تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۰۷:۵۸  ، 
کد خبر : ۲۱۷۲۸۲
به مناسبت روز جهانی قدس

انتفاضه، طلیعه رهایی قدس


پروین جامعی
خونبهای هر انقلاب دستاوردها، آرمانها و اهداف بلند آن است. به تحقیق، یکی از ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی ما بعد مبارزاتی آن است چرا که این بعد از آیین مقدس اسلام در نبرد با سردمداران کفر و الحاد در پیروزی انقلاب اسلامی ایران به گونه‌ای اظهر من الشمس رخ نمود که پس از سپری شدن چند سال از این موفقیت عظیم و فایق آمدن اراده ملتی مسلمان بر توطئه‌های گوناگون دشمنان جهانخوار اعم از حملات نظامی، محاصره اقتصادی، فشارهای سیاسی و تهاجم فرهنگی، نه تنها نظام جمهوری اسلامی ایران در جهان تثبیت و مواضع اصولی و خدشه‌ناپذیر آن تحکیم و اقتدار و حاکمیت اسلام بر تمام جنبه‌های حکومتی نظام به اثبات رسیده است، بلکه درسی که بسیجیان جان بر کف و جندالله در هشت سال دفاع مقدس به حکومتهای خودکامه و استکباری جهان دادند، دشمنان را ذلیل و زبون و دوستان و امت مسلمان جهان را با اقتدار و عزت اسلام بویژه در بعد دفاعی با الهام از مکتب قرآن آگاه ساخت. بطوری که میلیونها انسان مسلمان را نسبت به تغییر سرنوشت خود امیدوار نمود. چرا که جهاد در اسلام مرزها را در نوردیده و ملل مسلمان جهان را به عنوان جامعه جهانی اسلام شامل می‌گردد.
هم از این روست که رهبر کبیر انقلاب اسلامی ایران امام خمینی (رضوان ‌الله تعالی علیه) در سال 1358 جمعه آخر ماه مبارک رمضان را به نام «روز رهایی قدس» اعلام نمودند.
در واقع از سال 1897 که دول غرب برای تثبیت موقعیت و تحکیم قدرت نظامی و سیاسی خود در خاورمیانه سازمان صهیونیستها را با تمسک به اعلامیه بالفور وارد فلسطین نموده و با مهاجرت پی ‌در پی یهودیان به فلسطین و ضرب و شتم و غصب ‌خانه و کاشانه فلسطینی‌ها و اخراج آنها از آن سرزمین، اقدام به تشکیل دولت صهیونیستی نمودند، مبارزات ملت فلسطین علیه نژادپرستان صهیونیست برای بیرون راندن آنان آغاز شد، اما هیچگاه به نتایج مثبتی دست نیازیدند. زیرا که غرب برای حاکمیت بخشیدن به این دولت ناموزون در منطقه و مشروعیت بخشیدن به این کشور طفیلی در خاورمیانه ناگزیر از تمهیدات تسلیحاتی گسترده و سرکوب نظامی و تهدید و تطمیع دولتهای عرب در منطقه و از همه مهمتر تضعیف جنبش‌های انقلابی فلسطین از طریق نفوذ افکار غرب و وابستگی تسلیحاتی به شرق شد.
بدین ترتیب آمریکا و فرزند خلف او اسرائیل تجاوز خود را به فلسطین آشکار نموده و بر تقویت فشارهای سیاسی و نظامی خود علیه ملت ستمدیده فلسطین برای تأسیس دولتی نژادپرست و جنایتکار جهت حفاظت از منطقه اصرار ورزیدند.
اما با روشن شدن سیاستهای خدعه و نیرنگ دول غرب برای جهانیان، ملت محروم فلسطین که مبارزات قهرمانان جاودانه‌اش چندین دهه است که زینت‌بخش تاریک تاریخ است، دست به یک اقدام ضروری و سرنوشت‌ساز زدند و آن طرد سازمانهای فلسطینی مدافع امپریالیسم و صهیونیسم و تشکیل «انتفاضه بزرگ» و جنبش مردمی در سطح تمام اراضی اشغالی تا قلب نیروهای دشمن است که با تأسی از انقلاب اسلامی ایران و تبعیت از ولایت فقیه و نزدیک شدن به ارزشهای حقیقی و متعالی اسلام در جهاد و مبارزه، نهایتا، به آغاز «حرکت‌های انتحاری» و همگانی شدن مبارزه‌ای قوی و همه جانبه علیه اسرائیل انجامید.
اکنون صهیونیست‌ها از خیزش مسلمانان فلسطین و مبارزات انتحاری جوانان غیور و جان بر کف فلسطینیان و نیز از قدرت انتفاضه چنان به هراس و وحشت افتاده‌اند که نه تنها عجولانه و علنی دست به اعمال شنیعی چون سرکوب مسلمانان، دزدی و ترور رهبران جنبش‌های اسلامی فلسطین و اخراج آنان از سرزمین‌های اشغالی می‌زنند، بلکه در صدد ازدیاد جمعیت از طریق فراخوانی یهودیان در جهان و تطمیع و تحمیق آنان برای ورود به فلسطین اشغالی و اسکان آنان در اراضی اشغالی برآمده‌‌اند.
اعتقاد راسخ امت اسلام این است که فلسطین از آن مسلمانان و اسلام آیینی جهانی است که با احیای مجدد آن در ایران، نهضت‌های اسلامی در جهان یکی پس از دیگری تا قلب اروپا با ایمان محکم ملتها و با تکیه بر قدرت لایزال الهی در حال نضج و شکل‌گیری است و عنقریب است که مسلمانان جهان برای رهایی «قدس» عزیز و از بین بردن حکومت صهیونیست‌ها در خاورمیانه که همچون زخمی چرکین بر پیکره ملل مسلمان منطقه است، با تبعیت از فرمان ولی امر مسلمین حضرت‌ آیه‌الله خامنه‌ای که فرمودند: «دست مسلمانان باید مشت شود و محکم بر سینه آمریکا بخورد»، تکبیرگویان و با مشت‌‌های گره کرده به سوی کاخ ستم، همگام با حماسه‌آفرینان انتفاضه در فلسطین، پرچم پر افتخار اسلام را بر فراز قدس شریف نصب نمایند. انشاءالله

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات