تاریخ انتشار : ۱۳ آبان ۱۳۸۹ - ۰۷:۱۳  ، 
کد خبر : ۱۷۹۳۴۷
تحلیل - الدستور

نـسخه دوم اسـرائیل

«آمریکا سعی دارد با اصرار بر برگزاری همه پرسی در جنوب سودان و استقرار نیروهای سازمان ملل بین شمال و جنوب این کشور،‌ در امور داخلی سودان مداخله کند.»

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، روزنامه الدستور - چاپ اردن - طی تحلیلی با عنوان "نسخه دوم اسرائیل" نوشت:
«برای آگاهی از سرنوشت سودان هیچ نیازی به کف بینی، نگریستن به ستارگان، ‌اسطرلاب و یا شعبده بازی نیست. آمریکا می‌خواهد رژیمی جدید در این کشور (سودان) ایجاد کند و این مساله در پی همه پرسی جنوب سودان صورت می‌گیرد.
آمریکا تاکید می‌کند که این همه پرسی باید به عنوان سرپوش قانونی برای جدایی جنوب از شمال سودان و ایجاد رژیم "جمهوری مسیحی دموکرات در جنوب سودان" صورت پذیرد. پیش بینی می‌شود که این رژیم تبدیل به اسرائیل دوم شده و از حمایت آمریکا برخودار شود و
آمریکا از آن به عنوان پایگاهی برای عملیات‌های خود در قاره سیاه استفاده می‌کند و می‌کوشد تا این رژیم کپی برابر اصل رژیم صهیونیستی از نظر کارکرد و اهداف باشد. بدین معنی که به طور کلی برای از بین بردن و تجزیه نظام کشورهای عربی بکوشد و استراتژی تجزیه و ترکیب را پیاده کند.
آمریکا این استراتژی را در منطقه برای تضعیف نظام کشورها و در نتیجه از بین بردن وحدت سودان انجام می‌دهد. این کشور تلاش می‌کند تا با اعمال فشار بر مصر تحت عنوان بازنگری در تقسیم آب رود نیل بعد از به دست گرفتن سرنوشت ثروت و امکانات بی‌شمار قاره آفریقا و تبدیل کشورهای این قاره به کشورهای تحت الحمایه خود، تمام آنها را تحت سیطره خود درآورد.
در همین راستا، باید به معاملات تسلیحاتی که برخی از آنها به جنوب سودان رسیده و در کنار حضور پررنگ صهیونیست‌ها در این منطقه تحت عنوان گردشگر اشاره کرد، چرا که تمام هتل‌ها به دست شرکت‌های اسرائیلی اداره می‌شوند.
دشمن صهیونیستی نقش مهمی در جنگ بین شمال و جنوب سودان ایفا می‌کند. این جنگ حدود 20 سال است که به طول انجامیده است، چرا که آمریکا نیروهای موسوم به "نیروهای خلق آزادی بخش" را آموزش داده و به سلاح مجهز می‌کند.
اصرار آمریکا بر برگزاری همه پرسی و هشدار باراک اوباما، رئیس جمهور این کشور مبنی بر به وقوع پیوستن درگیری و کشتار در سودان در صورت لغو همه پرسی و درخواست نماینده آمریکا در شورای امنیت برای استقرار نیروهای سازمان ملل بین شمال و جنوب این کشور، بیانگر آن است که آمریکا به صورت آشکار در مسائل داخلی سودان مداخله می‌کند. این مساله همچنین بیانگر آن است که آمریکا تمام اقدامات لازم را برای ایجاد یک رژیم جدید در جنوب سودان اتخاذ کرده است؛ رژیمی که در خدمت منافع استراتژیک این کشور باشد.
این پازل تکمیل شد. به نظر می‌رسد آمریکا قصد دارد این کشور عربی را که به هیچ وجه در حق ملت خود کوتاهی نکرده است و در حمایت از مسائل مربوط به آنها و فداکاری در حق آنها اهمال کاری نکرده است، به سمت گیوتین سوق دهد و این کار را در سایه سکوت اعراب انجام می‌دهد.
در این شرایط ما امید خود را برای بروز هرگونه معجزه‌ای از دست می‌دهیم، چرا که زمان معجزه گذشته است. ما تمام آرزوهای خود را در ملت سودان می‌بینیم؛ ملتی که قادر است این توطئه را از بین ببرد.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات