تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۵:۵۵  ، 
کد خبر : ۲۴۴۴۲

پلورالیسم رسانه‌ای و چمدان‌های دلار!


مرتضی رضائیان

چندی پیش خبری روشنگرانه از تصمیم دولت هلند برای اختصاص بودجه‌ای کلان جهت ترویج "پلورالیسم رسانه‌ای در ایران" پرده برداشت. پیش از این نیز رسانه‌ها از اقدام کاخ سفید مبنی بر اختصاص بودجه‌ای میلیاردی برای فتنه‌انگیزی در داخل کشورمان خبر داده بودند. در حاشیه این خبرها یادآوری چند نکته خالی از لطف نیست:

1- چند سال پیش حضرت آیت‌الله مصباح یزدی طی سخنانی در مراسم نماز جمعه تهران به چمدان‌های پر از دلاری اشاره کرده بود که دشمنان در اختیار عناصر داخلی خود قرار داده‌اند تا آن را در مسیر تخریب اعتقادات مردم و سست کردن پایه‌های نظام جمهوری اسلامی به کار گیرند. این هشدار صریح موجب شد تا مدعیان اصلاح‌طلبی با "غیر واقعی خواندن" این ماجرا نسبت به سخنان ایشان موضع‌گیری کرده و هیاهوی مطبوعاتی به راه اندازند! غافل از اینکه مقام‌معظم رهبری فرموده بودند: "هیچ کس یک ملت و یک جماعت را برای اینکه توطئه دشمن را نفهمیده است، ستایش نخواهد کرد. خود دشمن دارد می‌گوید که من برای ایجاد اختلال در ایران بودجه می‌گذارم... ولی ما بگوییم نیست!؟ این ساده‌لوحی نیست؟!"(1) و هم ایشان تصریح کرده بودند: "این هجوم‌های تبلیغاتی که به شخصیت‌های برجسته و انسان‌های والا و بااخلاق برجسته وارد می‌کنند، اینها همه‌اش نشان‌دهنده اهداف و نیات دشمن است. یک نفر مثل جناب آقای مصباح – که حقیقتاً این شخصیت عزیز جزء شخصیت‌هایی است که همه دلسوزان اسلام و معارف اسلامی از اعماق دل بایستی قدردان و سپاسگزار این مرد عزیز باشند - مورد هجوم تبلیغاتی قرار می‌گیرند! حرف رسا و نافذ، منطق قوی و مستحکم هر جایی که باشد، آنجا را دشمن زود تشخیص می‌دهد... و به مقابله‌اش می‌آید. با مرحوم شهید مطهری هم همین جور برخورد کردند."(2)

2- در پی افشاگری پیرامون ارتزاق مادی و سیاسی وب سایت‌ها و نهادهای شبه‌مدنی مدعی اصلاح‌طلبی از بودجه پانزده میلیون یورویی دولت هلند که براساس پیشنهاد پارلمان این کشور با عنوان "پلورالیسم رسانه‌ای در ایران" تصویب شده است، موسسه هلندی "هیفوس" که مهمترین منبع پشتیبانی مالی موسساتی چون راهی (متعلق به شادی صدر)، کارورزی سازمان‌های جامعه مدنی (متعلق به محبوبه عباسقلی‌زاده)، کنشگران داوطلب (متعلق به سهراب رزاقی)، ایران گویا (به مدیرعاملی حسین باستانی عضو ارشد حزب مشارکت ایران)، مرکز فرهنگی زنان، کانون زنان ایران و روزنامه اینترنتی "روز آنلاین" و... محسوب می‌شود، در اقدامی شگفت‌انگیز صفحه برخی از این موسسات تحت حمایت خود را از روی وب سایت‌اش حذف و به عبارتی سانسور کرد!

شایان ذکر است بیشترین کمک موسسه "هیفوس" به موسسه ایران گویا (دارای وب سایت اینترنتی روز آنلاین) بوده که بالغ بر 730 هزار یورو می‌باشد و موسسات فعال در حوزه زنان که "کمپین یک میلیون امضا" را راه‌اندازی کرده‌اند، برحسب برآوردهای رسمی، مجموعا تا یک میلیون یورو از بودجه براندازی نرم دولت هلند بهره‌مند شده‌اند.

افشای کمک مالی دولت هلند از طریق موسسات واسطی چون "هیفوس"، "بنیاد دخترک"، "فریدوم هاوس"، "پرس ناو" و... به مدعیان اصلاح‌طلبی در داخل کشور در حالی صورت گرفت که این رسوایی و تناقضات گفتاری آنها پیرامون استقلال چنین موسساتی سرگشتگی فکری هواداران اندک آنها را سبب شده و اعتراضات درون گروهی را پدید آورده است(3)

3- همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرموده‌اند: "باندهای بین‌المللی زر و زور که برای تسلط بر منافع ملت‌ها، سازمان‌ نظامی ناتو تشکیل داده بودند، اکنون در پی تشکیل ناتوی فرهنگی هستند تا با استفاده از امکانات زنجیره‌ای متنوع و بسیار گسترده رسانه‌ای، سررشته تحولات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورها و ملت‌ها را به دست بگیرند."(4)

اگر ناتوی نظامی جسم انسانها را هدف قرار می‌داد، ناتوی فرهنگی، فرهنگ انسان‌ها و در راس آن مردم کشورمان را هدف قرار داده است و با استخدام عوامل داخلی می‌کوشد خرمن باورهای پاک را بسوزاند و به جای افکار بلند و آرمان‌خواهانه، اندیشه‌های لیبرالیستی و بی‌قیدی را جایگزین سازد. بی‌گمان ناتوی فرهنگی به مراتب خطرناک‌تر و جبران‌ناپذیرتر از ناتوی نظامی است زیرا طراحان ناتوی فرهنگی نابودی کامل ملت ایران را هدف خود قرار داده‌اند و با تمام توان در این مسیر گام بر می‌دارند. مقابله با این مجموعه پنهان مستلزم داشتن رویکردی آگاهانه و هوشمندانه است و پاسداری دقیق از اصول و ارزشها، ابزارهای دشمنان را در ابتدای مسیر از بین خواهد برد.

4- بی‌گمان افشاگری اخیر، اولین رسوایی برای جیره‌خواران بیگانه نبوده و آخرین آن نیز نخواهد بود. مردم ایران هنوز اعتراف‌های «پورزند» را از یاد نبرده‌اند که به نقش خود در رساندن کمک‌های بیگانه به عناصر داخلی اعتراف کرده بود. البته تا هنگامی که توده ملت، آگاهانه در مسیر ولایت گام برمی‌دارند این‌گونه توطئه‌های دشمنان همواره نقش بر آب خواهد شد و همان‌گونه که مقام معظم رهبری فرمودند: "اگر کسانی خیال می‌کنند که با پشتیبانی دستگاه‌های تبلیغاتی استکباری و شبکه امپراتوری، تبلیغاتی و صهیونیستی در دنیا می‌توانند کارشان را در این مملکت پیش ببرند، اشتباه می‌کنند. همه آنهایی که به مزدوران خودشان در اینجا دل خوش کرده‌اند و هم آن کسانی که به حمایت از اربابان بیگانه دل خوش کرده‌اند، بدانند که چنین چیزی امکان ندارد."(5)

5- مسئولان امنیتی کشور در این ماجرا مسئولیت مهمی دارند. آنان باید با بررسی‌های جامع به پالایش عرصه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور از حضور ماموران بیگانه بپردازند و کسانی که به توطئه و اجرای نقشه‌های دیکته شده بدخواهان مردم در قالب رسانه‌ها و سازمان‌های غیردولتی مشغول هستند، شناسایی و مجازات کنند. طبیعی است با توجه به در پیش بودن انتخابات هشتم مجلس شورای اسلامی، "چمدان‌های دلار" در حجم بیشتری بین پادوهای استکبار توزیع می‌شود تا آنان بتوانند هر چه بهتر و وسیع‌تر به فتنه‌انگیزی در جامعه بپردازند و این، هوشیاری مضاعف دستگاه‌های مسئول را می‌طلبد. 

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات