تاریخ انتشار : ۲۳ فروردين ۱۳۹۰ - ۰۸:۲۱  ، 
کد خبر : ۲۱۶۵۱۶

آمریکا و حمایت هسته‌ای از اسرائیل


به نوشته یک روزنامه انگلیسی سیاست‌های هسته‌ای رژیم اشغالگر قدس و حمایت‌های آشکارا و پنهان واشنگتن از آن تنها خطر استفاده از این سلاح‌ها را در جهان افزایش می‌دهد.
روزنامه گاردین با اشاره به تداوم سیاست‌های اتمی‌ صهیونیست‌ها نوشت تصمیم ماه نوامبر گذشته دولت کلینتون دایر بر اعطای کامپیوتر‌های فوق پیشرفته‌ای که می‌تواند برای ساخت سلاح‌های اتمی به کار برود نمونه‌ای از سیاست‌های تکروانه آمریکا است.
این 5 دستگاه کامپیوتر که در اختیار دانشگاه‌های اسرائیل قرار گرفته دارای برنامه سیمولاتور پرتاب سلاح اتمی انتقال و انفجار و همچنین طراحی کامل آن بدون انجام تست‌ها و آزمایش‌های مقدماتی است.
دولت «جورج بوش» رییس‌جمهوری سابق آمریکا با فرستادن این ماشین‌ها به اسرائیل مخالفت کرده‌ بود.
به نوشته گاردین منتقدان تصمیم آمریکا این سوال را مطرح می‌کنند آیا عاقلانه است چنین وسایل پیشرفته‌ای را در اختیار مؤسساتی قرارداد که فعالیت‌های اتمی صهیونیست‌ها را اداره و هماهنگی می‌کنند و درست در زمانی که امضای مجدد کنوانسیون منع گسترش سلاح هسته‌ای فرا رسیده‌ است.
این روزنامه با اشاره به تاریخچه برنامه‌های اتمی صهیونیست‌ها می‌نویسد در دهه‌های 1950 و 1960 اسراییل به راحتی با دروغ گفتن به دولت‌های «آیزنهاور» و «کندی» برنامه‌های اتمی خود را دنبال می‌کرد.
در سال 1963 سازمان سیا هشدار داده بود احساس امنیت بوجود آمده از دستیابی به سلاح اتمی باعث خواهد شد اسراییل کمتر مایل به توافق و کنار آمدن با همسایگان غرب خود باشد.
«دیوید هرست» خبرنگار گاردین می‌نویسد با پایان یافتن دهه 1960 آمریکا با تغییر دادن در سیاست خود دایر بر تشویق رژیم صهیونیستی به توقف برنامه اتمی تسلیم این نظریه شد که این رژیم اولین رژیمی نباشد که سلاح‌های اتمی در منطقه تولید کند.
اگرچه در، آن زمان سفیر وقت صهیونیست‌ها در آمریکا اعلام کرد، این نظریه به این معنا خواهد بود که رژیم وی اولین رژیمی نخواهد بود که به در اختیار داشتن سلاح اتمی اعتراض کند.
به اعتقاد «هرست» شکست آمریکا در افشای آنچه از برنامه‌های اتمی صهیونیست‌ها اطلاع داشته است کل موجودیت کنوانسیون منع گسترش سلاح‌های اتمی را به خطر می‌اندازد.
«هرست» می‌افزاید: اما افشای این مساله از سوی آ‌مریکاییان نیز پیامدهای خطرناکی برای کاخ سفید خواهد داشت.
براساس مصوبات قانونی آمریکا هرگونه کمک نظامی و اقتصادی به کشوری که برنامه توسعه سلاح‌های اتمی دارد باید متوقف گردد و اجرای این مصوبات برخورد با گروه‌های طرفدار صهیونیست‌ها در هیات رهبری آمریکا را در پی خواهد داشت.
به نوشته روزنامه گاردین دنبال کردن این سیاست از سوی آمریکا تنها باعث توسعه یافتن برنامه‌های اتمی رژیم صهیونیستی می‌شود و انحصار آن بوسیله این رژیم را محفوظ می‌دارد.
رژیم صهیونیستی در حال حاضر دارای 200 کلاهک اتمی و سیستم انتقال آن است که براساس گزارش گاردین حتی روسیه نیز در محدوده برد آنها قرار می‌گیرد.
در ادامه مقاله این روزنامه آمده است هر چند ‌گاه اسراییل و‌‌حشتی اغراق‌آمیز از برنامه‌های اتمی ایران را مطرح می‌کند و ژنرال‌های آن تهدید می‌کنند بدون حمله قبلی این تاسیسات را مورد تهاجم قرار می‌دهند.
«ویلیام پری» وزیر دفاع آمریکا چندی قبل به ادعا گفته بود خطر عمده‌ای که جهان را تهدید می‌کند، دستیابی به کشورهایی مانند ایران به سلاح اتمی است.
گاردین می‌نویسد: در زمانی که کشورهای منطقه به تکنولوژی اتمی دست یابند تلاش برای پاکسازی منطقه از این نوع سلاح‌های بسیار مشکل خواهد شد.
بنابراین عجیب نیست کشوری مانند مصر که اولین کشور عرب است که با اسراییل قرارداد صلح امضا کرد، اصرار دارد اسراییل کنوانسیون منع گسترش سلاح‌های اتمی را امضاء کند و سلاح‌های اتمی خود را نابود کند.
به نوشته گاردین جای تعجب نیست که هشدار سال 1963 سازمان سیا نیز به واقعیت می‌پیوندد.
گاردین می‌افزاید به دلیل همین برتری اتمی اسراییل است که این رژیم قول‌های خود را در قرارداد صلح اسلو را فراموش کرده‌ و قرارداد صلح را در خطر کامل نابودی قرار داده‌ است.
به اعتقاد نویسنده گاردین هدف اصلی سلاح‌های اتمی صهیونیست‌ها در واقع همیشه آمریکا بوده است.
این رژیم در مواقع نیاز با تهدید استفاده از این سلاح‌ها علیه دشمنان خود آمریکا را مجبور کرده‌ است، سلاح‌های غیراتمی به این رژیم تحویل دهد به عنوان مثال در جنگ سال 1973 اعراب و رژیم صهیونیستی این رژیم با تهدید استفاده از سلاح اتمی آمریکا را وادار کرد سلاح‌های غیراتمی در اختیار آن بگذارد و آمریکاییان نیز به دلیل وحشت از فاجعه‌ای تمام عیار که منافع آنها در منطقه را از بین می‌برد در مقابل صهیونیست‌ها تسلیم شدند.
در ادامه مقاله گاردین ادعا شده‌ است رویه رهبران اسراییلی دایر بر تهدید خشونتی بی‌منطق در مقابل فشارهای سیاسی رویه‌‌ای شناخته شده‌ است و چنین خصوصیتی اسراییل را حداقل به صورت کشوری خطرناک که به دنبال سلاح‌های هسته‌ای است تبدیل می‌کند.
به نوشته گاردین عدم تمایل اسراییل برای صلح با همسایگانش به دلیل برتری اتمی احتمالا در آینده موجودیت آن را به خطر خواهند انداخت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات