تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۳۹۱ - ۱۵:۲۴  ، 
کد خبر : ۲۴۱۱۰۰
انحراف اخوان‌المسلمون آشکار شد

توافق پشت‌پرده با آمریکا

اشاره: گزارش‌های خبری از آغاز انحراف جماعت اخوان‌الملسلمون حکایت می‌کند. انحرافی که خود را در سخنان مقامات آمریکایی نیز آشکار کرده بود. سرانجام اخوان‌الملسمون و آمریکا در جلساتی محرمانه به توافق رسیدند.

به گزارش فارس پس از هیاهوی رسانه‌ها و سیاستمداران غربی بخصوص آمریکایی و صهیونیستی در خصوص به قدرت رسیدن اسلام‌گراها بر اثر انقلاب‌های منطقه بخصوص در مصر، اولین گزارش‌ها از انحراف برخی اعضای اخوان‌الملسلمون منتشر شد.
منابع خبری به نشریه المنار فلسطین اعلام کردند که «دیدارهای محرمانه‌ای که از چهار سال پیش میان آمریکا و اعضای اخوان‌المسلمون مصر برگزار می‌شد سرانجام به توافق دو طرف انجامید».
هیلاری کلینتون در چند ماه گذشته از برقراری تماس‌ها با اخوان خبر داده بود اما هر بار این امر از طرف جماعت اخوان‌المسلمون تکذیب شد.
المنار تاکید کرد: اخوان‌المسلمون بیش از ۳۰ سال بود که از قدرت دور نگاه داشته شده بود اما سرانجام دو طرف به توافق رسیدند که اخوان المسلمون، قدرت را در همه کشورهای عربی [اندک اندک] در دست بگیرند.
این در حالی است که آمریکا و کشورهای غربی به همراه عربستان و ترکیه و قطر اکنون حمایت بی‌شائبه‌ای از اخوان‌المسلمون شاخه سوریه به عمل می‌آورند تا نظام سوریه را سرنگون کنند.
در گزارش المنار آمده است که این طرح توافقی، پیش از این در فرانکفورت آلمان میان مسئولان اطلاعاتی آمریکا و سران اخوان‌المسلمون با حضور دیوید پترائوس رئیس دستگاه جاسوسی آمریکا (سیا) مطرح شده بود.
این گزارش زمانی تقویت می‌شود که استقبال مقامات آمریکا از اخوان المسلمون و به قدرت رسیدن آنان در مصر در دوره اخیر بازبینی شود.
خبرگزاری فرانسه جمعه چهار نوامبر به نقل از هماهنگ کننده ویژه انتقال قدرت در خاورمیانه در دولت آمریکا گزارش کرد که «واشنگتن راضی خواهد بود اگر اخوان المسلمون در مصر به قدرت برسد».
پیش از این نیز هیلاری کلینتون، وزیر امورخارجه آمریکا در سفر رسمی خود به بوداپست، پایتخت مجارستان اعلام کرد که آمریکا با گروه اخوان المسلمون مصر تماس‌هایی محدود برقرار کرده است و قصد دارد این تماس‌ها را ادامه دهد (دویچه‌وله 1/7/2011).
در حالی که کلینتون در ماه ژوئیه چنین اظهار نظری کرد، وی اخیرا نیز از آمادگی کشورش برای تعامل واشنگتن با هر جریانی در مصر خبر داد که قدرت را در مصر در دست بگیرد از جمله جریان اخوان‌المسلمون.
هیلاری کلینتون در سفر به مجارستان و پس از دیدار با با یانوس مارتونی وزیر امور خارجه مجارستان و ویکتور اوربان نخست وزیر این کشور نیز صراحتا اعلام کرده بود: از گفت‌وگو با اخوان المسلمون استقبال می‌کنیم.
انحراف رویکرد جماعت اخوان‌المسلمون زمانی آشکارتر شد که پس از تجمع گسترده دوباره مردم قاهره و مصر در میدان تحریر، تنها غایب این تجمع جماعت اخوان‌المسلمون بود.
در زمانیکه بیش از ۲۰ جریان فعال و سیاسی مصر همراهی با مردم را در میدان التحریر اعلام کردند، جماعت اخوان‌المسلمون به بهانه اینکه تجمع ممکن است به اقدامات خشونت‌بار کشیده شود، اعلام کرد که در این تظاهرات مردمی شرکت نخواهد کرد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات