تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۹  ، 
کد خبر : ۱۸۷۵۳۷
بررسی واکنش منفی به سخنان اخیر احمدی‌نژاد در گفتگو با سه صاحبنظر سیاسی؛

دولت ارزشگرا بیشتر مورد هجمه قرار می‌گیرد


سخنان رییس‌جمهوری اسلامی ایران در همایش جهان بدون صهیونیسم واکنش‌های غریب دولتمردان اروپایی را در پی داشت.
شما در گفتگو با چند تن از کارشناسان و فعالان سیاسی کشور دلیل چنین واکنش‌هایی را جویا شده است.

مهدی کوچک‌زاده نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه سخنان احمدی‌نژاد در همایش جهان بدون صهیونیسم ادبیات جدیدی در تاریخ انقلاب نبوده است گفت: البته در چند سال اخیر جریان‌هایی سعی داشتند تا آرمان‌های امام راحل(ره) و مبانی انقلاب اسلامی به فراموشی سپرده شود.
وی با تصریح به اینکه احمدی‌نژاد با تمام توان بدنبال احیای ارزشی‌های انقلاب اسلامی است این جمله امام، اسراییل باد از صحنه روزگار محو شود را یکی از شعارهای محوری انقلاب برشمرد.
کوچک‌زاده جار و جنجال غرب در خصوص سخنان احمدی‌نژاد را نتیجه نزدیکی گفتمان وی به خط اسلام ناب دانست و گفت« هر چه که در مسیر حق و عدالت صحیح‌تر و بیشتر گام برداریم باید برای کینه‌توزی و دشمنی دشمنانمان آماده‌تر باشیم.
وی با یادآوری سخنان مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز جمعه دو هفته پیش مبنی بر اینکه دولت فعلی به دنبال ارزش‌ها و عدالت است گفت: چنین دولتی بیشتر مورد هجمه دشمن خواهد بود.
محسن کوهکن عضو هیات ریسه مجلس شورای اسلامی نیز سخنان احمدی‌نژاد را همان سخنان حضرت امام(ره) آرمان و آرزوی بیش از یک میلیارد مسلمان خواند.
وی اظهار داشت: کسانی که به دنبال بهانه‌ای برای تعرض به نظام و انقلاب اسلامی هستند اینطور القا می‌کنند که سخنان رییس‌جمهور نشانه‌ای از برنامه‌ریزی یک دولت علیه رژیم دیگری است.
وی افزود: تلاش ایران در حمایت سیاسی و مردمی از ملت مظلوم فلسطین در منافات با هر گونه اقدام نظامی است چرا که اگر دولتی قصد اقدام نظامی داشته باشد کار را بدون سر و صدا و آرام پی‌ می‌گیرد.
همچنین محمدعلی رامین در گفتگو با خبرنگار «شما» عدم استفاده از ظرفیت‌های موجود در عرصه جهانی و عدول برخی دولتمردان ار ارزش‌های انسانی و شعارهای اسلامی و انقلابی و نیر رویکرد به ادبیات تقلیدی از غرب را عامل هیاهوی غرب در خصوص مواضع آرمانگرایانه رییس‌جمهور برشمرد و گفت: در چنین شرایطی است که اگر دولتمردی مثل آقای احمدی‌نژاد حرفی را بزند که نه تنها سخن  او که سخن امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای و نیز موضع مجموعه نظام و حتی مسلمانان جهان است آن چنان هیایهویی بر می‌خیزد که خود ما را نیز حیرت زده و منفعل می‌کند.
وی با اشاره به اینکه حدود یک هفته پیش پروفسور اوسوس دبیر کل اتحادیه راه اسلامی در اروپا و قائم مقام دانشگاه بریمن آلمان به دلیل حمایت از مردم فلسطین و تبعیت از رهبر فرزانه انقلاب تحت فشار جنگ روانی و تبلیغاتی رسانه‌های آلمان قرار گرفت و مجبور به انصراف از فعالیت‌های دانشگاهی شد. گفت: این در حالی است که هیچ یک از رسانه‌های تصویری و مکتوب ما به داد این مسلمان آزاده نرسیدند و هیچ یک از احزاب به دفاع از حق این یار انقلاب نپرداختند.
رامین این بی‌تفاوتی‌ها را موجب جری‌تر شدن دشمن دانست و گفت: در نتیجه این بی‌تفاوتی‌ها است که وقتی رییس‌جمهور ما موضع بر حقی را مطرح می‌کند قدرت استکباری و ایادی آنها اجازه واکنش‌های تند و غیرمنطقی را می‌یابند.
ناصر ایمانی تحلیلگر مسایل سیاسی نیز در گفتگو با خبرگزاری فارس با بیان اینکه سخنان و ادبیات اخیر رییس‌جمهوری اسلامی ایران در خصوص رژیم اشغالگر قدس چیز جدیدی نیست تصریح کرد: شاید به دلیل اینکه این مسئله در سالهای اخیر در ادبیات سیاسی دولتمردان مسئول کمتر به کار برده می‌شد این سخنان باعث تعجب جهانیان شده است و البته غربی‌ها نیز عمداً می‌خواهند حساسیت زیادی نشان دهند تا این موضوعات دیگر طرح نشود.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات