تاریخ انتشار : ۱۷ تير ۱۳۸۹ - ۰۸:۳۳  ، 
کد خبر : ۱۴۸۱۳۲
صاحب دروغ بزرگ تقلب در بیانیه جدیدش به اعدام 5 تروریست جانی اعتراض کرد

حمایت موسوی از تروریست‌ها


گروه سیاسی: میرحسین موسوی روز گذشته با صدور بیانیه‌ای عجیب، بی‌سابقه‌ترین اقدام در چند دهه اخیر را مرتکب شد و رسما از تروریست‌های مخالف جمهوری اسلامی ایران که طی 4 سال اخیر برخی هموطنان زن، مرد و کودک کشورمان را به خاک و خون کشیدند، حمایت کرد.
اگرچه در ماه‌های اخیر اخبار مختلفی از حمایت‌های محافل ضدانقلاب و گروهک‌های تروریستی از سران فتنه و پاسخ‌های متقابل میرحسین موسوی و مهدی کروبی به این گروهک‌ها منتشر شده اما بیانیه‌ای که موسوی در حمایت از 5 تروریست و بمبگذار اعدامی که صبح روز یکشنبه به دار مجازات آویخته شدند، صادر کرده، همگان را به تعجب واداشته است و گوشه‌ای دیگر از چهره فتنه نفاق را در معرض دید قرار داده است. موسوی روز دوشنبه در بیانیه‌ای سراسر اهانت و تهمت به نظام و قوه‌قضائیه، به حمایت از تروریست‌های بمبگذار در برخی شهرها، تروریست‌های انجمن پادشاهی – عامل بمبگذاری در حسینیه رهپویان وصال شیراز- و تروریست‌های عضو گروهک پژاک پرداخت. این بیانیه در حالی از سوی موسوی منتشر شده که در تاریخ انقلاب هیچ جریان سیاسی از تروریست‌ها حمایت علنی نکرده بود.
البته همسر موسوی یعنی زهرا رهنورد نیز در بیانیه‌ای شدیداللحن‌تر از همسرش، ضمن حمایت از تروریست‌ها، تلاش کرد از این موضوع بهره‌برداری‌های قومی و فرقه‌ای کند. اما میرحسین موسوی که پیش‌تر هتاکان روز عاشورا را «مردم خداجو» دانسته بود، در این بیانیه عجیب خود که نشان از میزان اعتقاد وی به نظام و قوانین اسلامی دارد، فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم‌هولی و مهدی اسلامیان که به خاطر ترور تعداد زیادی از هموطنانمان صبح یکشنبه در زندان اوین اعدام شدند را «مظلومان» نامیده و در دفاع از آنان عنوان کرده «اعلام اعدام ناگهانی 5 نفر از شهروندان کشور بدون آنکه توضیحات روشن‌کننده‌ای از اتهامات و روند دادرسی و محاکمات به مردم داده شود، شبیه روند ناعادلانه‌ای است که در طول ماه‌های اخیر منجر به صدور احکام شگفت‌آور برای عده زیادی از زنان ومردان خدمتگزار وشهروندان عزیز کشور ما شده است».
مدعی دروغ بزرگ سال 88 که طی ماه‌های اخیر، اقدامات و فضاسازی‌هایش علیه نظام هیچ دستاوردی به همراه نداشته، در ادامه اعدام این 5 تروریست را «تردیدآمیز» خوانده تا از این طریق تلاش کند این موضوع را به مسائل سیاسی و ناآرامی‌های سال گذشته ارتباط دهد: «چگونه است که امروز محاکم قضایی به صورت ناگهانی در آستانه ماه خرداد، ماه آگاهی وحق‌جویی 5 نفر را با حواشی تردید‌بر‌انگیز به چوبه‌های دار می‌سپارند؟» بیانیه موسوی در حمایت از تروریست‌های پژاک و انجمن پادشاهی اما با ترجمان شفاف‌تر همسرش همراه شد و سایت عطاءالله مهاجرانی، بیانیه زهرا رهنورد را منتشر کرد. همسر موسوی در بیانیه‌اش «تمام قد» به مخالفت با حکم شرعی اعدام - که در قرآن کریم صریحا به آن اشاره شده- پرداخت و بر اساس اندیشه‌های سکولاریستی نوشت:«اصلاً چرا اعدام؟ چرا بدترین مجازات در حق انسان‌ها و ملت اعمال شده است؟ آیا این اعدام‌های شتابزده برای زهر چشم گرفتن از مردم در سالگرد بیست و دوم خرداد بوده است؟» خالق تئوری «داماد لرستان و فرزند آذربایجان» در ادامه بار دیگر تخصص خود را در حوزه قومیت‌شناسی به کار برد و در راستای تلاش برای ایجاد آشوب و تفرقه نوشت: «چرا حاکمیت فعلی با سرکوب اقلیت‌ها و جوانان کرد و اعدام‌ها در جهت تحریک این قوم اصیل عمل می‌کند؟ و سوال پررنگ این است که آیا این اقدامات در جهت وحدت ملی است و یا تجزیه ملی و سایر پیامدهای سوء آن؟»
ربع پهلوی هم بیانیه داد
پس از حمایت آشکار و صریح موسوی از تروریست‌ها، فرزند شاه معدوم نیز در بیانیه‌ای اعدام 5 بمبگذار را محکوم کرد. رضا پهلوی در بیانیه خود گناه این 5 تروریست را «آزادیخواهی و آزاد‌منشی» دانسته است.البته این نخستین بار نیست که اشتراک دیدگاه ربع پهلوی و موسوی آشکار می‌شود. حمایت موسوی از تروریست‌ها در حالی صورت می‌گیرد که گروه‌های معاند نظام نیز در جریان حوادث پس از انتخابات با این استدلال که «اقدام موسوی حرکتی برای به بن‌بست کشیدن نظام جمهوری اسلامی» است، تمام قد از وی حمایت کردند. نزدیکی بیش از پیش سران فتنه با گروه‌های تابلودار مخالف نظام در حالی صورت می‌گیرد که قوه‌قضائیه با بی‌توجهی به این موضوع، رسیدگی به پرونده آنان را مسکوت گذاشته است. این در حالی است که حضور ده‌ها میلیونی مردم ایران اسلامی در حماسه دی و 22 بهمن و تاکید آنان بر محاکمه بی‌قید و شرط سران فتنه به عنوان «اتمام حجت مردم با مسؤولان» عنوان شد.
جزئیاتی کوتاه از اقدامات تروریست‌ها

اعتراض میرحسین موسوی به اعدام این 5 تروریست و اجرای حکم قصاص برای آنان در حالی مطرح می‌شود که محکومان یا از اعضای گروهک تروریستی پژاک بوده و یا در بمبگذاری در مراکز دولتی و مردمی شهرهای مختلف ایران دست داشتند. فرزاد کمانگر، علی حیدریان و فرهاد وکیلی از اعضای گروهک پژاک هستند و از سال 1377 با جذب نیرو و تبلیغات به سازماندهی تشکیلات این گروهک در ایران پرداختند و در سال 1382 با تاسیس گروهک تروریستی خود در جهت براندازی جمهوری اسلامی ایران، فعالیت‌های مسلحانه خود را آغاز کردند. از جمله اقدامات آنها، انفجار 2 بمب در ساختمان‌های فرمانداری و اداره بازرگانی کرمانشاه در تاریخ 19/2/1385 و انفجار خط لوله گاز صادراتی ایران به ترکیه است. متهمان پرونده تحت فرماندهی فردی با نام مستعار کمال (اهل ترکیه) اقدامات بمبگذاری در ایران را برعهده داشتند و بر این اساس اعضای گروهک به نام‌های محمد ( با نام‌های مستعار زرتشت و بهمن) و علی حیدریان (با نام‌های مستعار سوران و پیمان) به ایران وارد شده و از طریق فرزاد کمانگر برای آنها اوراق جعلی تهیه شده تا در تهران اقدام به بمبگذاری در اماکن کنند.
یکی دیگر از تروریست‌های اعدام شده شیرین علم‌هولی‌آتشگاه است که در تاریخ 6/3/1387 نامبرده پس از کار گذاشتن یک بمب زیر خودرویی در پارکینگ قرارگاه سپاه در غرب تهران و انفجار آن دستگیر شده است. متهمه به‌رغم انکارهای اولیه، نهایتا هویت واقعی خود را به نام شیرین علم‌هولی‌آتشگاه افشا کرده و مشخص می‌شود که عضو گروهک پژاک است. متهمه همچنین اقرار می‌کند که از طرف گروهک یاد شده برای انجام 2 ماموریت بمبگذاری به تهران اعزام شده است و او نهایتا با مقادیری وجه، با همکاری یکی دیگر از اعضای گروهک یاد شده، یکی از مقرهای نیروی هوایی سپاه را برای انجام عملیات تروریستی انتخاب کرده و بمبی را زیر خودرویی در پارکینگ این محل کار گذاشته است. پس از دستگیری این تروریست، گروهک پژاک مسؤولیت آن را برعهده گرفته و متهمه نیز در تاریخ 7/6/1387 در آخرین دفاع خود بار دیگر اعلام می‌کند اقدامات خود را به دستور گروهک پژاک انجام داده است. یکی دیگر از این تروریست‌ها که موسوی از آنان حمایت کرده، مهدی اسلامیان است. وی یکی از عوامل انفجار بمب در حسینیه سید‌الشهدای شیراز است که پرونده نامبرده با درخواست دادستان کل کشور بر احاله پرونده به تهران و پذیرش این درخواست، طی دادنامه شماره 99-1387/4/3 شعبه اول دیوانعالی کشور به دادسرای عمومی و انقلاب تهران احاله شده است.
متهمان اصلی این حادثه شامل محسن اسلامیان، روزبه یحیی زاده و علی اصغرپشته هستند که نامبردگان قبلا محاکمه و با صدور حکم اعدام و اعطای نیابت به دادسرای شیراز، حکم درباره آن اجرا شد. یکی دیگر از عوامل اصلی این بمبگذاری به نام مجید راستگو نیز در ساعات اولیه دستگیری، خودکشی کرده است. در جریان انفجار حسینیه رهپویان وصال شیراز که در تاریخ 24 فروردین 87 روی داد، 11 نفر از هموطنان شهید و 160 تن مجروح شدند. البته پشتیبانی سران فتنه از تروریست‌هایی که تاکنون ده‌ها تن از شهروندان بی‌گناه ایران اسلامی را به شهادت رسانده‌اند، سال گذشته و در جریان اجرای حکم 2 تن از اعضای گروهک تروریستی «انجمن پادشاهی» هم روی داده بود. در جریان این موضوع بود که میرحسین موسوی و مهدی کروبی نسبت به اعدام «محمدرضا زمانی» و «آرش رحمانی‌پور» از عاملان بمبگذاری حسینیه رهپویان وصال شیراز، «ابراز تاسف» کردند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات