تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۸۶ - ۱۷:۰۶  ، 
کد خبر : ۲۰۲۴۹
وزیر علوم در گفت‌وگو با ایسنا:

از منشور جنبش دانشجویی ایران اسلامی حمایت می‌کنیم


وزیـر عـلـوم با تاکید بر اینکه از منشور جنبش دانشجویی ایران اسلامی حمایت می‌کنیم، اظهار داشت: « منشور جنبش دانشجویی ایران اسلامی را تایید و از آن حمایت می‌کنیم و اگر آنها فکر می‌کنند که ما در جایی می‌توانیم بازوی قوی‌ای برای آنها باشیم،‌ یقینا در خدمت آنها خواهیم بود.»

دکتر محمدمهدی زاهدی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، با بیان اینکه پس از امضاء و تایید منشور جنبش دانشجویی ایران اسلامی در جوار حرم امام رضا (ع) رویکرد اتحاد ملی صورت گرفت و ما آن را یک حرکت میمون می‌دانیم، گفت: « از اینگونه حرکت‌های اصیل خودجوش دانشجویی چه در جهت ایجاد اتحاد و چه حرکت‌هایی ناشی از این منشور مثل همایش ملی خلیج فارس که یک حرکت خودجوش دانشجویی است، حمایت جدی می‌کنیم.»

وی خاطرنشان کرد: « ما به عنوان حامی معنوی در خدمت آنها بوده و دلمان نمی‌خواهد که در جزییات این منشور دخالت کرده و آن را در شان دانشجو نمی‌بینیم؛ چراکه همین کار دانشجویان بدین معناست که ما باید از بصیرت، فهم، دوراندیشی، آینده‌نگری، تعقل و تدبر دانشجویان درس بگیریم نه اینکه ما بتوانیم به آنها از این بابت کمک کنیم.»

وزیر علوم در پایان تصریح کرد: «منشور جنبش دانشجویی ایران اسلامی را تایید و از آن حمایت می‌کنیم و اگر آنها فکر می‌کنند که ما در جایی می‌توانیم بازوی قوی‌ای برای آنها باشیم،‌ یقینا در خدمتشان هستیم.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات