تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۲:۰۶  ، 
شناسه خبر : ۹۱۳۴۰

نوه حضرت امام (ره) در تشریح علل ثبات احزاب در ایران گفت : اگر تاریخ احزاب در ایران را از گذشته تا به حال مورد ارزیابی قرار دهیم، به احزاب زیادی می رسیم که در دوره های مختلف شکل گرفته اند ولی اگر آنها را به معنای حقیقی حزب مورد بررسی قرار دهیم، در خواهیم یافت که اکثر آنها حزب نبوده اند و اگر بخواهیم تعریفی درستی از آنها ارایه دهیم، می توانیم آنها را در قالب تجمع، تشکل، ائتلاف و یا جبهه ذکر کنیم.
به گزارش ایلنا حجت الاسلام والمسلمین سید حسین خمینی در دیدار با اعضای شورای مرکزی حزب اعتماد ملی نپذیرفتن تمام این اهداف توسط افراد حزب را تجمع پیرامون حداکثرها عنوان و تصریح کرد: بر این اساس هر کس وارد حزب شد، اصول و اهداف آن را می پذیرد و به آنها تمکین می کند.
وی قبول این امر از سوی افراد را مهمترین عامل ثبات حزب برشمرد و اظهار داشت: این امر سبب میگردد که افراد از آغاز ورود تکلیف خود را بدانند، بر اساس شعار حزب حرکت کنند و از تعارف و ملاحظه کاری بپرهیزند.
نوه امام اظهار داشت: اگر افراد جهت اهدافی محدود با یکدیگر به توافق رسیدند و براساس آن اهداف کوچک دور هم جمع شدند، نباید آن را حزب قملداد کرد.
سید حسن خمینی اظهار داشت: همانطور که عنوان کردم، این گونه گرد آمدن تجمع، تشکل، ائتلاف و جبهه است.
وی ادامه داد: اگر امام را به عنوان رهبر مد نظر قرار دهیم، شرط امامی بودن را رعایت کرده ایم.
نوه امام در تذکری دوباره اجتهاد در اندیشه امام (س) را شرط بقای آرمانهای امام (س) و نظام اسلامی عنوان و تصریح کرد: در پرداختن به اندیشه ای راهبردی امام (س) باید شرایط روز را هم در نظر گرفت و با توجه به آن شرایط تصمیم گیری کرد.
وی هشدار داد : جریانی هدایت شده با کار عملی سعی دارد تا تاثیر گذاری امام (س) را کم رنگ کند.