تاریخ انتشار : ۱۳ شهريور ۱۳۹۰ - ۰۷:۱۶  ، 
کد خبر : ۲۲۴۵۶۳
همایش اعلام موجودیت جبهه پایداری انقلاب اسلامی برگزار شد

آیت‌الله مصباح: شکل‌گیری این‌ جبهه باز کردن دکان دیگری نیست


سرانجام پنجشنبه‌ای که گذشت «جبهه پایداری انقلاب اسلامی» اعلام موجودیت کرد و کسانی که روزگاری عضو دولت بودند زیر تابلوی «عقلانیت، معنویت و عدالت حول محور ولایت» به طور رسمی کار جبهه خود را در محل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی کلید زدند.
در این جلسه که بسیاری از چهره‌های اصولگرا همچون مرتضی آقاتهرانی، کامران باقری لنکرانی، حجت‌الاسلام پناهیان، غلامعلی حداد عادل، صادق محصولی، مهدی کوچک‌زاده، غلامحسین الهام، فاطمه رهبر، حمید رسایی، علی‌اصغر زارعی، محمد کوثری، شجونی، روح‌الله حسینیان، فاطمه آلیا، زهره الهیان، طیبه صفایی، حسین فدایی، مسعود ده‌نمکی، محمدعلی رامین، حاج‌منصور نورایی، قاسم روانبخش، فاطمه جوادی رییس سابق سازمان محیط‌زیست و... حضور داشتند محور سخنان اعلان جنگ با جریان انحرافی و البته وحدت اصولگرایان بود؛ وحدتی که اگرچه از سوی هریک از حضار به گونه‌ای بیان شد، اما عصاره سخنان‌شان همین بود که: «وحدت به معنای جمع کردن همه اصولگرایان نیست، بلکه جمع کردن اصولگرایان بااصول خواهد بود.» و چنین بود که آیت‌الله مصباح‌یزدی که به عنوان سخنران همایش حضور پیدا کرده بود در سخنانش گفت: «وحدت ارزش مطلق نیست بلکه ابزاری است برای پیشرفت بهتر.» به گزارش فارس وی تصریح کرد: «برخی تصور نکنند هرجا عنوان وحدت مطرح بود، دیگر نمی‌توان حرفی روی آن زد و همه باید خود را تسلیم آن کنند بلکه باید دید هدف از وحدت چیست و وحدت برای چه؟ اگر حرکت در راستای یک محور باشد وحدت موثر خواهد بود ولی اگر جهت‌ها تغییر کند وحدت بی‌ثمر شده و تنها یک نام باقی خواهد ماند.»رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام‌خمینی‌(ره) اضافه کرد: «وحدت در جایی رخ می‌دهد که شناخت‌ها با هم همسو بوده و قرابت داشته باشند.»
این روحانی اصولگرا سپس در ادامه گفته‌هایش تصریح کرد «ما با همه کسانی که به انقلاب اسلامی معتقد هستند با آنها وحدت داریم، اما ارتباط ما با آنها یکسان نیست» و آنگاه خاطرنشان کرد: «در مسایل سیاسی کشور ما برای کسانی که اصولگرا هستند احترام خاصی قایل هستیم البته کسانی که واقعا اصولگرا هستند نه کسانی که از نام آن سوءاستفاده می‌کنند. ما همه آنها را دوست داریم و هر کاری از دستمان برآید برایشان انجام می‌دهیم.»
وی همچنین اضافه کرد: «ما با برخی از اصولگرایان بر اساس تشخیص خود ارتباط بیشتری برقرار می‌کنیم.»
به این ترتیب رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) حسن‌ختام گفته‌هایش را به بیان هدف جبهه پایداری اختصاص داد و یادآور شد: «شکل‌گیری جبهه پایداری به معنای بازکردن دکان دیگری نیست چرا که در طول همه این سال‌ها جز افترا و فحش از به وجود آمدن این دکان‌ها چیزی نصیب‌ کسی نشده است.
لذا برخی گفتند که اعلام موجودیت جبهه پایداری به معنای انشقاق و اختلاف است که این درست نیست و خداوند به عمق دل‌ها آگاه و از نیات‌ باخبر است و خداوند بر اخلاص ما می‌افزاید.»
حضور در محضر علما غنیمت است
این‌گونه بود که با پایان سخنان مصباح‌یزدی که با بوسیدن دستش از سوی صادق محصولی همراه شد، مرتضی آقاتهرانی، معلم اخلاق دولت تریبون را در دست گرفت و با اشاره به اینکه باید به موقع اقدام کرد تا دیر نشود از نامه جمعی به مقام معظم رهبری خبر داد و گفت: «با این دغدغه‌ها چندنفری از دوستان خدمت رهبر معظم انقلاب نامه کوتاهی دادند و در آن نامه برخی دغدغه‌ها را قید کردند که رهبر معظم انقلاب در پاسخ نامه فرمودند این مطالب کوتاه و مبهم است. سخنان و دغدغه‌های خود را بلندتر بیان کنید. در ادامه نامه مفصل‌تر و بلندتری را به خدمت حضرت آقا تقدیم کردیم؛ بنابراین آقا اجازه دادند به محضرشان رسیده و مطالب خود را بیان کنیم.» معلم اخلاق دولت آنگاه مبنای تشکیل جبهه را به نوعی سخنان رهبر انقلاب خواند و گفت: «این سخنان نوری را در دل ما انداخت که می‌شود و ما می‌توانیم. بعد از جریانات اخیر هم تصمیم گرفتیم جلساتی برگزار کنیم و در ادامه خدمت برخی از علما مانند آیت‌الله محمد یزدی، آیت‌الله مصباح و آیت‌الله خوشوقت رسیدیم و برنامه‌های خود را برای این بزرگواران توضیح دادیم و ایشان نیز ما را راهنمایی کردند. به گفته آقاتهرانی جبهه پایداری، حضور در محضر علما را غنیمت می‌شمارد تا هیچ‌گاه در مسیر ولایت اشکال و انحرافی ایجاد نشود.
فقدان عقبه‌های تشکیلاتی در قوه مجریه وجود دارد
غلامعلی حدادعادل رییس کمیسیون فرهنگی مجلس هم که از دیگر سخنرانان این نشست بود، بر این موضوع که جبهه پایداری نمی‌خواهد تفرقه ایجاد کند تاکید کرد و با اشاره به این نکته که فقدان عقبه‌های تشکیلاتی در قوه مجریه وجود دارد، گفت: ما فقدان عقبه‌های تشکیلاتی در مجلس را حس می‌کنیم. این نماینده مجلس آنگاه با بیان اینکه بعد از اتفاقاتی که در سال 90 رخ داد مسیر گذشته برای وحدت اصولگرایان دیگر قابل تعقیب نبود خاطرنشان کرد: «بنده و آقای ولایتی و آقای عسگراولادی برای وحدت حداکثری میان اصولگرایان در محضر آیت‌الله مهدوی‌کنی و آیت‌الله یزدی جلساتی تشکیل دادیم و بنا شد که با تجربه نسبتا موفق اصولگرایان در مجلس هفتم و هشتم سازوکاری برای مجلس آینده در نظر گرفته شود.» حدادعادل گفت که جبهه پایداری در جریان وحدت اصولگرایان حضور خواهد داشت و به بنای مجموعه اصولگرایان خواهد افزود.
جبهه پایداری یک جریان فکری است
اما قسمت دیگر این نشست سخنرانی روح الله حسینیان، نماینده تهران بود که جبهه پایداری را «یک جریان فکری» خواند و گفت: این جبهه به عنوان یک تاسیسات یا تشکیلات جدید اصولگرا نیست. این فعال سیاسی اصولگرا هرچند که در ادامه سخنانش از عملکرد دولت نهم و دهم دفاع کرد ولی باب انتقاد به آن را وقتی گشود که از تحلیل‌های غیرواقعی در جریان انتصاب معاون اول و عزل وزیر اطلاعات ابراز تاسف کرد و گفت: «در این حوادث مردم ولایت‌مدار با اموری غیرمنتظره روبه‌رو شدند و شوک آن روزها آنان را به بهت فرو برده بود. زنان و مردانی که برای پیروزی احمدی‌نژاد از حیثیت خود آبرو گذاشته بودند، اینک خود را خلع سلاح شده و در مقابل طعن دشمنان و سرزنش دوچهر‌گان می‌یافتند. بنابراین تحیر و سرگردانی، یأس و ناامیدی، دلهره و دلمردگی جامعه را فرا گرفت.
به گزارش فارس وی ادامه داد: «آنان که همه آرمان‌های خود در احمدی‌نژاد را ولایی می‌دیدند اکنون تاب تاخیر در اجرای فرمان را نداشتند. خلاء عظیمی در بین نیروها کاملا مشهود بود. عده‌ای از همان همراهان که بار عظیم رسالت برآمده از حماسه سوم‌تیر را بر دوش داشتند، با این سوال مواجه شدند که چیست یاران طریقت، بعد از این تدبیر ما؟» به این ترتیب بود که حسینیان شکل‌گیری جبهه پایداری را حاصل تدبیرشان خواند و نام‌گذاری آن را ماحصل مشورت باعلما.
در ادامه حسینیان اگرچه بیان کرد که «ما برای رقابت با اصولگرایان نیامده‌ایم» اما گفته خود را در ادامه نقض کرد وقتی که گفت: «ما معتقدیم بخشی از اصولگرایان و جریان فکری خاصی را تحت پوشش قرار خواهیم داد.»
به محوریت کسانی که در مقابل رهبری ایستادند تن نمی‌دهیم
حسینیان با اشاره به اصولگرایان و بیان اینکه «ما ز یاران چشم یاری داشتیم» تاکید کرد: «ما از خدای بزرگ برای خود صبوری می‌طلبیم تا اگر دست نوازش دوستان سیلی بر گونه راستمان نواخت گونه چپ را نیز به سویشان بگشاییم چرا که جنگ ما هرگز با خودی‌ها نیست.»
در قسمت دیگر حسینیان با اعلام برائت از جریان فتنه به جریان انحرافی اشاره کرد و گفت: «ما از منحرفان برائت می‌جوییم ؛منحرفانی که با شعار ولایت به جنگ ولایت آمده‌اند و معنویت را پرچمی در مقابل نیابت قرار دادند، ما ولایت و عدالت را کمال رسالت و نبوت می‌دانیم و ولایت فقها را مرجعیت مهدویت و امتداد ولایت عصمت می‌شماریم. ما معتقدیم بی‌عشق خمینی و خامنه‌ای عاشق مهدی شدن جز دروغی کلاهبردارانه نیست. پس این مدعیان دروغین را منحرف می‌دانیم و با آنان اعلان جنگ می‌کنیم.» نماینده تهران آنگاه گفته‌هایش را با چنین تصریحی تمام کرد که: «ما نمی‌توانیم تن به محوریت کسانی بدهیم که بیت‌المال را به جیب فتنه‌گران ریختند و سر بزنگاه حساس در مقابل رهبری ایستادند؛ بنابراین تاکید می‌کنیم استراتژی ما وحدت اصولگرایان با حفظ اصول و ارزش‌های اصولگرایی است.»
جبهه پایداری حزب نیست
اما در قسمت دیگر این نشست که عنوان پرسش و پاسخ را به خود اختصاص داده بود، غلامحسین الهام که نقش مجری را برعهده داشت برای پاسخ به سوالی درباره انتخابات و جبهه پایداری تریبون را در اختیار صادق محصولی قرار داد.
به این ترتیب بود که محصولی که خود را از تئوریسین‌های وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس هشتم دانست نام مصلحی وزیر اطلاعات را هم با خود همراه کرد و چنین توضیح داد که: «مکانیزمی که برای انتخابات مجلس هشتم در آن جلسه 15‌نفره مطرح شد، درواقع منجر به مکانیزم جبهه متحد اصولگرایان شد و آن طرح به پیشنهاد بنده و آقای مصلحی بود و ما شاهد موفقیت نسبی آن نیز بودیم.»
به گفته همراه سابق محمود احمدی‌نژاد در دولت «برخی متاسفانه به دلیل نگاه‌های حزبی، جبهه پایداری را رقیب می‌دانند و آگاهانه یا ناآگاهانه مطالب کذبی را منتشر می‌کنند. مثل اینکه مثلا مقام معظم رهبری در دیداری با آیت‌الله مصباح اعلام کردند که دوستان را از تشکیل چنین جبهه‌های نهی کنند در صورتی که این موضوع کذب محض بوده و آیت‌الله مصباح آن را تکذیب کردند و ما از دفتر مقام معظم رهبری نیز پیگیری کردیم و آنها نیز این موضوع را رد کردند.»
در انتخابات گذشته برخی با ابزارهای خجالت‌آور وارد شدند
اما کامران باقری‌لنکرانی، وزیر بهداشت دولت نهم که به دولت دهم راه نیافت از دیگر کسانی بود که به برخی سوالات پاسخ داد و با اشاره به ضرورت شکل‌گیری این جبهه گفت: در همین انتخاباتی که پشت سر گذاشتیم برخی از افرادی که از آنها توقع نبود با یک‌سری ابزارهایی وارد شدند که در واقع استفاده از برخی از این ابزارها، خجالت‌آور بود. ما حتی بعضا می‌بینیم که برخی از افراد برای ماندن در قدرت از هر وسیله‌ای استفاده می‌کنند و این موضوع گریبان‌گیر برخی از فعالان سیاسی ما شده است و در واقع اینکه هدف وسیله را توجیه می‌کند را استراتژی قرار داده‌اند و ما آثار این نوع استراتژی‌ها را مشاهده می‌کنیم.
طبق تذکر وی «متاسفانه بعضا در بین برخی از کسانی که زمانی مسوولیت داشته‌اند، نگاهی انحصاری به قدرت و ثروت در بین خودشان یا اطراف آنها شکل گرفته است.»و چنین بود که زنگ پایان این نشست را مرتضی آقاتهرانی دبیر همایش جبهه پایداری زد وقتی که در جمع‌بندی پایانی از این برنامه گفت: «همان‌طور که سایر دوستان گفتند ما حزب نیستیم و طبق روال احزاب از اعضا ثبت‌نام نیز نمی‌کنیم. اصولی داریم که هرکس به این اصول پایبند باشد با ماست.»

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات