تاریخ انتشار : ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۰۸:۴۰  ، 
کد خبر : ۲۲۱۲۴۲

توطئه جدید علیه شیعیان پاکستان


بخش اخبار جهان: در پی قتل «ایثار قاسمی» یکی از رهبران وهابیون در شهر جهنگ پاکستان که روز پنجشنبه در جریان انتخابات میان‌ دوره‌ای این کشور صورت گرفت، چهره‌های شناخته شده در میان وهابیون و دولت پاکستان سعی دارند شیعیان پاکستان را متهم به انجام این قتل نموده، اغتشاشات داخلی پاکستان را تشدید کنند.
براساس اخبار دریافتی اولیه قتل وی در جریان یک رقابت انتخاباتی با کاندید اتحاد جمهوری اسلامی (حزب حاکم) روز پنجشنبه در پی کشته شدن «قاسمی» طرفدارانش داماد شیخ اقبال کاندید حزب حاکم را به قتل رساندند و منازل هواداران و بستگان وی را به آتش کشیدند.
در این حال به نظر می‌رسد دولت در پاکستان برای معرفی قاتل یا قاتلین واقعی دچار ترس شده است، چرا که پایه‌های دولت خود را در معرض خطر می‌بیند. سکوت حزب حاکم باعث شده است عواملی در دولت و یا بیرون از این مجموعه اذهان عمومی را علیه شیعیان پاکستان و جمهوری اسلامی ایران مخدوش کنند.
خبرهائی که از تحریکات جدید وهابیون در پاکستان می‌رسد دقیقاً همین نکته را تأیید می‌نماید.
همزمان با به خاک‌سپاری «ایثار القاسمی» از رهبران وهابی سپاه صحابه پاکستان وهابیون در نقاط مختلف این کشور به تظاهرات پرداختند.
این گزارش حاکی است وهابیون وابسته به انجمن سپاه صحابه روز جمعه ضمن برپائی راهپیمائی در شهرهای «اسلام آباد» و «راولپندی»، خواستار اقدامات انتقامجویانه شدند.
گزارشهای رسیده از شهر جهنگ نیز حاکی است «ضیاءالحق فاروقی» رهبر انجمن سپاه صحابه در مراسم تدفین ایثار القاسمی در سخنانی طرفداران جمهوری اسلامی ایران را متهم به دست داشتن در قتل وی کرد و اظهار داشت با این عمل انتقام قتل صادق گنجی از ما گرفته شده است.
وی افزود: این قتل علیرغم اینکه گفته می‌شود یک قتل سیاسی بوده است اینطور نیست و فرقه‌ای بودن این قتل کاملاً معلوم است.
وی همچنین خواستار دستگیری «علامه سیدساجد علی ‌نقوی» رهبر شیعیان پاکستان به جرم دست داشتن در این قتل شده است.
در همین حال عده‌ای از تظاهرکنندگان وهابی در شهر لاهور روز جمعه به محل کتابخانه خانه فرهنگ ایران در مرکز شهر لاهور حمله کردند و شیشه‌های آنرا شکستند.
این در حالی است که منابع دولتی پاکستان پس از قتل ایثار القاسمی بلافاصله اعلام کردند که قتل وی بر اثر درگیری‌های انتخاباتی با یکی از رقیبان خود صورت گرفته و هیچ ارتباطی به مسائل فرقه‌ای پاکستان ندارد، اما باز هم طی دو روز گذشته برخی مطبوعات پاکستان نظیر روزنامه «نوای وقت» و «جنگ» با شهید قلمداد کردن ایثار القاسمی و اینکه وی در یک توطئه حساب شده به قتل رسیده است، سعی کرده‌اند این قتل را به شیعیان پاکستان نسبت دهند و در همین حال نیز رهبران وهابی انجمن سپاه صحابه و برخی سناتورهای مجلس به این امر دامن زده و علناً گفته‌اند که در این مسئله جمهوری اسلامی ایران نیز دخالت دارد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات