تاریخ انتشار : ۱۱ شهريور ۱۳۹۱ - ۱۲:۴۶  ، 
کد خبر : ۲۴۵۲۸۳

اسرائیل بهشت همجنس‌بازان می‌شود


ان‌پی‌آر: تل‌آویو در حال تدارک اقداماتی است تا از اسرائیل بهشتی برای همجنس‌بازان بسازد. اسرائیل با اعطای امتیازات زیادی به همجنس بازان از جمله امتیازات امنیتی در صدد است تا از این افراد در برابر خطراتی که از سوی تندرویان دینی احساس می شود محافظت کند. اما فعالان همجنس باز معتقدند این اقدامات از سوی تل آویو نتیجه عکس خواهد داد. هر ساله در ۸ ژوئن جشنی موسوم به جشن همجنس بازان برگزار می شود و سران اسرائیل امسال قصد دارند بزرگترین جشن همجنس بازان در دنیا را برگزار کنند.
اسرائیل در حال تدارک خود به عنوان بهشتی برای همجنس بازان است، این موضوع فقط به خاطر اختصاص دادن سواحل کشورش و پارتی های بزرگ برای این افراد نیست بلکه تل آویو تصمیم دارد تا با وضع قوانینی مخصوص از همجنس بازان و جامعه شان حمایت کامل را انجام دهد. ایتای پینکاس یکی از اعضای سابق مجلس اسرائیل می گوید:«دستیابی همجنس بازان به حقوق خود در اسرائیل یک دستاورد مهم هم برای اسرائیل و هم برای همجنس بازان است، ما وظیفه داریم که با برگزاری جشن های بزرگ دنیا را از کارمان خبردار کنیم. همجنس بازان به صورت کاملاً آزاد می توانند در ارتش خدمت کنند، ازدواج همجنس بازانی که ازدواجشان در کشوری دیگر به ثبت رسیده در اسرائیل رسمی است.
مقامات دینی رسمی در اسرائیل که ازدواج ها در کشورشان را کنترل می کنند هر گونه ازدواج غیر رسمی که توسط آنها به ثبت نرسد را مردود می دانند. انجمن همجنس بازان از یک سری امتیازات دیگری نیز در اسرائیل برخوردار است که تصور داشتن این امتیازات برایشان در هیچ کجای خاورمیانه به غیر از اسرائیل امکانپذیر نیست.
پینکاس می گوید مهمانان همجنس باز باید بدانند که همسایگان ما زیاد از همجنس بازها و کلاً هر کسی که محافظه کار و مقید به اصول دینی نباشد خوششان نمی آید. سخنان پیکناس مربوط به کشورهای همسایه می شود اما در بیت المقدس که فقط دو ساعت با تل آویو فاصله دارد، این قوانین زیاد کارایی نداشته و همجنس بازان از امنیت کافی برخوردار نخواهند بود. از دیگر بحث های به وجود آمده اعتراض یکی از گروه های حامی همجنس بازان در اسرائیل است که می گوید دولت نباید از این موقعیت به وجود آمده سوء استفاده کند، اگر الان هر همجنس بازی با خیال راحت به اسرائیل سفر می کند دلیلش سیاست های دولت نیست، بلکه تلاش های سازمان های مدافع همجنس بازان است که باعث به وجود آمدن این شرایط شده اند.
آنها هر وقت منافع خودشان در چیزی باشد از آن حمایت می کنند اگر نباشد هیچ حمایتی در کار نیست، این رفتارشان برای ما ثابت شده است. برای نمونه اگر این همجنس بازان که از کشورهای مختلف قرار است به اسرائیل بیایند با سیاست های جنگ طلبانه این کشور نسبت به فلسطینیان اعتراض کنند یا از سیاست اسرائیل خوششان نیاید مطمئن باشید که دیگر بهشتی برایشان وجود نخواهد داشت.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات