تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۸۸ - ۰۸:۳۳  ، 
کد خبر : ۱۲۱۱۸۹

میهمان ایثارگران


جمعیت ایثارگران ایران اسلامی چند هفته ای است در جلسات شورای مرکزی خود میهمانانی از دولت دارند.
حزبی که در ابتدا بر راه نقد دولت احمدی نژاد رفت و سپس بزرگترین حامی تئوریک- از لحاظ حمایت از مواضع سیاسی، اقتصادی و فرهنگی- و تشکیلاتی آن- از بعد حضور در کابینه و لایه های میانی وزارتخانه ها- شد. ایثارگرانی ها پس از کنگره اسفند 84 خود که جمع کثیری از مجلس نشینان در آن حاضر بودند و حسین فدایی را بار دیگر بر مسند دبیرکلی خود نشاندند، وزرای کابینه را به جلسات خود دعوت می کنند. داوود دانش جعفری وزیر امور اقتصاد و دارایی، غلامحسین الهام سخنگوی دولت و چند عضو دیگر کابینه دعوت ایثارگرانی ها را پاسخ گفتند و در آخرین نشست این تشکل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری حاضر شد.
محمدمهدی زاهدی 52 ساله درحالی میهمان این تشکل بود که به گفته لطفا... فروزنده قائم مقام جمعیت ایثارگران محورهای صحبت های وزیر علوم به زودی منتشر می شود و <در حال حاضر از بیان آن معذوریم.> زاهدی دکترای ریاضی از دانشگاه شهید باهنر کرمان 13699( دارد. از سال 1362 تاکنون عضو انجمن ریاضی ایران است.
در سوابق وی این موارد به چشم می خورد: عضو شورای تحصیلات تکمیلی و پژوهشی دانشکده ریاضی، معاون پژوهشی دانشگاه شهید باهنر کرمان، عضو اولین دوره شورای اسلامی شهر کرمان، عضو و رئیس دومین دوره شورای اسلامی شهر کرمان از سال 1382 تاکنون، عضو شورای کتابخانه های عمومی استان کرمان.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات