تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۹:۲۱  ، 
کد خبر : ۱۳۶۵۳۱
چرا جریان سبز از پاسخگویی طفره می‌رود؟

آب را گل بکنیم!


چندی قبل سایت خبری- تحلیلی الف از مجید انصاری- عضو مجمع تشخیص مصلحت و از فعالان ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی- برای پاسخ گویی به سؤالات مخاطبین دعوت کرد و انصاری نیز این دعوت را پذیرفت.
براساس گزارش منتشره از سوی الف طی مدت فراخوان 500 سؤال از مجید انصاری پرسیده شده است که در نهایت با ادغام برخی سؤالات و حذف سؤالات تکراری، در گزینش نهایی 28 سوال برای پاسخگویی از سوی وی منتشر شد که ظاهرا قراربوده این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام طی چند روز به تدریج به سؤالات مذکور پاسخ دهد اما بعداز چندی وی علی رغم قول خود، از پاسخ به سؤالات مطرح شده سرباز زد.
انصاری دلیل بی پاسخ گذاشتن سؤالات مخاطبین را اینگونه عنوان کرده است: «ضمن تشکر از این کار خوب سایت الف و با احترام به بینندگان محترمی که سؤال طرح کرده اند، با توجه به اینکه برخی از سؤالات مربوط به آقای موسوی می شود من سخنگوی ایشان نیستم و با توجه به تحولات اخیر و لزوم آرام نگهداشتن فضا در موقعیت حساس فعلی، از پاسخ به سؤالات رسیده عذرخواهی می کنم. ان شاءالله در وقت دیگری به این سؤالات پاسخ خواهم داد»!
جالب است که این توجیهات برای فرار از پاسخگویی از سوی کسانی مطرح می شود که مدعی جریان آزاد اطلاعات، دانستن حق مردم است، مخالفت با سانسور و... هستند. به راستی پاسخ به شبهات و سؤالات، آن هم به صورت مکتوب، برخلاف آرامش فضاست؟ چگونه است که آقای انصاری تمام قد از موسوی و ادعاهایش حمات می کند اما وقتی سؤالی دراین زمینه مطرح می شود، به راحتی جاخالی داده و توپ را به زمین دیگران می اندازد؟
نظرات منتشر شده ذیل خبر خودداری انصاری از پاسخ به سؤالات، نشان می دهد این عمل با اعتراض شدید مخاطبین روبرو شده و حتی اغلب هواداران وی و موسوی نیز به آن واکنش منفی نشان داده اند.
اما سؤالات مطرح شده چه بود که مجید انصاری از پاسخ به آنها طفره رفت؟ با هم برخی از این سؤالات را مرور می کنیم.
 آقای موسوی قبل از انتخابات خود را مطیع و معتقد به ولایت فقیه معرفی نمودند بعد از انتخابات آیا ایشان از اعتقاد خود برگشتند؟
 چرا از افرادی که در قالب اعتراضات ساختارشکنی می کنند و شعارهایی برخلاف مبانی نظام سرمی دهند و خواستار جمهوری ایرانی هستند تبری نمی جوئید آیا سکوت شما نشانه تایید است؟
 با توجه به اینکه اعضا و رویه شورای نگهبان قبل از انتخابات و هنگام ثبت نام آقای موسوی معلوم و روشن بود و ثبت نام ایشان در انتخابات به معنی پذیرش قاعده بازی (قانون انتخابات) و داور (شورای نگهبان) بود، چرا ایشان بعداز مسابقه، مشروعیت داور را زیر سؤال برد؟ و چرا دعوت شورای نگهبان برای ارائه دلایل و اسناد ادعایش را رد کرد؟
 آقای انصاری صریح بفرمایید: «در انتخابات تقلب شده؟ اگر بله دلایل روشن طبق قانون (ذکر شماره صندوق و نوع تخلف) ارائه دهید؟ اگر شواهد و قرائنی نیست ارزیابی خود را از اتفاقات پس از انتخابات که با این فرض اولیه شکل گرفت صریحا بگویید.
 آقای موسوی بعداز انتخابات با چه هدفی طرفدارانش را به خیابان ها فراخواند؟ ایشان قصد داشت با حضور طرفدارانش در خیابان ها چه چیزی را ثابت کند؟ یا چه اقدامی انجام دهد؟ آیا نتیجه انتخابات باید سرصندوقها تعیین شود یا کف خیابان؟ به نظر شما دعوت هواداران به خیابان از همان روز اعلام نتیجه، روشی منطقی و صحیح برای اعتراض به نتیجه انتخابات است؟
¤ آقای موسوی با چه دلیل و منطقی شب 22 خرداد درحالی که در برخی شعب هنوز رای گیری به پایان نرسیده بود، خبرنگاران را به ستاد خود فراخواند و خود را برنده انتخابات اعلام کرد؟ آیا این کار ایشان را منطقی و قابل دفاع می دانید؟
 به نظر شما رسانه های وابسته به دولت آمریکا و انگلیس و نیز رسانه وهابی های سعودی (العربیه) با چه انگیزه ای در 6 ماه گذشته با شدت هرچه تمام تر از آقای موسوی طرفداری کرده اند؟ آیا آنها خیرخواه ایران و ایرانیان هستند؟ آیا خیرخواه آقای موسوی و امثال شما هستند؟ حمایت بی دریغ آنها از آقای موسوی چگونه قابل توجیه است؟
 چرا آقای موسوی و برخی اطرافیانش بعد از انتخابات سعی داشتند تعداد کشته ها را زیاد نشان دهند؟ چرا ایشان برای سعیده پورآقایی مجلس ختم گرفت و در مراسم آن هم شرکت و ایشان را شهید معرفی کرد درحالی که زنده بود؟
 آقای موسوی در سخنرانی های پیش از انتخابات اغلب می گفتند که علت حضور من در عرصه انتخابات این است که از وضع موجود احساس خطر کردم.
اما در مناظره آقایان موسوی و احمدی نژاد چند سؤال از آقای موسوی مطرح شد که بی پاسخ ماند و آن این بود که چرا در دوران ریاست جمهوری آقای هاشمی که تورم در برهه ای از زمان به 49درصد رسید ایشان سکوت کردند و احساس خطر نکردند؟ چرا در زمانی که کارخانه ها به اسم خصوصی سازی به نورچشمی ها داده می شد ایشان سکوت کردند واحساس خطر نکردند چرا هنگامی که در روزنامه های زنجیره ای صحبت از بهداشتی کردن زیارت عاشورا و فرستادن امام راحل به موزه تاریخ مقاله نوشتند احساس خطر نکردند چرا هنگامی که در مجلس ششم تحصن صورت گرفت و درخواست کمک از کنگره آمریکا شد احساس خطر نکردند؟
 علت اینکه سایت قلم نیوز یک هفته بعد از انتخابات از مردم درخواست کرد که مشاهدات خود را از تخلفات انتخاباتی گزارش کنند چه بود؟ نتیجه جمع آوری این گزارشها بصورت آمار و ارقام چیست؟ آیا این حرکت بدین معنی نیست که ستاد آقای موسوی یک هفته بعد از انتخابات هنوز اسناد کافی برای اثبات تقلب نداشته است؟ آیا اکنون کسی چنین اسنادی دارد؟
 چرا از کسانی که شعار «جمهوری ایرانی» یا «نه غزه نه لبنان» و... دادند تبری نجستید؟ آیا خط امامی که شما مدعی هستید این بود؟! آیا اگر حضرت امام در قید حیات بودند چه واکنشی به این شعار نشان می دادند؟!
اینها چند نمونه از سؤالات مخاطبین و اندکی از هزاران سؤال جامعه است که ماه هاست ذهن خیلی ها را به خود مشغول کرده و از سران جریان سبز و حامیان آنها انتظار پاسخگویی دارند. البته فلسفه فرار سران جریان سبز از پاسخگویی نیاز به توضیح چندانی ندارد. فتنه در غبارآلودگی فضا و توهم و آمیختگی حق و باطل شکل می گیرد. شفافیت، بصیرت زاست. اگر آب گل آلود نباشد، چگونه عده ای ماهی بگیرند؟!

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات