تاریخ انتشار : ۱۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۱:۲۷  ، 
کد خبر : ۱۳۳۹۱۶
در مصاحبه با یک روزنامه اتریشی:

البرادعی: راه حل، تحریم ایران نیست


به گزارش فارس، دکتر "محمد البرادعی " در مصاحبه با روزنامه "کوریر " اتریش(Kurier) با تاکید بر این امر که اعمال تحریم‌ها علیه ایران راه‌حل نیست، اعلام کرد که ایران هم‌اکنون یک تهدید نیست و کشورهای غربی باید در مقابل موضوع هسته‌ای ایران صبر پیشه کنند.
وی تصریح کرد: برخی از افراد می‌خواهند نشان دهند که ایران در آینده یک بمب هسته‌ای خواهد داشت، اما نخواهد داشت. حداقل آن این است که ما ندیده‌ایم [که ایران بمب هسته‌ای داشته باشد].
مدیرکل سابق آژانس توصیه کرد که در مواجه با موضوع هسته‌ای ایران دلیلی برای اتخاذ تصمیمات عجولانه وجود ندارد.
البرادعی ادامه داد که نزاع میان ایران و غرب تنها از طریق مذاکره قابل حل است و منزوی کردن [ایران] و اعمال تحریم‌ها مشکل را حل نمی‌کند بلکه منجر به درگیریهای بیشتر می‌شود.
وی اعلام کرد: امروز ما می‌دانیم که تصمیم برای جنگ [عراق]، یک سال قبل از آنکه ما بازرسی‌های خود را آغاز کنیم، اتخاذ شده بود. اتهام آنکه عراق در آن زمان سلاح‌های هسته‌ای داشته که تنها یک حقه بود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات