تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۲:۵۱  ، 
کد خبر : ۲۰۲۰۳۱
فیلادلفیا اینکوایرر:

فاشیستهای‌ اسلامی‌ از نظر بوش‌

جورج‌ بوش‌ با تصویر چهره‌ نادرستی‌ از اسلام‌، آمریکا را در دهه‌های‌ آینده‌ به‌ دشمنی‌ با این تصویر میخواند.

به گزارش‌ واحد مرکزی‌ خبر از نیویورک ، روزنامه‌ امریکائی‌ فیلادلفیا اینکوایرر در شماره‌ امروز خود در یک تحلیل‌ با عنوان فاشیسم‌ اسلامی‌ مفهومی‌ نامشخص‌ ، به‌ قلم‌ ترودی‌ رابین نوشت بلافاصله‌ پس‌ از انکه‌ پلیس‌ انگلیس‌ اعلام‌ کرد تروریست هائی‌ را که‌ درصدد انفجار هواپیما های‌ عازم‌ امریکا بودند را دستگیر کرده‌ است ، بوش‌ اعلام‌ کرد ما در جنگ با فاشیستهای‌ اسلامی‌ هستیم‌.
اصطلاح‌ فاشیست های‌ اسلامی‌ امروزه‌ از سوی‌ نو محافظه‌ کاران و تندروهای‌ ضد اسلامی‌ بسیار زیاد استفاده‌ میشود . بی‌ شک این یک تمهید سیاسی‌ برای‌ ایجاد تصویری‌ بد از دشمن است و از این اصطلاح‌ فاشیست های‌ اسلامی‌ برای‌ کمک به‌ برخورد های‌ ضد تروریستی‌ استفاده‌ میشود.
اصطلاح‌ فاشیسم‌ اولین بار در ایتالیای‌ سال‌ هزار و نهصد و بیست و دو استفاده‌ شد . اما سپس‌ به‌ تبدیل‌ به‌ اصطلاحی‌ شد که‌ برای‌ نامگذاری‌ هر جریان استبدادی‌ بکار رفت . حکومتهائی‌ خودکامه‌ ، دولتهای‌ مرکزی‌ با تمایلات نژادی‌ ملی‌ و نظامی‌ سلطه‌ جو و خصمانه‌ ، در حقیقت فاشیسم‌ نوعی‌ نگرش‌ سیاسی‌ است.
مسلمانان معتقدند سخنان بوش‌ توهین به‌ دین و ائین انهاست . شاید بهتر بود به‌ انها اسلام‌ فاشیستی‌ خطاب کنند ولی‌ واقعیت ها بیشتر از یک نیش‌ زبان مذهبی‌ است . اسلام‌ خواهی‌ پس‌ از شکست ناسیونالیسم‌ عربی‌ یا سوسیالیزم‌ عربی‌ و بدنبال‌ لیبرال‌ دمکراسی‌ در خاورمیانه‌ پا گرفته‌ است . این اصطلاحی‌ ایدئولوژیک سیاسی‌ است که‌ که‌ بدنبال‌ دیدگاهی‌ مذهبی‌ برای‌ حکومت است و اسلام‌ گرایان پیروان این ایده‌ هستند.
تندرو های‌ اسلامی‌ دشمن غرب و غیر مسلمانان هستند و در برخی‌ از اشکال‌ متخاصم‌ سنی‌ مذهب ها حتی‌ خواستار کشتن مسلمانانی‌ هستند که‌ غیر از انها میاندیشند . طالبان و القاعده‌ اسلام‌ گرایانی‌ تندرو هستند . این انگ همچنین به‌ دولت ایران زده‌ شده‌ است که‌ به‌ مخالفت سیاسی‌ ادامه‌ میدهد ، اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داده‌ و نوعی‌ ناسیونالیسم‌ عوام‌ فریب را تبلیغ‌ میکند . همزمان نیز با اسرائیل‌ و یهودیان دشمنی‌ میکند.
در حین انتخابات گذشته‌ ، برخی‌ اصلاح‌ طلبان ایرانی‌ هشدار میدادند احمدی‌نژاد با نوعی‌ عوام‌ فریبی‌ ایران را به‌ سوی‌ فاشیسم‌ خواهد برد . این عناوین البته‌ هیچگاه‌ در جنگ علیه‌ تروریسم‌ کمکی‌ نخواهد کرد . این القاب تنها امریکائی‌ ها را درتشخیص‌ چهره‌ واقعی‌ دشمنشان سرگردان میکند.
استفاده‌ از لغت اسلام‌ فاشیستی‌ تنها این امید کاذب را در امریکائی‌هابه‌ وجود میاورد که‌ در جنگ میتوان براین پدیده‌ پیروز شد . خیلی‌ ها براین تصورندکه‌ بمباران تهران میتواند ما را در جنگ با تروریسم‌ پیروز کند . در دیدگاه‌ بوش‌ مبارزه‌ با اسلام‌ فاشیستی‌ مانند جنگ خوبی‌ با بدی‌ است . این متاسفانه‌ طبیعت نادرست دشمنی‌ است که‌ امریکا در دهه‌ اینده‌ با ان خواهد جنگید.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات