تاریخ انتشار : ۰۲ مرداد ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۵  ، 
کد خبر : ۲۲۲۴۲۶
جزئیات جدید از انهدام پروژه «دولت در تبعید»

نوری‌زاده: می‌دانستم مدحی نفوذی است!


گروه سیاسی: پخش اظهارات محمدرضا مدحی درباره پروژه ایالات متحده آمریکا برای تشکیل «دولت در تبعید» موجی از واکنش‌ها و اظهارنظر‌ها را در افکار عمومی به دنبال داشت. این اظهارات که ماجرای طراحی آمریکا برای تجمیع اقدامات اپوزیسیون جمهوری اسلامی ایران را نشان می‌داد البته همانگونه که انتظار می‌رفت در میان اپوزیسیون نیز با واکنش هایی همراه بود. از جمله این واکنش‌ها، اظهارات علیرضا نوری‌زاده بود. نوری‌زاده که رابطه نزدیکی با مدحی برای تشکیل دولت در تبعید و به عبارتی سهم ویژه‌ای در اخذ اعتبارات 7 میلیارد دلاری داشت، درباره اظهارات مدحی گفت که از ابتدا می‌دانست او مامور اطلاعات جمهوری اسلامی ایران است. نوری‌زاده در واکنش به پخش مستند «الماس فریب» اعلام کرده است که از ابتدا در جریان ماموریت سردار مدحی از سوی وزارت اطلاعات ایران بوده و می‌دانسته که او دروغ می‌گوید اما این مساله را به مخاطبان خود نگفته است(!) به گزارش «نسیم» نوری‌زاده در گفت‌وگو با تلویزیون دولتی آلمان گفت: ایشان چند ماهی در برنامه‌ تلویزیونی من مطالبی می‌گفت اما چون مطالبش برای من قابل قبول نبود و بعضاً مطالب مبالغه‌آمیز و گاهی هم دروغ بود، باعث شد که من برنامه‌ام را با او قطع کردم. این اظهارات نوری‌زاده البته در شرایطی است که تداوم ارتباط وی با مدحی را می‌توان به آسانی حدس زد. از آنجا که مدحی طی دیدارهای مختلف با هیلاری کلینتون و دیگر مقامات آمریکایی یکی از شاخه‌های تجمیع اپوزیسیون جمهوری اسلامی شده بود و در جلسه با امیرحسین جهانشاهی و مهرداد خوانساری به تدوین و طراحی محتوای گوادالوپ 2 پرداختند، می‌توان به آسانی پذیرفت بازی‌دهی به نوری‌زاده و دعوت از وی برای حضور در «جمع یاران» و به تبع آن سهیم شدن او در بودجه 7 میلیارد دلاری دولت در تبعید، می‌تواند نتیجه دوستی وی با مدحی باشد. پس ادعای نوری زاده درباره آگاهی از هویت مدحی تنها یک بلوف است.
جزئیات پروژه
پخش مستند «الماسی برای فریب» اگرچه بخشی از زوایای گوادالوپ 2 و تلاش آمریکا برای تجمیع اپوزیسیون ایران را نشان داد اما بدون شک ناگفته‌های بسیاری درباره این موضوع وجود دارد. یک مقام مسؤول در وزارت اطلاعات جزئیاتی از نفوذ دستگاه امنیتی کشورمان در کانون اپوزیسیون خارج کشور و فرآیند شکست پروژه آمریکایی - صهیونیستی «دولت در تبعید» را تشریح کرد. این مقام مسؤول در حوزه امنیت داخلی وزارت اطلاعات اظهار داشت: پس از آنکه دشمنان در جریان فتنه 88 که با توجه به بدیع بودن متغیرهایش متفاوت‌ترین فتنه در طول عمر جمهوری اسلامی بود موفق به پیشبرد پروژه براندازی نرم جین ‌شارپ نشدند اقدامات سخت‌افزارانه را در دستور کار قرار دادند. وی ادامه داد: طراحان ناکام پروژه جنگ نرم از جمله جوزف نای به این فکر افتادند که با توجه به جایگاه اقوام و مذهب در ایران متوسل به اقدامات سخت و عملیات‌های خرابکارانه در کشورمان شوند. این مقام مسؤول در وزارت اطلاعات گفت: بنیاد آمریکایی دفاع از دموکراسی(FDD) در یکی از جلسات خود که 3 ساعت طول کشید، تشکیل «دولت در تبعید» را تصویب کرد که مأموریت اجرای این پروژه به دنیس راس معاون امور خاورمیانه اوباما سپرده شد. وی افزود: تحقق دولت در تبعید نیازمند چهره‌ای برخوردار از سوابق اجتماعی و مذهبی بود و بر همین اساس سرویس اطلاعاتی آمریکا شناسایی و جذب عناصر مناسب برای رهبری این دولت را در دستور کار قرار داد. به گفته این مقام امنیتی در آن ایام محمدرضا مدحی که دارای وجهه و سابقه طولانی خدمت در نهادهای انقلابی بود و در بانکوک به تجارت جواهرات و سنگ‌های قیمتی اشتغال داشت، مورد توجه سفارت آمریکا در تایلند قرار گرفت. «این فرد خیلی زود از طریق سرویس اطلاعاتی آمریکا برای پیوستن به جریان ضدانقلاب خارج از کشور جذب شد و در سفری به عربستان با مقامات آمریکایی از جمله هیلاری کلینتون، وزیر خارجه این کشور دیدار کرد».
مقام مسؤول در حوزه امنیت داخلی وزارت اطلاعات گفت: مدحی با پذیرش همکاری با آمریکا و اپوزیسیون خارج‌نشین و طرح ادعای سازماندهی هزاران نفر از نیروهای نظامی و امنیتی در داخل کشور، جنبشی را تحت عنوان «جمع یاران» تشکیل داد. وی افزود: او پس از سفر به واشنگتن با هواپیمای اختصاصی و استقرار در ویلایی در حومه این شهر با جو بایدن دیدار کرد که در این ملاقات، معاون رئیس جمهور آمریکا حمایت کامل کشورش از نامبرده را اعلام کرد. این مقام امنیتی ادامه داد: در پی موافقت مدحی با همکاری در پروژه دولت در تبعید، دنیس راس که مأموریت تشکیل این دولت را داشت پروژه خود را با توجه به ویژگی‌های شخصیتی و سوابق همکار جدیدش تکمیل شده دید. به گفته او، مدحی پس از مدتی به فرانسه رفت و در آنجا با امیرحسین جهانشاهی، سرمایه‌دار ایرانی دارای تابعیت فرانسوی - اسرائیلی که پدرش از چهره‌های نزدیک به رژیم پهلوی به ویژه اشرف بود و خود او نیز مسؤولیت سازمانی موسوم به «موج سبز» را ‏عهده‌دار است و 9 سال برای اقدامات براندازانه در سرزمین‌های اشغالی دوره دیده و همچنین مهرداد خوانساری از عناصر سلطنت‌طلب وابسته به دفتر به اصطلاح مطالعاتی سازمان جاسوسی انگلیس( MI6) که پدر وی نیز از دیپلمات‌های رژیم شاه بوده، ملاقات کرد. «در این دیدار خصوصی که در هتل آتلانتیک پاریس (محل کار جهانشاهی) انجام شد و در همان مکان نیز آغاز همکاری این 3 نفر در یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام شد، پروژه تشکیل شورای رهبری دولت در تبعید رسماً کلید خورد». مقام مسؤول در وزارت اطلاعات با یادآوری برگزاری کنفرانسی در جزیره گوادالوپ در ژانویه 1979 (دی ماه 1357) با حضور رؤسای 4 قدرت مهم بلوک غرب برای بازگرداندن شاه مخلوع به کشور، گفت: این‌ بار اپوزیسیون در نیمه دوم سال گذشته کنفرانسی تحت عنوان گوادالوپ 2 برای همفکری در زمینه براندازی جمهوری اسلامی در همان محل برگزار کرد.
وی افزود: در این نشست که با دستورالعملی 50 ماده‌ای برگزار شد و سران تمام جریانات و گروه‌های ضدانقلاب از منافقین تا سلطنت‌طلبان و از تجزیه‌طلبان تا مرتبطان جریان فتنه در خارج از کشور و حتی چهره‌هایی از فرق منحرف اخلاقی و اجتماعی‌ در آن حضور داشتند، دولت در تعبید رسماً اعلام موجودیت کرد. به گفته این مقام امنیتی، عبدالله مهتدی رهبر گروهک منحله کومله، حسن شرفی از رهبران گروهک منحله دموکرات، علیرضا نوری‌زاده سلطنت‌طلب عضو MI6، رضا حسین‌بُر و موسی شریفی از رهبران گروه‌های تجزیه‌طلب، محسن مخملباف رابط اپوزیسیون خارج کشور با سران فتنه، جهانشاهی از عناصر سازمان موساد و «همل» مسؤول میز ایران در سازمان جاسوسی فرانسه به نمایندگی از نیکلا سارکوزی، رئیس‌جمهور این کشور حضور داشتند. «در این جلسه راه‌های براندازی جمهوری اسلامی از جمله ائتلاف اپوزیسیون داخل و خارج برای تداوم حیات جریان فتنه از طریق اقدامات آشوبگرانه و اغتشاش و حتی ترور چهره‌های منتسب به جریان مذکور در داخل کشور و نفوذ در ساختارهای قدرت نظام اسلامی از طریق جذب نیرو از مراکز مهم مورد بررسی قرار گرفت و 7 میلیارد دلار نیز برای آغاز این تحرکات اختصاص یافت». مقام مسؤول در حوزه امنیت داخلی وزارت اطلاعات گفت: پس از انتخاب مدحی به رهبری دولت در تبعید و جهانشاهی به جانشینی وی و ایجاد شورای 30 نفره برای فعالیت‌های اجرایی در حوزه‌های سیاسی و اقتصادی و رسانه‌ای در حقیقت پروژه مذکور وارد فاز جدیدی شد. وی افزود: یکی از اقدامات صورت گرفته در این مرحله فریب و جذب دیپلمات‌های ایرانی در خارج کشور بود که برای آن کمپینی هم تشکیل شد اما با افشای هویت احمد ملکی، دیپلمات ایرانی در ایتالیا که خواهرزاده مهدی کروبی بود، این پروژه با شکست مواجه شد. به گفته این مقام امنیتی هنگامی که قرار شد شورای رهبری دولت در تبعید برای مدیریت و هدایت عملیات‌های خرابکارانه در ایران و براندازی جمهوری اسلامی از طریق کودتا ظرف یک سال در پادگان سکلن تل‎آویو مستقر شوند، عملیات نجات مدحی توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) انجام شد و او به کشور بازگشت.
وی در پایان تاکید کرد: امروز بحمدالله با در پیش‌ گرفتن رویکرد تهاجمی وزارت اطلاعات و تعریف امنیت نظام اسلامی در خارج از مرزها و اقدامات موثر و هوشمندانه در این عرصه جمهوری اسلامی در بالاترین سطح ثبات و امنیت قرار دارد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات