تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۳۸۹ - ۰۹:۳۷  ، 
کد خبر : ۱۷۸۱۱۴
هاشمی‌رفسنجانی در دیدار سراسقف کلیسای شرق آشوری:

دین اسلام اجازه توهین به ادیان دیگر را نمی‌دهد

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار پاتریک ماردنخای چهارم سراسقف کلیسای شرق آشوری، احترام به دیگر مذاهب و ادیان الهی را سفارش دین اسلام به پیروان خود عنوان کرد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی تصریح کرد: ذاتاً اگر خواهان عمل به قرآن باشیم باید احترام ویژه‌ای برای ادیان آسمانی قائل شویم.
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به تصمیم یک کشیش مسیحی مبنی بر بی‌احترامی به کتاب آسمانی مسلمانان تأکید کرد: همان‌طور که انتظار می‌رفت این اقدام زشت و غیرانسانی، مورد محکومیت پاپ و بسیاری از مسیحیان قرار گرفت، به نحوی که وی از اقدامات خود منصرف شد ولی چند نفر افراد جاهل و غیرمسوول اقدامات ناشایستی انجام دادند که طبیعتاً اعتراض مسلمانان را به همراه داشت و به ضرر خودشان تمام خواهد شد.
وی افزود: علمای اسلامی همواره به پیروان دین اسلام تأکید کرده‌اند که از مقابله به مثل پرهیز کنند چراکه دین ما اجازه توهین به ادیان دیگر را نمی‌دهد.
در ابتدای این دیدار پاتریک ماردنخای چهارم سراسقف کلیسای شرق آشوری با تشکر از اقدامات جمهوری اسلامی ایران در رعایت آزادی دیگر ادیان در اجرای مناسک و مراسم‌های مذهبی خود، تأکید کرد: امیدواریم برخی مسائل که در کشورهای غربی رخ می‌دهد تأثیری در روابط ادیان الهی با یکدیگر به همراه نداشته باشد.
وی تصریح کرد: اقدامات و سخنان برخی افراد در آمریکا که ما آن‌ها را روحانی نمی‌دانیم در خدمت مطامع سیاسی قرار گرفته و ما آن‌ها را محکوم می‌دانیم.
سراسقف کلیسای شرق آشوری افزود: توهین به قرآن توهین به انجیل است و هیچ مسیحی واقعی حاضر به این اقدام نیست.
همچنین یوناتان بت کلیا نماینده آشوریان در مجلس شورای اسلامی نیز با تشکر از اقدام مجمع تشخیص مصلحت نظام و همچنین مقام معظم رهبری در تغییر قوانین مربوط به دیات غیرمسلمانان، به بیان وضعیت آشوریان در جمهوری اسلامی ایران و سایر نقاط دنیا پرداخت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات