تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۶:۵۵  ، 
کد خبر : ۱۴۸۵۵۲

سایه‌های شوم فتنه (بخش سوم)


علی شیرازی
ج) تلاش دشمن در عرصه هنر و سینما
سازمان‌های جاسوسی «سیا» و «موساد»، «هالیوود» را طراحی کرده‌اند تا بر فرهنگ سینمای جهان سایه‌ اندازند و فرهنگ غرب و استکبار را در قالبی زیبا و جذاب در میان مردم ترویج کنند و راه را برای چپاول کشورهای دنیا هموار سازند.
امام خمینی(ره) می‌فرمایند: «تمام این رسانه‌های گروهی را اجیر کرده‌اند، مقصد و نیت شوم خودشان بود که طبقه جوان را به واسطه رادیو و تلویزیون و سینما و تئاتر و مطبوعات و مجلات و... سرگرم و عیاشی کنند و عیاش بارشان بیاورند.»
هالیوود که امروز در دست سرمایه‌داران صهیونیستی است، با این هدف و برای سلطه بر جهان وارد میدان شد و «جایزه‌ی اسکار» را هم طراحی کرد تا در راستای هدف پلید خود آن را به کارگردانانی بدهد که به تولید فیلم‌هایی با موضوعات ایدئولوژیک و در جهت تقویت باورها و عقاید اوانجلیست‌های حاکم بر امریکا می‌پردازند.
دقیقاً به همین علت، شهره آغداشلو- کارشناسی ارشد هنری دفتر فرح پهلوی- را نامزد دریافت جایزه‌ی اسکار برای فیلم «خانه‌ای روی ماسه و مه» - که اثری ضدانقلابی و بر ضداسلام و ایران بود- کردند و وی را تا مدتی سوژه روز رسانه‌های خود ساختند.
در ایران نیز روزنامه‌ی «نسیم صبا» به صاحب امتیازی «رسول منتجب‌نیا» در تاریخ 20/10/1382 و روزنامه‌ی «بانی فیلم» در تاریخ 30/9/1382، صفحاتی از نشریه خود را به چاپ و تبلیغ از «شهره آغداشلو» - هنرپیشه‌ی بهائی مسلک - اختصاص دادند. همزمان فیلم «شهره‌ی آغداشلو» در غرب به نمایش درآمد و کانون‌های امپریالیستی، روی پروژه «مظلومیت زن ایرانی» کار کردند و به دروغ تبلیغات سنگینی را علیه ادعای ستم جمهوری اسلامی ایران به زنان راه انداختند.
«آغداشلو» که پس از آن یک‌شبه به شهرتی جهانی رسیده بود، در سریال 24 - که موضوعش درباره چند تروریست اسلامی بود- بازی کرد و با بی‌پروایی در مصاحبه با شبکه‌های گوناگون تلویزیون امریکا، ایرانیان و مسلمانان را تروریست خواند!
این یک نمونه از ده‌ها تلاش غرب با نیت اثرگذاری بر سینما و هنر ایران، برای جذب هنرمندان در راستای طرح براندازی نرم بود.
در آستانه‌ انتخابات دهم ریاست جمهوری و در تاریخ 9/12/1387، شماری از بانفوذترین چهره‌های آکادمی اسکار و صنعت فیلم هالیوود به دعوت خانه سینمای ایران وارد تهران شدند. هدف آنان برپایی کارگاه‌های آموزشی برای سینماگران ایران بود.
روزنامه «اعتماد» در تاریخ چهارشنبه 7/12/1387 با چاپ یک عکس بزرگ در نیم‌صفحه‌ی اول خود تیتر کرد: «خوش‌بینی در نخستین اسکار دوران اوباما» و درشت‌تر نوشت: «پیروزی بالیوود در قالب هالیوود»!!
همین روزنامه در تاریخ 10/12/1387 عکس «سیدگانیس» - رئیس آکادمی علوم و هنری سینمایی امریکا- را که به ایران آمده بود، در صفحه اول خود چاپ و از آمدن وی ابراز خوشحالی کرد!
«مایکل‌ هایدن» - مدیر ارشد اداره ویژه سینمایی سازمان سیا - در 19 خرداد 1386 به سران سینمایی هالیوود و چهره‌های بانفوذ آکادمی اسکار می‌گوید: «از این پس شما با ساخت آثاری که هر چه بیشتر دلاوری، شهامت و مهارت‌های کارکنان سیا را تعریف کند، ما را در جنگ با تروریست‌ها و بنیادگرایان اسلامی در خاورمیانه یاری خواهید داد.»
«گیمیچ لیانو» - سخنگوی آژانس اطلاعات مرکزی امریکا- هم معتقد است که رابط سازمان سیا در هالیوود، ترتیب ملاقات فیلمسازان را با روسای سازمان سیا می‌دهد.
حال باید پرسید چهره‌های بانفوذ آکادمی اسکار و فیلم هالیوود با چه هدفی به ایران آمده‌اند؟!
در مهرماه 1388 نیز جمعی از «خانه سینمای ایران» به دعوت اعضای آکادمی اسکار به امریکا سفر می‌کنند تا بنا به گفته مدیرعامل «خانه سینمای ایران»، همکاری خود را برای کار مشترک آغاز کنند!
جرقه برخی حرکت‌ها را «گلشیفته فراهانی» زد؛ اولین زنی که بعد از انقلاب اسلامی در هالیوود بازی کرد. روزنامه‌ی «اعتماد» در اسفند 1387 و مهر و آبان 1388 آن را ستود تا زمینه‌ای برای فراگیرشدن حرکتی بشود که آغاز شده و در تابستان 1388، فیلم «دوخواهر» در همان راستا و دقیقاً با کپی‌برداری از فیلم هالیوودی «two much» روی پرده رفت؛ فیلمی که 14سال پیش روی پرده سینمای هالیوود رفته بود.
این کار برای ترسیم صحنه‌ای در راستای ترویج فساد، فحشا، عیاشی و بی‌غیرتی وارد عرصه‌ی سینمای ایران شده است. باید تا دیر نشده جلوی این «پورنوگرافی» و فیلم‌های مستهجن را گرفت. سینمای هالیوود درصدد است با طراحی سازمان و بنیاد جرج سوروس، باورها و ارزش‌های دینی فرهنگی ما را به یغما ببرد و زمینه را برای کودتای نرم فراهم سازد.
پس از انتخابات نیز دست برنداشتند. گویا ماجرا هم‌چنان پابرجاست؛ باید قوی‌تر از همیشه وارد عرصه شد و جلوی این انحراف را گرفت.
«شهلا لاهیجی» در سال 1379 در کنفرانس برلین گفت: «باید این باور در حاکمیت پدید آید که دوران کمربندهای عفت گذشته است و سینمای هالیوود دقیقاً این پیام را عملی می‌کند.»
برخی از ایران به کنفرانس برلین رفتند تا این پیام را جدی‌تر بگیرند. کنفرانس برلین با ابتکار بنیاد آلمانی «‌هانریش بل» - که وابسته به حزب سبز آن کشور می‌باشد - از تاریخ جمعه 19 فروردین 1379 به مدت سه روز در «سالن‌خانه فرهنگ‌های جهان» در برلین برپا شد.
حزب سبز در زمینه اخلاقی و دینی دارای کم‌ترین نوع پای‌بندی‌ است. همین حزب در سال 1997 با تقدیم لایحه‌ای به پارلمان آلمان، خواستار قانونی شدن زناشویی نامشروع و آزادی جنسی در کشور آلمان شد.
این پیام در عرصه انقلاب نرم جدی گرفته شده است. سینمای هالیوود نیز به کمک آمده تا شاید ماجرای کشور اسپانیا در ایران تکرار شود. کشور اسپانیا در سال 711 میلادی به دست 12 هزار نفر از لشگریان عرب، به فرماندهی «طارق‌بن‌ زیاد» فتح شد و مسلمانان در حدود 800 سال بر این کشور حکومت کردند. مسیحیان در راه ترویج فحشا و بی بندوباری و گناه، در میان جوان‌های مسلمان رخنه کردند و اسپانیا را از دست مسلمان‌ها گرفتند.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات