تاریخ انتشار : ۲۰ اسفند ۱۳۸۶ - ۱۸:۵۸  ، 
کد خبر : ۲۴۶۰۸

آمریکا بهای انهدام موشک‌های جنگ سرد چک را می‌پردازد


آمریکا که امیدوار است سپر دفاع موشکی خود را در جمهوری چک مستقر کند به پراگ کمک مالی خواهد کرد تا موشک‌های مربوط به دوران جنگ سرد را منهدم کند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، جمهوری چک که یکی از کشورهای سابق کمونیست و عضو پیمان ورشو بوده است، حدود هزار و 359 سیستم موشکی ضدهوایی و 658 موشک‌انداز متحرک در اختیار دارد.

مارتین بارتاک، معاون وزیر دفاع جمهوری چک گفت واشنگتن برای انهدام این تسلیحات کمک 600 هزار دلاری ارائه می‌دهد.

این پول در ادامه تلاش‌های آمریکا برای جلوگیری از تولید موشک‌های ضدهوایی پرداخت می‌شود.

پراگ به تدریج در حال جایگزینی موشک‌های جنگ سرد با سیستم مدرن آر‌بی‌اس-70 است که توسط شرکت «سعب» سوئد تولید شده است.

سعب قرار است 16 سیستم ضدموشک را تا پایان سال به ارزش 48 میلیون دلار د اختیار چک قرار دهد.

این اقدام آمریکا در حالی صورت می‌گیرد که خود این کشور در حال به روز کردن زرادخانه‌های اتمی خود علیرغم عضویت در پیمان منع گسترش تسلیحات هسته‌ای و تعهد به کاهش زرادخانه‌های اتمی خود است.

کاخ سفید روز گذشته با اعلام بیانیه‌ای با ادعای احتمال تهدید از سوی ایران و کره شمالی تخصیص بودجه برای نوسازی زرادخانه اتمی آمریکا را خواستار شد.

نظرات بینندگان
ارسال خبرنامه
برای عضویت در خبرنامه سایت ایمیل خود را وارد نمایید.
نشریات