تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۳۸۶ - ۰۹:۱۷  ، 
کد خبر : ۲۳۸۳۸
گزارش گونه‌ای از هتاکی 4 نشریه جریان تندرو دانشگاه امیرکبیر به ائمه اطهار (ع)

ثمره زقّوم اصلاحات آمریکایی


انها شجرة تخرج فی اصل الجحیم * طلعها کأنه رئوس الشیاطین

آن زقوم به حقیقت درختی است که از بن دوزخ برآید * میوه‌اش گوئی سرهای شیاطین است

روز دوشنبه 10 اردیبهشت ماه چهار نشریه متعلق به طیف افراطی دفتر تحکیم وحدت همزمان مطالب توهین‌آمیزی را درباره حضرت پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) منتشر کردند. این طیف که به عنوان پیاده نظام و شاخه دانشجویی براندازان عمل می‌کنند، با انتشار نشریاتی چون «سحر»، «سرخط»، «آتیه»، «تردید»، «ریوار»، «شاید فردا»، «کیان»، «آغاز»، «رادیکال»، «خط صفر»، «داروگ»، «ایران نو»، «جرس»، «خبرنامه انجمن اسلامی دانشجویان» و ... پیشتر با نگارش و تدارک مقالات و کاریکاتورهای موهنی علیه مسوولان عالی کشور دست‌آورد نهایی خود را مقدمه‌چینی کرده بودند، اما گویا متانت بیش از حد مسوولان دانشگاه موجب شد آنان برای فتنه‌انگیزی بیشتر اهانت به پیامبر(ص) و اهل بیت(ع) را هم عملی کنند.

برای پرهیز از اشاعه مطالب موهن چهار نشریه‌ای که دیروز منتشر شدند، اصل مطلب را تکرار نمی‌کنیم و به اشاره‌ای بسنده می‌نماییم. در یکی از مقالات، با عنوان «فاحشه‌ها کجا هستند؟» با حمله به اقدامات اخیر ناجا ادعا شده است که ادامه این اقدامات ورود به حریم خصوصی افراد و وارسی لباس‌های زیر افراد خواهد بود.

نویسنده این مقاله با نفی اساس حجاب اسلامی در ادامه آورده است: «آیا باید به همه احکام دین در این زمان که متفاوت با 1400 سال پیش است عمل کرد؟» در مطلبی دیگر با عنوان «هیچ‌کس مقدس نیست!» به بهانه برخورد با ولایت فقیه نویسنده پا را فراتر گذاشته و با رد عصمت اهل بیت(ع) آورده است: «علی نه نور بود و نه آسمانی و نه معصوم ... علی یک انسان خطاپذیر و غیر معصوم بود. فراتر از آن محمد نیز چنین بود، حال تکلیف ولی فقیه بسیار روشن است!»

این مقاله در هر چهار نشریه به یک شکل ارائه شده است؛ که همین نشان از یک حرکت سازماندهی شده و مرموز در خارج از دانشگاه دارد. نشریه «سرخط» آن را همراه با طرحی منتشر کرده است که حاکمی در رأس هرمی از طبقات انسان‌ها مستقر است.

«ریوار» نیز آن را با کاریکاتوری از یکی از مسوولان عالی‌رتبه نظام منتشر کرده است. «سحر» و «آتیه» نیز همین مقالات را به گونه‌ای دیگر منتشر کرده بودند.

دست‌اندرکاران این نشریات البته بعد از واکنش‌های دانشجویان اذعان کرده‌اند که اصلاً این شماره از نشریه را خود منتشر نکرده‌اند و افرادی دیگر با عنوان این نشریه، چنین مطالبی را منتشر کرده‌اند که به تحقیقات نهایی مسئولان نیاز دارد.

گاف اعتماد ملی و توطئه از پیش طراحی شده

گاف عجیب سایت روزنا (وابسته به روزنامه اعتماد ملی) از توطئه برای توهین به مقدسات و اغتشاش در دانشگاه‌ها پرده برداشت.

در حالی که اولین نسخه‌های نشریات موهن در ساعات پس از ظهر (پس از 12) در دانشگاه امیرکبیر پخش شد، سایت روزنا در ساعت 10:39 دقیقه در گفتگو با عباس حکیم‌زاده گزارش داده است: تعدادی نسخه مجعول از دو نشریه دانشجویی سحر و ریوار که توسط اعضای بسیج دانشجویی به منظور وارد آوردن اتهام به اعضای انجمن اسلامی تهیه شده است در صحن دانشگاه پخش شد.

این در حالی است که احمد قصابان مدیر مسئول یکی از نشریات موهن در گفتگو با ایلنا تایید کرده است که این نشریات در ساعت 13 پخش شده است.

همچنین در حالی که اولین تجمعات دانشگاه امیرکبیر از ساعت 14:30 دقیقه شروع شد، این عضو دفتر تحکیم وحدت در ساعت 10:39 دقیقه از درگیری و مضروب شدن دانشجویان خبر داده بود!

گفت‌وگوی یالثارات با رئیس‌ بسیح دانشجویی دانشگاه امیرکبیر

موسوی‌فراز رئیس بسیج دانشجویی دانشگاه امیرکبیر در گفت‌وگو با یالثارات در مورد ادعای مجعول بودن نشریات گفت: آنها می‌گویند تعاملات نشریه کار ما نبوده و ما از این مسأله بی‌خبر هستیم؛ در صورتی که فایل این مقالات در کامپیوتر آنها موجود است.

وی افزود: آنها می‌گویند انتشار این نشریه کار گروه تندرو ما بوده و ما مقصریم و با این روش مخالفیم.

وی در پاسخ به این سوال که ممکن است آنها از انتشار این مقالات بی‌خبر بوده باشند گفت: شاید برخی‌شان نمی‌دانستند ولی قطعاً آدم‌های اصلی و مسوولان نشریه از این مسأله باخبر بودند.

موسوی‌فراز در مورد گاف روزنامه «اعتماد ملی» مبنی بر انتشار خبر مجعول بودن نشریات قبل از انتشار آن گفت: ما تماس گرفتیم و این را به اعتماد ملی گفتیم و آنها گفتند که ساعت سایت ما خراب بوده! در صورتی که صبح بچه‌های بسیج این خبر را در سایت اعتماد ملی دیده بودند.

وی افزود: فعلاً دانشگاه آرام است و در آینده ما مراسمهایی را در این مورد خواهیم داشت.

مسئول بسیج دانشگاه امیرکبیر افزود: هنوز نویسندگان این مقالات کاملاً شناسایی نشده‌اند و بسیج و مسوولان مرتبط در حال پیگیری مسأله هستند.

موسوی‌فراز در مورد این نشریه گفت: یک سری افراد تندرو در قالب انجمن اسلامی فعالیت داشتند که به دلیل عملکرد آنها انجمن اسلامی در سال گذشته منحل شد و حالا انجمن اسلامی در دست گروه دیگری قرار دارد که این اهانت‌ها را نیز محکوم کرده است. حالا این عده در قالب یک طیف مالی نشریه منتشر می‌کنند و این‌گونه فعالیت می‌کنند.

واکنش دانشجویان به هتک حرمت ائمه اطهار(ع)

روز بعد از این واقعه اعتراضات گسترده دانشجویان دانشگاه امیرکبیر شروع شد؛ دانشجویان و تشکلهای دانشجویی دانشگاههای تهران، علم و صنعت، خواجه نصیر، امام صادق(ع) و ... تجمعی گسترده و آرام در این دانشگاه ترتیب دادند و خواستار رسیدگی به ابعاد این واقعه شده‌اند. آنان ضمن اعلام عزای عمومی پلاکاردهایی همراه داشتند که بر آن مضامینی چون «مانند دانشگاه جای اوباش نیست»، «انقلاب فرهنگی نیاز امروز دانشگاه»، «دانشجو ساکت نمی‌نشینه»، و «آزادی اندیشه با فحاشی نمی‌شه» نوشته شده بود.

در دانشگاه امیرکبیر نیز تجمعاتی برگزار گردید و این دانشگاه سیاهپوش شد.

از ساعت 9 صبح روز دوشنبه دانشجویان با تجمع در مقابل دانشگاه امیرکبیر خشم و اعتراضشان را نسبت به توهین به مقدسات در چند نشریه دانشجویی منتسب به طیف علامه دفتر تحکیم وحدت اعلام کردند.

بنا به این گزارش در حدود ساعت 10 با افزایش تعداد حاضران به حدود 2000 نفر، خیابان حافظ به صورت کامل بسته و تریبون آزاد دانشجویی برگزار شد.

دانشجویان در حالی که شعارهای مذهبی سر می‌دادند به سینه‌زنی و عزاداری پرداختند.

تعدادی از دانشجویان در این تریبون آزاد به بیان نقطه نظراتشان درباره وقایع اخیر دانشگاه امیرکبیر پرداختند.

یکی از اعضای انجمن اسلامی دانشگاه امیرکبیر نیز با بیان تاریخچه این تشکل دانشجویی گفت: پس از آنکه سکولارها با حمایت هیأت حاکمه وقت، هرگونه نشان اسلامی بودن را از انجمن گرفتند، دانشجویان مسلمان خرداد ماه سال گذشته در یک انتخابات قانونی انجمن اسلامی را در دست گرفتند و این طیف لمپن و فاشیست حدود یک سال است که برای آشوب و اغتشاش در دانشگاه‌ها برنامه‌ریزی می‌کند.

وی افزود: نمی‌توانند با عصبانی کردن ما مسئله را عوض کنند. ما ریشه‌های این جریان را می‌شناسیم. ریشه‌های این جریان به خارج از کشور برمی‌گردد و از دلارهای آمریکایی تغذیه می‌شود.

گفتنی است این واقعه در حالی اتفاق می‌افتد که به نظر برخی کارشناسان زمان وقوع آن سناریویی برای اغتشاش در دانشگاه و پایه‌ای برای زنجیره‌ای از حوادث دیگر است. ریشه استفاده از چند دانشجوی کم سن و سال هتاک و نادان برای اهداف شوم را باید در جای دیگری جست چرا که تجربه سال‌های گذشته چنین نشان می‌دهد که در پس این پرده خبرهای دیگری وجود دارد.

در حالی که سال‌های اخیر را می‌توان دوره «ثبات و امنیت» دانست که متمایز از دوره بی‌تدبیری‌ها و ناامنی‌های پیشین است، بخشی از افراطیون سعی دارند کشور را بحرانی نشان دهند و ناخودآگاه رابطه نهانی دوستان خود با فتنه‌انگیزان را آشکار می‌سازند.

در همین راستا یکی از نمایندگان نزدیک به گروه‌های افراطی با نطقی جهت‌دار و مرموزانه که شواهد حکایت از تنظیم دقیق آن توسط افراطیون دارد، کوشید تا دولت را ناتوان و اوضاع کشور را بحرانی جلوه دهد. از سوی دیگر قائم مقام دبیرکل یک حزب افراطی نیز در سخنانی با رد بیانات مسوولان عالی نظام در خصوص امنیت حاکم بر کشور مدعی شد که کشور در شرایط کنونی در هر سه حوزه سیاست خارجی، سیاست داخلی و اقتصاد در بحران کامل به سر می‌برد!

بدیهی است که هوشیاری به موقع جامعه و به‌ویژه نخبگان دانشجو، کارگر و فرهنگی باز هم موجب ناچیز شدن رویای انقلاب رنگی در ایران و بر هم خوردن ثبات و امنیت جامعه خواهد شد. از دیروز حضور گسترده و در عین حال آرام دانشجویان دانشگاه‌های تهران در تحصن دانشگاه امیرکبیر نشانه‌هایی از این هوشیاری را آشکار ساخته است؛ هر چند فتنه‌گران با اهانت صریح سعی داشته‌اند احساسات دانشجویان مسلمان را به شدت جریحه‌دار کنند و در ادامه به ناآرامی دامن زنند.

به هر حال باید گفت درخت نامبارکی که امروز در دوزخ ریشه دوانیده است و لحظه به لحظه در حال دسیسه برای انحراف اسلام ناب محمدی(ص) است حتماً میوه‌هایش چنین شیطانک‌هایی هستند که والاترین مخلوقات هستی را با قلم‌های ناپاک خود هتک حرمت می‌کنند. اسلام التقاطی جریان اصلاحات آمریکایی همان درختی است که امروز این‌چنین میوه داده و فردا نیز چنان دیگر...

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات