تاریخ انتشار : ۱۰ بهمن ۱۳۸۷ - ۰۸:۳۶  ، 
شناسه خبر : ۸۲۱۱۶

سیدمحمد علی ابطحی معاون سابق حقوقی رئیس جمهور نوشت با پدرش سیدحسن ابطحی که یکی از چهره های شاخص انجمن حجتیه است و عملاً پس از فوت شیخ محمود حلبی اداره فکری این مجموعه را تا حدود زیادی در دست دارد، اختلاف نظر داشته و از همین رو هیچگاه اعتقادات و تحلیل های سیاسی او مورد قبول پدرش نبوده است.
سیدحسن ابطحی که هفته گذشته با چند نفر دیگر از عناصر این گروهک دستگیر شده اند طی دو سه سال گذشته تبلیغات انحرافی فراوانی را در سطح کشور به راه انداخته اند آنان جلسات هفتگی خود را عمدتاً در یک باغ بزرگ در منطقه لواسان که ساختمان مجللی در آن قرار دارد، برگزار می کردند و در این جلسات راههای رسوخ در اقشار مذهبی و ایجاد انحرافات را مورد بحث قرار داده و برای اجرایی شدن به شهرستان ها ارسال می‌کردند.
در این میان ماهنامه «خورشید مکه» که با تبلیغات بسیار گسترده و غیر متعارف در سطح کشور توزیع می شد، بصورت سازمان یافته به انحراف در باورهای مذهبی می پرداخت و به دروغ افراد شیاد را بعنوان کسانی که با امام زمان (ع)رابطه خصوصی دارند، معرفی می‌نمود.
سوء استفاده از محبت مردم به حضرت ولیعصر- عجل الله تعالی فرجه الشریف- از سوی این گروه دستمایه انحراف افرادی در بعضی از شهرستان ها بود در حالی که باورهای مذهبی شرکت کنندگان در این جلسات در معرض هجوم افکار باطل قرار می‌گرفت.
خبرهای رسیده از این گروه بخصوص در قم، کرج و لواسانات نشان می داد که آنان اقدامات خود را تشدید کرده بودند و این سبب طرح شکایات مختلف از سوی مردم شده بود.
مولظب باشید!  درگیری فاجعه است
« حمله نظامی آمریکا به ایران یک اشتباه بزرگ و غیرقابل جبران است، جمعی از کلان سرمایه‌داران جهان که در همایش «بیلدبرگ» در شهر اوتاوای کاندا گرد آمده بودند با تاکید بر مطلب فوق از احتمال درگیری نظامی آمریکا با ایران به به عنوان یک «فاجعه» برای نظام‌های دسرمایه‌داری و رژیم‌های منطقه‌ای حامی آنها یاد کرده و طی نامه‌ای از جرج‌بوش خواستند، پیشنهادهای برخورد نظامی با ایران را کنار بگذارد.
در این همایش که تلاش فراوانی برای محرمانه بودن آن صورت پذیرفته بود یکی از بانکداران بزرگ آمریکایی، با اشاره به تبدیل ایران به یک قدرت بزرگ منطقه‌ای گفت: نباید به اظهارنظر سران برخی از دولت‌های عربی منطقه توجه کرد، چرا که ملت‌های مسلمان، ایران را پرچمدار اسلام می‌دانند و هر گونه تنش در منطقه می‌تواند حکومت‌های حامی از آمریکا و غرب را به شدت متزلزل کند.