تاریخ انتشار : ۱۱ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۶  ، 
کد خبر : ۱۸۵۹۰۵

دانش هسته‌ای مطالبه ملی


محمد دوامی
پیشرفت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران که با همت جوانان متخصص و دانشمند این ملت به دست آمده است باعث عصبانیت دنیای استکبار به ویژه آمریکا و برخی کشورهای اروپایی شده است که می‌خواهند دانش برتر هسته‌ای را در اختیار خود داشته و ملت‌های دیگر را از این علوم پیشرفته محروم کنند و به همین دلیل امروز آمریکا و برخی کشورهای اروپایی برخلاف مقررات بین‌المللی و بدون اینکه دلیل موجهی ارایه دهند با برنامه‌های هسته‌ای صلح‌آمیز ایران مخالفت می‌کنند.
امروز برخورداری از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای به ویژه چرخه سوخت به یک مطالبه ملی در ایران تبدیل شده است و حتی ایرانیان مقیم خارج از کشور که به لحاظ فکری سنخیتی با انقلاب اسلامی ندارند بر این حق ملی تاکید می‌ورزند.
به عنوان نمونه دکتر اکبر اعتماد رییس انرژی اتمی ایران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در جمع گروهی از صنعتگران و بازرگانان مقیم انگلیس با بیان اینکه ایران هسته‌ای را در خواب هم نمی‌دیدیم به موفقیت‌های جوانان ایرانی در علوم هسته‌ای اشاره کرده و برخورداری از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای به ویژه چرخه سوخت را حق مسلم ایران دانسته است.
اعتماد همچنین به امضای پیمان ان‌پی‌تی از سوی ایران در سال 1970 اشاره کرده و گفته است: براساس این پیمان کشورهای غیر هسته‌ای متعهد شده‌اند تلاشی برای بمب‌ هسته‌ای نکنند و کشورهای دارای فناوری اتمی نیز موظف شده‌اند ضمن تلاش برای محو جنگ‌افزارهای هسته‌ای تسهیلات لازم را برای بهره‌برداری صلح‌آمیز اتمی در اختیار کشورهای غیر هسته‌ای قرار دهند.
با اینکه آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای و کشورهای دارای فناوری اتمی براساس ان‌پی‌تی موظف شده‌اند به کشورهای عضو این پیمان کمک کنند تا از فناوری هسته‌ای برخوردار باشند این سوال مطرح می‌شود تاکنون آژانس و کشورهای هسته‌ای چه کمکی بر پروژه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران داشته‌اند؟
واقعیت این است که نه تنها کمکی نشده است بلکه در راه فعالیت صلح‌آمیز بومی هسته‌ای ایران نیز سنگ‌اندازی می‌کنند و بهانه می‌آورند که ممکن است ایران سلاح هسته‌ای تولید کند در حالی که تاکنون بازرسان آژانس هیچ‌گونه مدرکی مبنی بر نظامی بودن فعالیت هسته‌ای ایران ارایه نکرده‌اند و همواره صلح‌آمیز بودن آن را مورد تاکید قرار داده‌اند.
اکنون رژیم صهیونیستی و کشورهایی مانند هند و پاکستان که عضو ان‌پی‌تی نیستند بمب اتمی می‌سازند و کسی هم کاری به آنها ندارد و این از عجایب صحنه بین‌المللی است که با رژیم ضد بشری مانند اسراییل کاری نداشته باشند و اجازه دهند تا با سلاح‌های اتمی امنیت منطقه خاورمیانه را تهدید کند ولی به ایران اسلامی که قصد دارد از انرژی هسته‌ای استفاده صلح‌آمیز داشته باشد فشار وارد می‌کنند که از حق خود محروم شود.
خلع سلاح هسته‌ای و کمک به کشورها برای بهره‌مندی از فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را بر دوش دارد و عکس آن عمل می‌کند و دبیر کل چنین سازمانی جایزه صلح اعطا می‌شود، و در مقابل ملت انقلابی ایران را تهدید می‌کنند تا از علم و دانش دست بردارد و محتاج دیگران باشد.
اما عملکرد ملت ایران نشان می‌دهد که این ملت در برابر زورگویی‌ها سر خم نمی‌کند و برای احقاق حق خود تا آخر ایستاده است.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات