گروه سیاسی: فائزه هاشمیرفسنجانی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: برخورد دادگاه انقلاب با روزنامه زن خارج از جایگاه قانونی این دادگاه است و اعتقادم این است که جناح راست برای حذف تریبونهای مخالف در مجلس ششم سازماندهی کرده است. وی حکم کرباسچی و صحبتهای آقای یزدی در نماز جمعه، در اختیار قرار دادن روزنامه همشهری به سازمان فرهنگی و هنری و شایعه استیضاح مهاجرانی را در این راستا توصیف کرد. وی درباره چاپ پیام نوروزی فرح دیبا همسر شاه سرنگون شده، در روزنامه زن گفت: چاپ این مطلب تنها جنبه خبری داشت و به هیچوجه به معنی تائید آن نیست.
فائزه هاشمی گفت: من فکر نمیکردم کسی در جامعه باشد که خاندان منحوس پهلوی را نشناسد و نداند کشور چه ضربهای از این خاندان خورده است بنابراین نیازی ندیدم در پایان مطلب اظهارنظر روزنامه را منعکس کنم.
وی همچنین گفت: جناح راست درصدد لشکرکشی جدی برای انتخابات ششمین دوره مجلس شورای اسلامی است و قصد دارد از این طریق برخی از مطبوعات و افراد را از صحنه حذف کند. وی افزود: جناح راست برای حذف تریبونهای مخالف و جلب آرای بیشتر مردم در انتخابات مجلس ششم سازماندهی کرده است.
خانم هاشمی در پاسخ به پرسشی در مورد رفتن وی بر سر قبر شاه مخلوع در هنگام دیدار از مصر گفت: آنجا یک محل باستانی است و من نه صرفا برای حضور در سر قبر شاه بلکه برای دیدار از مناطق باستانی به آنجا رفتم و قبر شاه را نیز در آن جا دیدم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا موضع وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در قبال توصیف روزنامه زن منفعلانه بوده است گفت: وزارت ارشاد در این قضیه درگیر شده است و کار خود را انجام میدهد. وزارت ارشاد موارد مطرح شده را ناشی از سهلانگاری دانست و درباره آن به ما تذکر کتبی هم داد.
از فائزه هاشمی سؤال شد که آیا کارگزاران به جناح راست نزدیک شده است؟ وی در پاسخ گفت: نه، ما به جناح راست نزدیک نشدهایم ما براساس اصول خود عمل کردهایم و علت برخورد جناح راست با کارگزاران این است که آنان کارگزاران را عامل همه اتفاقات دوم خرداد میدانند.
وی درباره جرم روزنامه زن گفت: رهبرپور رئیس دادگاه انقلاب روز یکشنبه هفته گذشته با من تماس گرفت و گفت: این مورد توهین به مقدسات است. وی همچنین برای خبرنگاران یادآور شد حکم دادگاه انقلاب درباره روزنامه زن مغایر اصول 27، 28 و 36 قانون مطبوعات است. شایان ذکر است که آیتالله یزدی در خطبه نماز جمعه و پس از انجام این مصاحبه به شدت از مدیر روزنامه زن انتقاد کرد.