو مسلمانان باید در این موقعیت حساس جهان اسلام نیز هوشیاری خود را حفظ کنند تا از گزند توطئه‌های موذیانه مستکبران محفوظ بمانند.