تاریخ انتشار : ۱۰ مرداد ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۶  ، 
کد خبر : ۲۴۴۸۰۹

رامنی در سرزمین‌های اشغالی!


جواد رضایى
زمان باشتاب هر چه بیشتر برای دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا (باراک اوباما و میت رامنی) می گذرد. طی چند ماه گذشته یکی از ارکان تبلیغات انتخاباتی میت رامنی نامزد جمهوریخواهان آمریکا، ایران و فعالیت های هسته ای اش بود. وی که خودش را نسبت به اوباما به اندازه یک حضور چهارساله در کاخ سفید عقب می دید، به این فکر افتاد که با بازی تبلیغاتی با اسم و رسم ایران می تواند این عقب ماندگی را جبران کند.
وی در این باره دو موضوع را مدنظر قرارداده بود: 1- حساسیت مردم آمریکا؛ در محاسبات رامنی و گروه مشاور و گروه تبلیغات انتخاباتی اش رسانه های آمریکا به اندازه ای که مردم آمریکا را از فعالیت های هسته ای ایران بترسانند جوسازی تبلیغاتی کرده بودند- البته نه به نفع تبلیغات انتخاباتی رامنی بلکه در چارچوب سیاست های تبلیغاتی کلان آمریکا درباره ایران- بنابراین بستر و فضای ذهنی مردم آمریکا برای همراهی بیشتر با کسی که ادعا کند به مصاف این خطر امنیت ملی! می رود و آن را برطرف می کند، آماده است. با این محاسبه رامنی بازی با برگ ایران را شروع کرد. باز هم به زعم رامنی و یارانش بازی با برگ ایران هم می توانست اوباما را متهم به کوتاهی در برخورد با ایران کند و از میزان هوادارانش بکاهد و هم می توانست به رامنی چهره یک قهرمان را بدهد که با گرفتن رأی از مردم، کوتاهی اوباما را جبران می کند، این حرکت هم بر آرای رامنی می افزاید!
2- حساسیت رژیم صهیونیستی؛ وضعیت فوق درباره رژیم صهیونیستی هم صادق است. رامنی و دوستانش بر روی نگرانی های بزرگ شده مقامات رژیم صهیونیستی که پس از چند برابر شدن به صهیونیست های ساکن سرزمین های اشغالی هم منتقل شده، حساب باز کردند. آنها احساس کردند در ماه های گذشته اوباما به نگرانی های صهیونیست ها از فعالیت های هسته ای ایران آنچنان که باید توجه نکرده و صهیونیست ها به شدت از وی عصبانی هستند و چنانچه وی بتواند با خوش رقصی بیشتر برای صهیونیست ها نظر آنها را جلب کند، می تواند به پیروزی در انتخابات امیدوارتر شود.
قاعدتاً موضعگیری تند رامنی علیه ایران در هر دو حساسیت ذکر شده به کار می آید. حال باید پرسید آیا خوش رقصی رامنی برای صهیونیست ها و قهرمان نمایی برای مردم آمریکا نظر آنها را به رامنی جلب می کند یا خیر؟ پایگاه اینترنتی «د آتلانتیک» هفته گذشته واقعیتی را فاش ساخت و نوشت: «در واقع، چرا رامنی در صورت انتخاب شدن به عنوان رئیس جمهور، در برخورد با ایران دچار مشکل جدی خواهد شد؟ در اینجا دلایلی وجود دارد که چرا او به طور بالقوه زمان دشواری در برخورد نظامی با ایران خواهد داشت. رامنی به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا در سال 2013 با گزینه حمله پیشگیرانه به ایران رو به رو خواهد بود. او بی تجربه است و تیم امنیت ملی وی نیز به طور بالقوه از تجربه کافی برخوردار نخواهد بود. مسئله ایران برای آمریکا بسیار دشوار است و رژیم ایران نیز این مسئله را به خوبی درک می کند. تیم اوباما بسیار آگاه و مطلع است و به طور مناسب نسبت به نیات ایران حساسیت نشان می دهد و زمان و اعتماد به نفس کافی برای تصمیم راهبردهای خود در قبال ایران داشته است.»
در چنین وضعیتی رامنی به سرزمین های اشغالی سفر کرد تا از نزدیک و بیشتر خودش را به صهیونیست ها عرضه و قابلیت هایش را برای آنها بیان کند و این در حالی است که پیش از سفر وی به سرزمین های اشغالی اوباما درباره تعهد خودش و آمریکا به حفظ امنیت رژیم صهیونیستی و کمک تسلیحاتی به آن رژیم سخنرانی و پس از آنهم لایحه کمک هفتاد میلیون دلاری در ادامه کمک‌های گذشته برای هزینه در طرح ضدموشکی گنبد آهنی را امضا کرد. صهیونیست ها که پیش از امضای این لایحه نیز مبلغ سه میلیارد دلار کمک نظامی از دولت اوباما دریافت کرده بودند، با چه بهانه ای اوباما را به رامنی بفروشند؟ کسی باور نمی کند که رامنی سرمایه ای بیش از آنچه اوباما خرج صهیونیست ها کرد در اختیار داشته باشد، شاید آسودگی خاطر اوباما از فعالیت های تبلیغاتی رامنی و سفر وی به سرزمین های اشغالی هم به همین علت باشد!

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات